MÅ055 Östra Syningevägen 81 - Åhmanmakleri.se

Intresserad av
en visning?

Kontakta mäklaren
för att boka tid

Östra Syningevägen 81

Norrtälje

 • Pris: 3 000 000 kr
 • Antal rum: 7 rum och kök
 • Boarea: 159 kvm

Nybyggt hus från 2016 med stor tomt!

Med lantligt läge ca 50 minuter från Stockholm ligger detta trivsamma och rymliga hus som är nybyggt 2016. Huset är fördelat på två våningar och har bland annat totalt fem sovrum samt stort kök med gott om plats för både matlagning och många gäster. Rymlig altan i härligt västerläge. Stor, härlig tomt om drygt 7 500 m², perfekt för lek och spel. Här finns ett litet växthus och damm samt stor potential där bara fantasin sätter gränser för hur du nyttjar tomten. Storleken ger möjlighet till att både bygga garage och till att stycka av på båda sidor om huset. Förskola och skola finns i Finsta, ca 5 minuter från huset. Cirka 15 minuter till Norrtälje stad och ca 45 min till Arlanda.

ANSVARIG MÄKLARE

MATTIAS ÅHMAN

Reg. Fastighetsmäklare
NORRTÄLJES MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 2018
enligt hittamaklare.se
FLEST PUBLICERADE LÄGENHETER I NORRTÄLJE 2018
enligt hittamaklare.se
Välkommen till Östra Syningevägen 81 och detta rymliga och trivsamma Älvsbyhus uppfört 2016. Ett vinkelhus där ena delen är uppfört i två våningsplan och den andra delen är i enplan. Entréplanet har tre sovrum och ett mycket rymligt kök som bjuder in till härliga måltider tillsammans med familj och vänner. På övre plan finns två ordentliga sovrum, allrum och ett duschrum. Tomten har stor potential, redan idag finns härliga ytor för lek och spel samt bärbuskar, litet växthus, damm och stor altan i västerläge.

ENTRÉPLAN

Hall

Via farstukvist kliver du in i huset via hallen som är välkomnande och med plats för både möbel och ytterkläder. Ljusgrå tapet på väggarna och på golvet ekparkett. Likadant golv i hela entréplan ger ett snyggt helhetsintryck. Förvaring i en garderob. Från hallen nås duschrum, kök och ett sovrum.

Badrum

Fräscht badrum med våtrumsmatta på golv och kakelmönstrade våtrumsskivor på väggarna. Här finns badkar, wc, dubbelhandfat med lådor under och spegel med belysning ovan. Fönster för vädring och ljusinsläpp. Förvaring i ett linneskåp.

Kök

Köket är ett härligt familjekök med stora utrymmen att duka upp långbord på. I vardagen används idag ett matbord för 6-8 personer och här finns gott om plats för flertalet förvaringsmöbler. Fint ljusflöde tack vare fönster i två väderstreck. Köket är utrustat med vita, släta skåpluckor, vit kakelmönstrat stänkskydd ovanför arbetsytorna samt laminatbänkar. Här finns inbyggnadsugn och inbyggnadsmicro i bekväm arbetshöjd, spishäll, spisfläkt, diskmaskin samt hel kyl och frys. Bra belysning tack vare infällda spotlights i taket.

Tvättstuga

Via köket nås tvättstugan som också har en groventré via tomten. Här finns förvaring i väggskåp och gott om utrymme att hänga av sig ytterkläder på alternativt sätta in ytterligare förvaring i garderober. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare, torkskåp och städskåp finns i detta utrymme samt frånluftsvärmepump från NIBE.

Vardagsrum

Vardagsrummet rymmer ordentlig soffgrupp och kan möbleras på många olika sätt. Tapetserade väggar. Från vardagsrummet nås altanen i härligt västerläge.

Sovrum

Med ingång från hallen nås entréplanets första sovrum. Ett sovrum som har plats för enkelsäng och kontorshörna. Från detta rum nås krypgrunden. Förvaring i två garderober. Ljus tapet.

Sovrum

Via köket nås planets andra sovrum som även det rymmer enkelsäng samt kontorshörna. Förvaring i en garderob.

Master bedroom

Master bedroom ligger längst in på entréplanet. Ett riktigt rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och bra förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar. Trivsam fondtapet.

ÖVRE PLAN

Allrum

Via trappan nås allrummet som ligger som en mittpunkt på övervåningen. I trappan finns bra belysning tack vare infällda spotlights i taket. Allrummet har ett fint ljusinsläpp tack vare stort fönsterparti. Plats för stor soffa och tv-hörna. På vardera sida om allrummet ligger två likvärdiga sovrum och från allrummet nås även duschrum och klädkammare med bra förvaring.

Sovrum

Båda sovrummen är likvärdiga i storlek och har gott om plats för säng och i det här fallet lekyta. Båda sovrummen har praktisk förvaring under snedtaket, antingen för klädförvaring eller som i ett av sovrummen möjlighet till att göra en pysselhörna/skrivbordshörna.

Duschrum

Duschrum med våtrumsmatta på väggar och golv. Här finns takdusch, wc, tvättställ och spegel.

Allmänt om fastigheten

 • Fastighetsbeteckning: Norrtälje Nybyn 1:3
 • Taxeringskod: 220
 • Taxeringsvärde: 2 107 000 kr (år 2018), varav byggnad 1 457 000 kr
 • Tomt: 7527 m², Trädgårdstomt
 • Vatten/avlopp: Enskilt vatten året om via egen borrad brunn. Enskilt avlopp: Trekammarbrunn
 • Planförhållande: Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område.
 • Samfällighet, servitut, gem.anläggning, andra belastningar: Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Östra Syninge GA:1 Förmån: Officialservitut Väg, 0188-15/232.1
 • Pantbrev: 1 st, totalt 2 849 850 kr
 • Övrigt: Mestadels plan trädgårdstomt perfekt för lek och spel! Delvis kuperad öster om huset och delvis kuperad skogstomt i den bakre delen av tomten som angränsar med fint läge mot äng. Här kan du med fördel anlägga en härlig uteplats med spabad/vedtunna och varför inte utekök för härligt häng? På entrésidan av huset finns uppfart belagd med singel och plats för flera bilar. Närmare huset finns damm med koikarpar. I anslutning till altanen finns marksten som ger ett trevligt intryck. Med utgång från vardagsrummet nås stor altan som har plats för flera olika möbelgrupper. Gräsmattan nås enkelt via några små trappsteg. Tomtens storlek gör det möjligt att både bygga garage och även stycka av på vardera sida om huset. På tomten finns bland annat bärbuskar i form av hallon, vinbär, krusbär och hallon. Här finns även körsbärsträd och prydnadsapel. Observera att containern som idag finns på uppfarten kommer att tas med av säljaren.

Huvudbyggnad

 • Byggnadstyp: 1-1½-planshus
 • Byggnadsår: 2016
 • Fasad: Trä
 • Fönster: 3-glas
 • Tak: Betongpannor
 • Stomme: Trä
 • Bjälklag: Trä
 • Grundläggning: Krypgrund
 • Uppvärmning : Frånluftvärmepump, radiatorer med vattenburet system
 • Ventilation: Mekanisk frånluft.
 • Försäkring: Fullvärde i Trygg Hansa

Energideklaration byggnad

 • Energiklass: Byggnaden har energiklass C på en skala A-G
 • Energiprestanda: 36 kWh per m² (Atemp) och år
 • Kommentar: Energideklaration är utförd 2019-04-19T00:00:00

Interiör

 • Boarea: 159 m² + biarea 0 m² (Säljarens information)
 • Antal rum: 7 varav 5- sovrum
 • Allmänt: Välkommen till Östra Syningevägen 81 och detta rymliga och trivsamma Älvsbyhus uppfört 2016. Ett vinkelhus där ena delen är uppfört i två våningsplan och den andra delen är i enplan. Entréplanet har tre sovrum och ett mycket rymligt kök som bjuder in till härliga måltider tillsammans med familj och vänner. På övre plan finns två ordentliga sovrum, allrum och ett duschrum. Tomten har stor potential, redan idag finns härliga ytor för lek och spel samt bärbuskar, litet växthus, damm och stor altan i västerläge.
 • Hall: Via farstukvist kliver du in i huset via hallen som är välkomnande och med plats för både möbel och ytterkläder. Ljusgrå tapet på väggarna och på golvet ekparkett. Likadant golv i hela entréplan ger ett snyggt helhetsintryck. Förvaring i en garderob. Från hallen nås duschrum, kök och ett sovrum.
 • Badrum: Fräscht badrum med våtrumsmatta på golv och kakelmönstrade våtrumsskivor på väggarna. Här finns badkar, wc, dubbelhandfat med lådor under och spegel med belysning ovan. Fönster för vädring och ljusinsläpp. Förvaring i ett linneskåp.
 • Kök: Köket är ett härligt familjekök med stora utrymmen att duka upp långbord på. I vardagen används idag ett matbord för 6-8 personer och här finns gott om plats för flertalet förvaringsmöbler. Fint ljusflöde tack vare fönster i två väderstreck. Köket är utrustat med vita, släta skåpluckor, vit kakelmönstrat stänkskydd ovanför arbetsytorna samt laminatbänkar. Här finns inbyggnadsugn och inbyggnadsmicro i bekväm arbetshöjd, spishäll, spisfläkt, diskmaskin samt hel kyl och frys. Bra belysning tack vare infällda spotlights i taket.
 • Tvättstuga: Via köket nås tvättstugan som också har en groventré via tomten. Här finns förvaring i väggskåp och gott om utrymme att hänga av sig ytterkläder på alternativt sätta in ytterligare förvaring i garderober. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare, torkskåp och städskåp finns i detta utrymme samt frånluftsvärmepump från NIBE.
 • Vardagsrum: Vardagsrummet rymmer ordentlig soffgrupp och kan möbleras på många olika sätt. Tapetserade väggar. Från vardagsrummet nås altanen i härligt västerläge.
 • Sovrum: Med ingång från hallen nås entréplanets första sovrum. Ett sovrum som har plats för enkelsäng och kontorshörna. Från detta rum nås krypgrunden. Förvaring i två garderober. Ljus tapet.
 • Sovrum: Via köket nås planets andra sovrum som även det rymmer enkelsäng samt kontorshörna. Förvaring i en garderob.
 • Master bedroom: Master bedroom ligger längst in på entréplanet. Ett riktigt rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och bra förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar. Trivsam fondtapet.
 • Allrum: Via trappan nås allrummet som ligger som en mittpunkt på övervåningen. I trappan finns bra belysning tack vare infällda spotlights i taket. Allrummet har ett fint ljusinsläpp tack vare stort fönsterparti. Plats för stor soffa och tv-hörna. På vardera sida om allrummet ligger två likvärdiga sovrum och från allrummet nås även duschrum och klädkammare med bra förvaring.
 • Sovrum: Båda sovrummen är likvärdiga i storlek och har gott om plats för säng och i det här fallet lekyta. Båda sovrummen har praktisk förvaring under snedtaket, antingen för klädförvaring eller som i ett av sovrummen möjlighet till att göra en pysselhörna/skrivbordshörna.
 • Duschrum: Duschrum med våtrumsmatta på väggar och golv. Här finns takdusch, wc, tvättställ och spegel.

Driftskostnader (kr/år)

Ägarens nuvarande kostnader med 5 personer i hushållet.
 • Elförbrukning: 23 272
 • Renhållning: 2 035
 • Väg- och/eller samfällighetskostnad: 1 250
 • Övrigt: 10 700
 • Summa: 37 257
 • Nätbolag: Norrtälje Energi
 • Elleverantör: Skellefteå Kraft
 • Elförbrukning: 13036 kWh/år

Östra Syningevägen 81

Norrtälje

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

TACK

Tack för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

INTRESSEANMÄLAN

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

Tack

för att du kontaktar oss.
Vi hör av oss till dig snarast möjligt
för ett förutsättningslöst möte.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

Fri värdering

Tack

för att du kontaktar oss.
Vi hör av oss till dig snarast möjligt
för ett förutsättningslöst möte.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri