Bostäder - Åhmanmakleri.se

Intresserad av
en visning?

Kontakta mäklaren
för att boka tid

Asteroidvägen 4 C

Nya Solbacka Norrtälje

 • Pris: 2 995 000 kr
 • Månadsavgift: 6 874 kr
 • Antal rum: 5 rum och Kök
 • Boarea: 142.5 kvm

Påkostad etagelägenhet med öppna ytor och lyxigt badrum

Ett boende som verkligen är något utöver det vanliga, det får du om du flyttar in i denna fantastiska etagelägenhet på Asteroidvägen 4 C som är i nyskick från 2017. Här bor du på hela 142,5 + 5 m² fördelat på två plan, dessutom i hus med enbart tre andra hushåll. I entréplan finns härliga sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett stort sovrum med bra förvaring samt ett påkostat och riktigt snyggt duschrum som andas lyx rakt igenom. På övre plan finns de mer privata ytorna med två stora sovrum, varav ett med klädkammare, allrum, klädkammare som kan göras om till sovrum samt ett ytterligare riktigt fint duschrum. Rymlig balkong med sol från lunch till kvällen. Lägenheten har bra förvaring och till lägenheten hör dessutom ett stort förråd. Tv och bredband ingår i avgiften. I Solbacka bor du i ett barnvänligt område med flera förskolor och grundskolor på kort promenad samt bekvämt cykelavstånd till centrum. Välkommen till ett hem att trivas i!

ANSVARIG MÄKLARE

MATTIAS ÅHMAN

Reg. Fastighetsmäklare/Delägare
NORRTÄLJES MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 2018 & 2019
enligt hittamaklare.se
FLEST PUBLICERADE LÄGENHETER I NORRTÄLJE 2018 & 2019
enligt hittamaklare.se
Har du alltid drömt om att kunna bo lika stort som i ett hus men ändå ha kvar bekvämligheterna med att bo i en nyproducerad lägenhet? Då är detta chansen för dig! 2017 stod lägenheten färdig och här är det bara att ställa in möblerna och börja njuta från första dagen utan att behöva tänka på massa renoveringar. Lägenheten är byggd i etage och har härliga umgängesytor på entréplan tack vare den öppna planlösningen. Här finns även ett lyxigt duschrum samt stort sovrum med bra förvaringsmöjligheter. I hallen finns också bra förvaringsmöjligheter under trappan och dold med skjutdörrar. En trappa upp finns två rejäla sovrum, det ena med stor klädkammare för bra förvaring. Vidare finns ett allrum, perfekt för barnens tv-hörna eller som med lätta medel kan göras om till ett extra sovrum. På övre plan finns också fint duschrum och ytterligare en klädkammare som idag används som sovrum. I Solbacka bor du i Norrtäljes barnvänligaste område med många förskolor och skolor i närheten. Från Solbacka når du bekvämt både centrum och fina strövområden i skogen eller längs med Norrtäljeviken.

ENTRÈPLAN

Hall

Lägenheten ligger en trappa upp i huset och nås via hall med utrymme för att hänga av ytterkläder direkt till höger. På vänster sida, sett från när du kommer in, finns mycket bra förvaring under trappan - detta döljs idag av skjutdörrsparti. Ljusgrått klinker fram till vardagsrummet, därefter ekparkett i hela lägenheten. Väggar målade i vitt och grått.

Duschrum

Dsuchrummet i entréplan är påkostat och otroligt snyggt. De stora plattorna på både väggar och golv är i granitkeramik och skapar tillsammans med marmoreringen en lyxig känsla. Bra storlek med både duschhörna med vikbara duschväggar och egen tvättavdelning som innehåller tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk och väggskåp. På golvet finns golvvärme för extra komfort. I övrigt är detta duschrum utrustat med tvättställ med kommod, spegelskåp, handdukstork och infällda spotlights i taket som ger bra belysning.

Vardagsrum och kök

Från hallen nås vardagsrum och kök som har öppen planlösning vilket ger härliga ytor att umgås på. Här finns ett härligt ljusflöde tack vare många fönster. Rummet har flera möbleringsalternativ där vardagsrumsdelen mest naturligt kommer först sett från hallen. Denna del har plats för stor soffa och olika väggar att placera tv:n på. Den gråa fonden från hallen fortsätter in längs med hela väggen, denna finns också i anslutning till trappan där också en gråmönstrad fondtapet sitter. Vidare in i rummet finns flera möjligheter att placera matbordet. Som bordet är placerat idag får man en väldigt ljus och trevlig matplats som också rymmer många matgäster. Köket ligger längst in i rummet och har gott om förvaring och bra arbetsytor. Mycket snyggt med en svag grå nyans på köksluckorna, rostfria handtag och vitvaror, vit laminatbänk samt vit marmorerad granitkeramik ovan arbetsytorna. För den som hellre vill ha matplats vid köksfönstret finns plats för det. Köket är fullt maskinellt utrustat med kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt samt inbyggnadsugn och -micro i bekväm arbetshöjd. I köket vitmålade väggar. Från kök/matplats utgång till balkongen i härligt västerläge.

Sovrum

Sovrummet på detta plan är mycket trivsamt med bra storlek, hela 17,1 m², och fönster i två väderstreck. Här ryms ledigt en dubbelsäng och ytterligare möblemang, exempelvis byråer, för den som önskar. Goda förvaringsmöjligheter innanför skjutdörrar.

ÖVRE PLAN

Allrum

Via trappa från vardagsrummet nås övervåningen där du kommer upp till ett trevligt allrum, perfekt för barnen att kunna ha tv- eller spelhörna. Här finns plats för ordentlig soffa. Från allrummet nås de båda sovrummen som finns på övervåningen, beläget på vardera sida om allrummet. Vitmålade väggar. Detta rum kan också göras om till ett extra sovrum för den stora familjen.

Sovrum

De båda sovrummen som ligger på övervåningen är likvärdiga i storlek och är båda rymliga och har snedtak. Det som ligger till vänster, sett från trappan, har mycket bra förvaring i klädkammare. Fondtapet, liknande den i vardagsrummet, finns här. I övrigt vitmålade väggar. Det andra sovrummet har också fondtapet, med Blixten MqQueen-mönster. I övrigt vitmålade väggar.

Duschrum

Duschrummet på övervåningen nås från allrummet och är också det mycket snyggt och stilrent. Här är det stora ljusgrå granitplattor på både väggar och golv. Precis som i duschrummet på entréplan så finns här vikbara duschväggar, tvättställ med kommod, spegelskåp, wc och elektrisk handdukstork. Golvvärme för extra komfort och infällda spotlights i taket för bra belysning.

Klädkammare

Direkt du kommer upp för trappan och tittar till höger finns en rymlig klädkammare. Denna används idag som extra sovrum. Skena finns på väggen för att kunna sätta upp ELFA-system för den som önskar.

Allmänt

 • Boarea: 142,5 kvm
 • Källa: enligt ritning
 • Antal rum: 5 rum och Kök
 • Våningsplan: 2 av 2
 • Hiss: Nej
 • Månadsavgift: 6 874 inkl värme, VA, digital-tv och bredband
 • Andel i förening: 4,3657%
 • Andel av årsavgift: 4,36568%
 • Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
 • Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr som betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift: Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 465 kr som betalas av köparen
 • Beskrivning uteplats: Lägenheten har en stor balkong som är belägen i härligt västerläge. Här dyker solen upp runt lunchtid och finns kvar fram till kvällen. På balkongen finns det plats för 4-5 personer i loungegrupp. Dessutom plats för liten cafégrupp.

Byggnad

 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 2017
 • Fönster: 3-glas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Ventilation: FTX-system
 • Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett stort förråd, enligt säljarna det största i föreningen, Beläget i huset snett mittemot. Till lägenheten hör en parkeringsplats med elstolpe, 200 kr/mån.
 • Energiklass: Byggnaden har energiklass D på en skala A-G
 • Energiprestanda: 91 kWh per m² (Atemp) och år
 • Energideklaration: Utförd 2019-06-11

Förening

 • Namn: Brf Vitsippan
 • Antal lägenheter: 40
 • Allmänt om föreningen: Brf Vitsippan är en ny förening där husen stod färdiga 2017. Föreningen ligger i familjevänliga Solbacka och består av totalt 40 lägenheter fördelat på tre hus och en trevlig gård med bland annat pergola och enkel lekplats. Föreningen har upprättat en 10-årig underhållsplan.
 • Tv och bredband: Fiber indraget via Telia. I månadsavgiften ingår basutbud för tv-kanaler samt bredband 100/100 Mbit/s.
 • Parkering: Föreningen har 45 parkeringsplatser, separat kö. Avgiften är f n 200 kr/mån.

Driftskostnader (kr/år)

Ägarens nuvarande kostnader med 6 personer i hushållet.
 • Elförbrukning: 6 000 kr
 • Försäkring: 2 748 kr
 • Summa: 8 748 kr

Asteroidvägen 4 C

Nya Solbacka

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

TACK

Tack för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

INTRESSEANMÄLAN

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

Tack

för att du kontaktar oss.
Vi hör av oss till dig snarast möjligt
för ett förutsättningslöst möte.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

Fri värdering

Tack

för att du kontaktar oss.
Vi hör av oss till dig snarast möjligt
för ett förutsättningslöst möte.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri