Bostäder - Åhmanmakleri.se

Såld

Asteroidvägen 19 D

Solbacka Norrtälje

 • Pris: 1 725 000 kr
 • Månadsavgift: 4 995 kr
 • Antal rum: 3 rum och Kök
 • Boarea: 81 kvm

Mycket trivsam trea med härlig rymd och fantastiska umgängesytor

Med idylliska omgivningar nära naturen ligger denna mycket trivsamma gavellägenhet med nyskick från 2015. Lägenheten kan på ett enkelt sätt göras om till en fyra för den som önskar. Idag nyttjas lägenheten som en trea och erbjuder ett rum som är något utöver det vanliga med stora ytor och fantastiskt ljusflöde tack vare hela fem fönster. Detta rum är som gjort för att umgås i med utrymme för olika möbelgrupper. Barnvänligt område med flera förskolor och grundskolor på kort promenad samt bekvämt cykelavstånd till centrum. Välkommen till ett hem att trivas i!

ANSVARIG MÄKLARE

MATTIAS ÅHMAN

Reg. Fastighetsmäklare/Delägare
NORRTÄLJES MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 2018 & 2019
enligt hittamaklare.se
FLEST PUBLICERADE LÄGENHETER I NORRTÄLJE 2018 & 2019
enligt hittamaklare.se
Välkommen till Asteroidvägen 19 D och detta boende för dig som vill bo i ett barnvänligt område nära skog och natur samt med bekvämt cykelavstånd till centrum. En trappa upp ligger denna mycket trivsamma gaveltrea med balkong i soligt söderläge. Lägenheten är från början tänkt som en fyra vilket innebär att du på ett enkelt sätt kan göra om den till en yteffektiv fyra. Fönster i tre väderstreck och ett fantastiskt rum med öppen planlösning bidrar till fint ljus och trevliga samvaroytor. Genomgående ljusa väggar, eklaminat på golv och fönsterbrädor i natursten ger ett snyggt och modernt helhetsintryck. Parkering samt Telia Triple play ingår i månadsavgiften.

Hall

Ingång till lägenheten genom hall med egen ingång från loftgång. Precis utanför entrén finns utrymme för mindre möbelgrupp och blommor som skapar ett första välkomnande intryck. Väl inne i lägenheten möts du direkt av det ljus som finns i lägenheten. I hallen finns plats för avhängning av ytterkläder samt mindre hallmöbel. Mycket bra förvaring i praktisk klädkammare. Vitmålade väggar och på golvet laminat som löper vidare in i resten av lägenheten och ger ett trevligt helhetsintryck.

Kök och vardagsrum

Välkomna in i detta fantastiska rum, som gjort för samvaro! Kök och vardagsrum ligger med öppen planlösning och för att bo i lägenhet får du inte många större rum, detta dessutom med underbart ljusflöde genom hela fem fönster inklusive balkongdörren. Detta härliga rum har skapats tack vare att en vägg inte byggts upp i samband med byggnationen av lägenheten. Köksdelen med köksluckor i vitt, bänkskiva i ljus eklaminat, rostfri diskbänk och grått kakel ovan arbetsytorna. Praktiskt med bra lådförvaring och på överskåpen touchfunktion på luckorna för enkel öppning och stängning. Köksö för ytterligare förvaring men också en trevlig plats att inta vardagsfrukosten eller för umgänge medan maten lagas, här finns två naturliga sittplatser. Köket är utrustat med två kombinerade kyl/frysskåp, diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, induktionshäll och spisfläkt. Matplatsen är placerad mitt i rummet med plats för sex personer i vardagen, till fest finns utrymme att duka långbord med plats för hela tjocka släkten. Vardagsrumsdelen med gott om plats för stor soffgrupp. Vid matplatsen utgång till den härliga balkongen. Vitmålade väggar och på väggen mot stora sovrummet en trendig och lugn nyans av grönt som fond.

Sovrum

Det större av sovrummen ligger med ingång från vardagsrummet och har ordentlig plats för dubbelsäng. Förvaring i två dubbelgarderober och även utrymme för ytterligare klädförvaring i exempelvis byrå. Mellan garderoberna kan du göra en mysig sittplats vid fönstret. Fönster i två väderstreck ger fint ljus.

Sovrum

Det mindre sovrummet ligger med ingång från hallen och har plats för enkelsäng samt arbetshörna. Skjutdörr mellan sovrummet och hallen för att skapa mer möblerbar yta. Väggar målade i vitt.

Duschrum

Rymligt duschrum med duschhörna och egen tvättavdelning. Här finns, förutom duschen; wc, tvättställ med kommod och spegel. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva över maskinerna för bra arbetsbänk och avlastningsyta. Här finns utrymme för att installera förvaring i väggskåp. Väggar kaklade i vitt och på golvet grå våtrumsmatta.

Allmänt

 • Boarea: 81 kvm
 • Källa: föreningens information
 • Antal rum: 3 rum och Kök
 • Våningsplan: 2 av 2
 • Hiss: Nej
 • Månadsavgift: 4 995 inkl värme, kallvatten, Telia Triple play och p-plats
 • Andel i förening: 2,836%
 • Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
 • Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr som betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift: Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 465 kr som betalas av köparen

Byggnad

 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 2014-2015
 • Fönster: 3-glas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Allmänt: Trivsam balkong i härligt söderläge med sol från tidig förmiddag till sen eftermiddag. Balkongen är inramad av ett träräcke som delvis är inklätt för minskad insyn. Tillsammans med skärmväggar på kortsidorna, markis och fasadbelysning, skapas en ombonad känsla. Här finns utrymme för matplats för fyra till fem personer. På entrésidan plats för liten möbelgrupp på loftgången.
 • Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd, beläget på gården. Dessutom hör ett gemensamt förråd till huset för allmänna saker, som till exempel snöskyfflar, trädgårdsredskap, etc. Medlemmarna ansvarar gemensamt med sina grannar för sitt hus skötsel med gräsklippning, snöskottning, etc. I klädkammaren finns centraler för el samt tv, bredband och telefoni.
 • Energiklass: Byggnaden har energiklass D på en skala A-G
 • Energiprestanda: 92 kWh per m² (Atemp) och år
 • Energideklaration: Utförd 2018-06-18

Förening

 • Namn: Brf BoKlok Solbacka Äng
 • Antal lägenheter: 42
 • Allmänt om föreningen: I familjevänliga Solbacka uppförde Skanska i samarbete med IKEA 42 välplanerade lägenheter under konceptet BoKlok, med inflytt sommaren 2015. Här finns ett väl genomtänkt område där lägenheterna ligger i tvåvåningshus. Trevliga gemensamma ytor med bland annat grillplats för föreningens medlemmar. Varje hus ansvarar för skötseln runt sitt eget hus med till exempel gräsklippning och snöskottning, etc. Under 2019 kommer föreningen att prova ett trädgårdsschema. Kostnaden för varmvatten debiteras varje medlem, efter förbrukning, en gång i kvartalet.
 • Tv och bredband: Föreningen är ansluten till Telia som erbjuder både tv (basutbud), bredband (10/10 Mbit/s) och fast kostnad för ip-telefoni, vilket ingår i den annonserade avgiften. För den som önskar mer än det som ingår i basutbudet går detta att teckna separat via Telia.
 • Parkering: Till varje lägenhet hör en parkeringsplats, ingår i månadsavgiften.
 • Övrigt: Föreningen gjorde hösten 2018 i ordning en lekpark.

Asteroidvägen 19 D

Solbacka

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

TACK

Tack för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

INTRESSEANMÄLAN

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

Tack

för att du kontaktar oss.
Vi hör av oss till dig snarast möjligt
för ett förutsättningslöst möte.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

Fri värdering

Tack

för att du kontaktar oss.
Vi hör av oss till dig snarast möjligt
för ett förutsättningslöst möte.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri