Bostäder - Åhmanmakleri.se

Såld

Bangårdsgatan 3 A

Centralt Norrtälje

 • Pris: 2 800 000 kr
 • Månadsavgift: 2 588 kr
 • Antal rum: 2 rum och Kök
 • Boarea: 70 kvm

Topplägenhet med två balkonger, bastu, högt i tak och öppen planlösning

Unikt tillfälle! Vill du bo i en centralt belägen tvåa med två balkonger, egen bastu, högt i tak, hiss i huset och låg månadsavgift? Då är detta lägenheten för dig! Med attraktivt läge högst upp i huset på Bangårdsgatan 3 A bor du med en tilltalande planlösning som erbjuder trevliga sociala ytor, stort duschrum med egen tvättavdelning och bastu samt rymligt sovrum med oerhört gott om förvaring. Dessutom har du två balkonger, varav den ena är en stor terrass om ca 15 m² där det finns oändliga möjligheter. Detta är ett riktigt kvalitetsboende för dig som vill bo centralt och ha närhet till allt vad Norrtälje stad har att erbjuda, här finns bl a mataffär och busstationen endast några stenkast bort.

ANSVARIG MÄKLARE

MATTIAS ÅHMAN

Reg. Fastighetsmäklare/Delägare
NORRTÄLJES MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 2018 & 2019
enligt hittamaklare.se
FLEST PUBLICERADE LÄGENHETER I NORRTÄLJE 2018 & 2019
enligt hittamaklare.se
Välkommen till Bangårdsgatan 3 A och denna unika tvåa med bastu och två balkonger, varav en stor terrass! En mycket trivsam och optimalt planerad tvåa på hela 70 m² som är belägen i föreningen Utsikten. Här erbjuds nu ett kvalitetsboende för dig som vill bo centralt och ha närhet till allt vad Norrtälje stad har att erbjuda. Takhöjden, som är över standard, skapar en härlig rymd och den öppna planlösningen ger härliga umgängesytor när familj och vänner kommer och hälsar på. De två balkongerna gör att du kan välja om du vill sitta i sol eller skugga beroende på tidpunkt. I lägenheten finns dessutom bekvämligheter som ugn och micro i lämplig arbetshöjd, golvvärme i badrummet, egen bastu och egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten nås bekvämt med hiss och här finns allt du kan önska i din absoluta närhet.

Hall

Lägenheten ligger högst upp i huset och nås med hiss. Ingång till lägenheten sker genom hall med utrymme för att hänga av ytterkläderna direkt till höger när du kommer in. Här finns även förvaring i en garderob och ett städskåp. Mörkt klinkergolv och på väggarna tapet. I övriga lägenheten finns sedan ekparkett vilket skapar ett fint och modernt helhetsintryck.

Kök och vardagsrum

Stort och rymligt kök med oerhört gott om förvaring, bra arbetsytor och matplats där ni kan sitta 6-7 personer. Köket har stilrena, ljusgrå köksluckor, mörk laminatskiva, vitt kakel ovan arbetsytorna och rostfria detaljer, både på vissa vitvaror och listen på bänkskivan. Bra belysning genom spotlights under överskåpen samt infällda spotlights i taket i anslutning till överskåpen. Här finns kyl/frys, inbyggnadsugn och inbyggnadsmicro i bekväm arbetshöjd, spishäll, spisfläkt och diskmaskin. Från köket utgång till den stora terrassen. Köket ligger öppet mot vardagsrummet vilket ger härliga sociala ytor att umgås på. En låg avskärmning finns vid köksbänken ut mot vardagsrummet vilket är praktiskt om du vill slippa ha full insyn i köket men ändå inte tappa kontakten med de som är i vardagsrumsdelen. Sett från vardagsrummet har denna del mycket praktiskt förvaring i form av fem skåp. Vardagsrummet rymmer stor soffgrupp, för den som önskar skulle det även gå att flytta soffgruppen närmare fönstret för att få plats med ett extra matbord. Från vardagsrummet utgång till balkongen som är belägen in mot gården.

Sovrum

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och liten kontorshörna. Väldigt gott om förvaring i garderobsvägg som går från golv till tak och innehåller totalt sex garderober. Ljusblå fondvägg, i övrigt ljusa väggar.

Duschrum med bastu

Duschrummet har mycket bra storlek och fungerar som en egen relaxavdelning. Här finns duschhörna med skärmvägg som kan tas bort för att göra duschhörnan än större för den som önskar. Här finns även wc, tvättställ med underskåp, spegelskåp med belysning och handdukstork. Dessutom egen tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, bänkskiva samt väggskåp för bra förvaring. Men bäst av allt är ändå bastun, en lyx som är få förunnad för att bo i lägenhet i Norrtälje. Duschrummet har vita kaklade väggar och gråmelerat klinkergolv. Härlig komfort med golvvärme och bra belysning genom infällda spotlights i taket.

Balkong

I söderläge, in mot föreningens gård, ligger den mindre av de två balkongerna. Denna balkong lämpar sig väl för att glasa in och har plats för matbord för cirka fyra personer. Utsikt över kyrktornet och bort mot Södra Bergen mellan huskropparna.

Terrass

Via köket nås den stora och härliga terrassen. Här finns utrymme för både loungegrupp och matplats. En idé kan vara att glasa in en del av terrassen för att få som ett uterum och den andra delen kan ligga öppet. Utsikt mot Bangårdsgatan och villakvarteret Mosebacke som ligger där ovanför.

Allmänt

 • Boarea: 70 kvm
 • Källa: säljarens information
 • Antal rum: 2 rum och Kök
 • Våningsplan: 4 av 4
 • Hiss: Ja
 • Månadsavgift: 2 588 inkl värme och kallvatten
 • Andel i förening: 1,961%
 • Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Byggnad

 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 2011
 • Fönster: 3-glas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd beläget nere i källaren, nås bekvämt med hiss. I källaren finns även däck- samt cykelförvaring.
 • Energiklass: Byggnaden har energiklass B på en skala A-G
 • Energiprestanda: 59 kWh per m² (Atemp) och år
 • Energideklaration: Utförd 2015-05-27

Förening

 • Namn: Brf Utsikten
 • Antal lägenheter: 43
 • Antal lokaler: 1
 • Allmänt om föreningen: Brf Utsikten ligger med ett centralt läge i Norrtälje och stod inflyttningsklart 2011. Föreningen består utav 43 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och en lokal. Sedan 2017 har föreningen elförsörjning delvis genom solpaneler på taket. Föreningen har en egen hemsida: http://www.allabrfer.se/utsikten-norrtalje
 • Tv och bredband: Till månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg på 244 kr/mån för Telia Triple play, vilket innebär ett basutbud av tv-kanaler, bredband och fast kostnad för ip-telefoni.
 • Parkering: Föreningen har ett varmgarage med 34 platser som hyrs ut till både föreningens medlemmar och externt vid behov. Möjlighet finns att ladda elbil. Kostnaden för dessa platser är 800 kr/mån.
 • Övrigt: Månadsavgiften består utav en del för kapitalkostnader och en del för driftskostnader. För den medlem som vill göra ett kapitaltillskott finns därför möjlighet att påverka månadsavgiften för kapitaldelen. Till månadsavgiften tillkommer debitering av varmvatten efter egen förbrukning och hushållsel efter egen förbrukning och läses av en gång om året och regleras i förhållande till den verkliga förbrukningen. Motsvarande preliminära avgift för kapitaldelen (räntor och amorteringar) tas ut baserad på en uppskattad ränteutveckling och budgeterad amortering. Dessa justeras sedan årsvis utifrån verkligt utfall, denna mening är tagen från föreningens hemsida.

Driftskostnader (kr/år)

Ägarens nuvarande kostnader med 1 personer i hushållet.
 • Elförbrukning: 2 496 kr
 • VA-förbrukning: 2 592 kr
 • Övrigt: 2 928 kr
 • Summa: 8 016 kr
 • Kommentar: Månadsavgiften består utav 1 247 kr/mån för kapital och 1 341 kr/mån för drift. Till månadsavgiften tillkommer varmvatten efter egen förbrukning, 216 kr/mån, elavgift efter egen förbrukning, 208 kr/mån och obligatoriskt tillägg på 244 kr/mån för Telia Triple play. I säljarens fall innebär det en totalt kostnad om 3 256 kr/mån.

Bangårdsgatan 3 A

Centralt

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

TACK

Tack för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

INTRESSEANMÄLAN

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

Tack

för att du kontaktar oss.
Vi hör av oss till dig snarast möjligt
för ett förutsättningslöst möte.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

Fri värdering

Tack

för att du kontaktar oss.
Vi hör av oss till dig snarast möjligt
för ett förutsättningslöst möte.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri