Bostäder - Åhmanmakleri.se

Såld

Flygaregatan 8

Flygfältet Norrtälje

 • Pris: 1 940 000 kr
 • Månadsavgift: 7 969 kr
 • Antal rum: 5 rum och Kök
 • Boarea: 113 kvm

Mycket trivsamt br-kedjehus med gavelläge och fin trädgård

Välkomna till detta oerhört trivsamma gavelkedjehus som är upplåtet med bostadsrätt. Utvändigt finns en fantastisk trädgård med en inbjudande och välkomnande framsida samt en privat och plan baksida. Dessutom garage och uppfart med plats för två bilar. Invändigt med en planlösning som bidrar till härligt ljus och rymd. Bostaden är genomgående fin och har renoverats på ett mycket smakfullt sätt, bland annats är båda badrummen renoverade 2015-2016. Lugnt och barnvänligt område med förskola ca 50 från bostaden samt kort promenad till skola, ytterligare förskolor, handelsområde, bussar och centrum.

ANSVARIG MÄKLARE

MATTIAS ÅHMAN

Reg. Fastighetsmäklare/Delägare
NORRTÄLJES MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 2018 & 2019
enligt hittamaklare.se
FLEST PUBLICERADE LÄGENHETER I NORRTÄLJE 2018 & 2019
enligt hittamaklare.se
Ett sällan återkommande tillfälle för dig som söker ett praktiskt familjeboende med kort promenad till centrum! På Flygfältet bor du i detta mycket trivsamma bostadsrättskedjehus med närhet till det mesta som kan önskas, bland annat ligger en förskola tvärs över gatan. Här erbjuds nu ett inflyttningsklart boende där det bara är att ställa in möblerna för den som önskar. Praktisk och genomtänkt planlösning med de sociala ytorna tillsammans med ett sovrum i entréplanet och familjedel på övervåningen med tre sovrum. Detta är ett boende med hög mysfaktor och härlig rymd med takhöjd upp till 3,5 meter! Utvändigt har du en underbar trädgård med möjlighet att sitta och njuta på både fram- och baksida. Dessutom finns här ett garage och uppfart med plats för en bil.

ENTRÉPLAN

Hall

Ingång genom hall där du direkt möts av den ombonade känslan som finns i bostaden. Hallen är välkomnande och har plats för att hänga av ytterkläderna direkt vid entrén och längre in plats för hallmöbel. Bra förvaring i tre garderober och väggskåp med matchande ljusa luckor. Hallen öppnar upp mot vardagsrum och kök/matplats vilket ger ett mycket trivsamt och luftigt första intryck. Förvaring i klädkammare som finns under trappan. Olivgröna väggar, mörkt klinker vid entrén och i övrigt snyggt, ljust trägolv. Golvet lades in 2015. Det ljusa golvet fortsätter in på resten av entréplanet och skapar ett trevligt helhetsintryck.

Kök

Direkt till vänster ligger köket med öppen planlösning mot både matplats och vardagsrum. Gott om förvaringsutrymmen och rejäla arbetsytor. Vita profilerade, skåpluckor och mörka bänkskivor. Som stänkskydd vid diskho och spis sitter svart kakel, i övrigt svart väggtegel med skifferkänsla vilket skapar ett snyggt intryck. Fullt maskinellt utrustat med kyl (2011), frys (2011), spis (2009), spisfläkt och diskmaskin (2009), allt i rostfritt utförande. Litet fönster vid diskbänken ger fint naturligt arbetsljus. Matplats i anslutning som rymmer ett större familjebord. Fint ljusinsläpp med fönster som ligger mot den trevliga trädgården helt utan insyn. Öppen planlösning mot vardagsrummet ger en härlig yta för samvaro och umgänge. Vid matplatsen finns mörkbetsad takbalk vilket, tillsammans med balkarna i vardagsrummet, skapar härlig karaktär till denna del av bostaden.

Vardagsrum

Rymd och ljus präglar vardagsrummet som har en takhöjd på 3,5 m som mest! Vardagsrummet har gott om plats för soffgrupp och förvaringsmöbel. Förrådsutrymme under trappan. Stora fönster i vinkel mot uteplatsen och trädgården ger rummet ett härligt ljus. Utgång till altan och tomt från vardagsrummet. Sommartid är tomten en naturlig förlängning av huset då den ligger privat och skyddad. Skiffret från köket fortsätter in som fondvägg i tv-rummet, väggen är belyst vilket bidrar till ytterligare karaktär. Vitmålad fondvägg, i övrigt jordnära färger. Utgång till baksidan sker från vardagsrummet.

Sovrum

Sovrum 1 ligger avskilt på nedre plan och har ingång från hallen med fönster mot framsidan. Plats för dubbelsäng, två garderober och utrymme för extra förvaring. Mörkröda väggar samt vit spegelpanel ger en ombonad känsla.

Duschrum

Duschrummet på entréplan renoverades i slutet av 2015 på ett mycket smakfullt sätt. Fräscht med vita, stora kakelplattor på väggarna och mörkt klinkergolv. Här finns duschhörna med vikbara duschväggar, wc, tvättställ med underskåp, spegelskåp och handdukstork.

ÖVRE PLAN

Övre plan är inrett med tre sovrum och ett till badrum.

Sovrum 2 och 3

Sovrum 2 och 3 har båda plats för dubbelsäng och fönster ut mot entrésidan. Båda med gråa väggar och ett av sovrummen med vit fondvägg. Laminatgolv i båda rummen. Förvaring i en garderob per rum.

Sovrum 4

Det fjärde sovrummet fungerar antingen som gästrum/kontor eller barnrum. Jordnära färger på väggarna och laminatgolv.

Badrum

Badrummet på övre plan renoverades i slutet av 2016 och är också smakfullt, här med stora vita kakelplattor på väggarna och brunt klinkergolv. Här finns badkar, wc, tvättställ med underskåp, spegelskåp och handdukstork. Fönster bidrar till både vädringsmöjligheter och extra ljusinsläpp.

Trädgård

Fantastisk trädgård som under sommaren är helt privat tack vare häckar som omgärdar hela baksidan och stora delar av framsidan. Mycket trevlig framsida med asfalterad garageuppfart som rymmer två bilar, trevlig plattsättning som bland annat leder till entrén och altan i härligt söderläge. Liten gräsplätt med stort äppelträd. Baksidan har en plan och lättskött gräsyta, perfekt för lek och spel, samt tre stycken pilträd. Stenbelagd uteplats med plats för stort matbord och grill. Vid uteplatsen finns redskapsbod och härifrån nås även förråd och garage. Garage med plats för en bil och i anslutning förråd.

Allmänt

 • Boarea: 113 kvm
 • Källa: föreningens information
 • Antal rum: 5 rum och Kök
 • Hiss: Nej
 • Månadsavgift: 7 969 inkl värme, digital-tv, garage
 • Andel i förening: 1,2319%
 • Andel av årsavgift: 1,23204%
 • Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
 • Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift: Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 473 kr som betalas av köparen
 • Beskrivning uteplats:

Byggnad

 • Byggnadstyp: BR-kedjehus
 • Byggnadsår: 1990
 • Fönster: 3-glas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Övriga byggnader/utrymmen: Gemensam tvättstuga finns i höghuset på gård 6, mycket rymlig och välskött med tvättmaskin, grovtvätt, torkskåp, tumlare och mangel.
 • Energiklass: Byggnaden har energiklass D på en skala A-G
 • Energiprestanda: 106 kWh per m² (Atemp) och år
 • Energideklaration: Utförd 2018-06-13

Förening

 • Namn: Brf Piloten
 • Antal lägenheter: 111
 • Allmänt om föreningen: Brf Piloten är en bostadsrättsförening som är belägen uppe på Flygfältet och består utav 111 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen består av tre gårdar med 1-4 rok samt tre radhus per gård samt kedjehus längs med Flygaregatan. Nära flera förskolor, skola, handelsområde med välsorterade ICA Flygfyren, pendlarbussar samt fina strövområden. Föreningens medlemmar kan nyttja bastu och gemensamhetslokal.
 • Tv och bredband: Fiber indraget via Telia. I månadsavgiften ingår kanalpaket Lagom. Bredband tecknas separat av varje medlem med Telia.
 • Parkering: Till varje lägenhet tillhör en parkeringsplats i carport. Varje kedjehus har egen parkering på uppfarten samt garage.
 • Renoveringar: UTFÖRDA
  2011: Installation av nya fläktar
  2013: Besiktning av föreningens alla badrum
  2014-15: Helrenoverat värmesystemet.

Driftskostnader (kr/år)

Ägarens nuvarande kostnader med 3 personer i hushållet.
 • Elförbrukning: 9 755 kr
 • VA-förbrukning: 5 661 kr
 • Summa: 15 416 kr
 • Kommentar: Säljarens nuvarande kostnad är 471,75 kr/månad för föreningens debitering av VA-kostnaden. Denna summa justeras mot verklig förbrukning en gång per år. Det är denna summa driftskostnaderna baseras på.

Flygaregatan 8

Flygfältet

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

TACK

Tack för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

INTRESSEANMÄLAN

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

Tack

för att du kontaktar oss.
Vi hör av oss till dig snarast möjligt
för ett förutsättningslöst möte.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

Fri värdering

Tack

för att du kontaktar oss.
Vi hör av oss till dig snarast möjligt
för ett förutsättningslöst möte.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri