Bostäder - Åhmanmakleri.se

Såld

Dalkärrsbacken 5

Hårnacka Norrtälje

 • Pris: 4 300 000 kr
 • Antal rum: 6 rum och kök
 • Boarea: 134.7 kvm
 • Biarea: 26.3 kvm
 • Tomtarea: 1 522 kvm

Suterränghus med modern karaktär och härliga umgängesytor

På Dalkärrsbacken 5 har vi nu nöjet att presentera detta ljusa och trivsamma suterränghus om totalt 161 m². Huset har en modern karaktär både in- och utvändigt och här ges fantastiska ytor för familjen. På entréplan finns stora sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning, här flödar ljuset på ett mycket trivsamt sätt! En trappa ned finns den mer privata sfären med allrum och tre sovrum. Totalt har huset fyra sovrum varav två med egen klädkammare, två duschrum och tvättstuga. Har du alltid haft en dröm om att bo i ett nybyggt hus, ta nu chansen att förverkliga den - njut av det invändiga medan du planerar hur du bäst vill utnyttja den idag grovplanerade tomten som har fantastiska möjligheter. Välkommen på visning!

ANSVARIG MÄKLARE

MATTIAS ÅHMAN

Reg. Fastighetsmäklare/Delägare
NORRTÄLJES MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE FÖRSTA HALVÅRET 2019
enligt hittamaklare.se
FLEST PUBLICERADE BOSTÄDER I NORRTÄLJE KOMMUN FÖRSTA HALVÅRET 2019
enligt hittamaklare.se
NORRTÄLJES MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 2018
enligt hittamaklare.se
FLEST PUBLICERADE LÄGENHETER I NORRTÄLJE 2018
enligt hittamaklare.se
Välkomna till Dalkärrsbacken 5 och denna moderna villa byggd 2018. Huset har en trivsam planlösning med stora sociala ytor, duschrum och master bedroom med klädkammare på entréplan och en trappa ned finns en mer privat sfär med allrum för umgänge och tv-tittande, tre sovrum, duschrum och tvättstuga. Den centralt placerade trappan binder på ett fint sätt samman våningsplanen och skapar ett naturligt rörelsemönster och ett fint ljusflöde i huset. Huset kommer från Fiskarhedenvillan och har en hög grundstandard, här finns bland annat kök från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Utvändigt uppstår en effektfull dynamik mellan husets pulpettak och kombinationen av stående och liggande panelsättning. På baksidan finns en stenbelagd uteplats där det finns plats för både loungegrupp, matgrupp och grill. Här ligger solen på fram till ca 15-tiden. På framsidan kommer eftermiddags- och kvällssolen och här finns gott om utrymme för att göra i ordning en trevlig uteplats. I övrigt är tomten grovplanerad och här finns fantastiska möjligheter för den som vill kunna skapa sin drömträdgård. Med tanke på att tomten sluttar så finns här möjlighet att terrassera delar av tomten och skapa många härliga platser för utevistelse, både för lek och umgänge. Genom att köpa ett nybyggt hus så köper du dig också bekvämligheter. Huset är färdigmålat utvändigt, du slipper invändigt och utvändigt underhåll de första åren och de första 15 åren från byggåret slipper du även betala fastighetsavgift. Ett effektivt uppvämningssystem och tjocka, täta väggar minimerar du också driftskostnaderna. Golvvärme i suterrängplan och radiatorer på entréplan. Hårnacka ligger ett par minuter utanför Norrtälje och är ett område med nybyggda villor och mycket barnfamiljer. I närheten finns flertalet förskolor och även närhet till grundskolor och mataffärer med generösa öppettider. Välkommen till ett hem att trivas i!

ENTRÉPLAN

Entréplanet är det sociala planet med ett ordentligt vardagsrum/kök i öppen planlösning. Här finns också ett "Master bedroom" med egen klädkammare och duschrum.

Hall

Ingång till huset sker genom hall där du direkt möts av det härliga ljusflödet som finns i denna del av huset tack vare de många fönsterna. Här möts du både av de sociala ytorna i entréplanet och blickar även ner mot allrummet och uteplatsen som finns där utanför. Hela hallen är försedd med mörkt klinkergolv som sedan växlar över till snygg ekparkett i resten av huset. Det fina golvet tillsammans med de vitmålade väggarna skapar ett modernt och ljust helhetsintryck. Hallen har plats för avhängning av ytterkläder, här finns också möjlighet att sätta in skjutdörrsgarderob för den som önskar. Från hallen nås entréplanets alla utrymmen samt trappan som leder ned till suterrängplanet.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum ligger med öppen planlösning och ger väldigt trevliga ytor att umgås på. Närmare 50 m² där du får plats med en ordentlig soffgrupp och matplats som rymmer många gäster. Efter att ni flyttat in i detta hus är det inte längre någon tveksamhet om var de stora familjesammankomsterna äger rum, här får ni plats med hela tjocka släkten. Köket går också att utveckla genom att sätta in en köksö för att skapa mer förvaring och arbetsytor men även en ytterligare plats för socialt umgänge, här kan barnen sitta och läsa läxorna eller gästerna ta fördrinken medan maten lagas. Köksdelen är från Ballingslöv med trendigt gråa köksluckor och läderbeslag, som ger en varm och mjuk känsla över köket, vita laminatskivor samt vitt kakel ovan arbetsytorna. Infällda spotlights i taket ovan arbetsytorna ger bra belysning. Fönster vid diskhon ger både trevligt ljusinsläpp och bra avlastningsyta. Köket är fullt maskinellt utrustat och de flesta vitvarorna är integrerade, här finns kyl, frys, ugn och micro i bekväm arbetshöjd, induktionshäll samt diskmaskin. Samtliga vitvaror från Siemens. Vardagsrumsdelen kan planeras på många olika sätt och här är det endast hur familjen vill använda detta utrymme som sätter gränsen för hur det möbleras. Hela rummet har ett härligt ljusflöde.

Sovrum

"Master bedroom" nås från hallen och har plats för dubbelsäng samt förvaring i egen klädkammare om knappt 4 m².

Duschrum

Fräscht duschrum med stora vita kakelplattor på väggarna och grått klinkergolv. Här finns duschhörna med vikbara duschväggar, wc, tvättställ med kommod och spegel med belysning. Infällda spotlights ger bra belysning.

SUTERRÄNGPLAN

En trappa ned från entréplanet ligger suterrängplan med sin lite mer privata karaktär. Här finns allrum, tre sovrum, duschrum och tvättstuga.

Allrum

Trappan leder ned till allrummet, perfekt för barnfamiljen som här kan ha en extra tv-hörna. Här finns plats för ordentlig soffgrupp och utgång till den stenbelagda uteplatsen. Trevligt ljusinsläpp även i denna del tack vare många fönster. Under trappan möjlighet till exempelvis läshörna. Från allrummet nås det här planets alla rum.

Sovrum 1 och 2

Sovrum 1 och 2 på detta plan ligger i anslutning till varandra. Sovrum 1 är på ca 10 m² och rymmer enkelsäng samt skrivbordshörna. Förvaring i en garderob. Sovrum 2 är på ca 8 m² och har förvaring i en egen klädkammare. Likadant här så finns det plats för enkelsäng och skrivbord.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet ligger närmast trappan och är på ca 10 m². Precis som de andra rummen har detta rum plats för enkelsäng och skrivbord. Förvaring i en garderob.

Duschrum

Duschrummet på detta plan är stilrent och har likvärdig inredning som det på övre plan, här finns stora vita kakelplattor på väggarna och ljusgrått klinkergolv. Duschplats med vikbara duschväggar, wc, tvättställ med kommod och spegel. Infällda spotlights för bra belysning.

Tvättstuga

Tvättstuga med vitmålade väggar och klinker på golv. Här finns tvättavdelning med tvättpelare innehållandes tvättmaskin och torktumlare samt tvättbänk med ho och förvaring. Tvättstugan är även husets teknikrum, här finns el- och golvvärmecentraler samt frånluftsvärmepumpen från Nibe.

Allmänt om fastigheten

 • Fastighetsbeteckning: Norrtälje Purjolöken 3
 • Upplåtelseform: Frikopt
 • Boarea: 134.7 m²
 • Biarea: 26.3 m² (säljarens information)
 • Antal rum: 6 rum och kök, varav 4-5 sovrum
 • Tomt: 1522 m², Trädgårdstomt
 • Vatten/avlopp: Kommunalt vatten och avlopp
 • Planförhållande: Detaljplan (2012-02-13)
 • Pantbrev: 1 st, totalt 750 000 kr
 • Beskrivning tomt: Sluttande grovplanerad tomt med oändliga möjligheter där endast fantasin sätter gränser för hur du använder den. Till höger om huset, sett från gatan, finns möjligheter att terrassera tomten och skapa olika nivåer. Varför inte skapa en nivå med trädäck och pergola som nås via trappa från både entrésidan samt uteplatsen på baksidan? På den nedre delen av tomten kan ni skapa odlingsmöjligheter eller varför inte sätta upp ett Attefallshus, antingen som bostad för tonåringen som är på väg att flytta hemifrån eller för att skapa möjligheter att få in en extra slant. På framsidan av huset finns dels en grusad uppfart med plats för 2-3 bilar, uppfarten leder sedan ned till entrén där det finns utrymme att bygga ett ordentligt trädäck för att kunna sitta och njuta av härlig eftermiddags- och kvällssol. På baksidan av huset finns stenbelagd uteplats med plats för både matgrupp och loungegrupp. Här ligger solen på fram till ca 15-tiden.

Byggnad

 • Byggnadstyp: Suterränghus
 • Byggnadsår: 2018
 • Fasad: Trä
 • Fönster: 3-glas
 • Tak: Betongpannor
 • Stomme: Trä
 • Bjälklag: Trä
 • Grundläggning: Betongplatta
 • Uppvärmning : Frånluftvärmepump
 • Övrigt:
  Observera att den totala arean är 161 kvm men då det är ett suterränghus räknas 26,3 m² som biarea.

  Fiber finns förberett men har ej blåsts in i huset.

Energideklaration byggnad

 • Kommentar: Behövs ej

Driftskostnader (kr/år)

 • Väg- och/eller samfällighetskostnad: 2 200
 • Summa: 2 200

Dalkärrsbacken 5

Norrtälje

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

TACK

Tack för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

INTRESSEANMÄLAN

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

Tack

för att du kontaktar oss.
Vi hör av oss till dig snarast möjligt
för ett förutsättningslöst möte.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

Fri värdering

Tack

för att du kontaktar oss.
Vi hör av oss till dig snarast möjligt
för ett förutsättningslöst möte.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri