Bostäder - Åhmanmakleri.se

Intresserad av
en visning?

Kontakta mäklaren
för att boka tid
Högsta bud 2 650 000 kr
 • Budgivare 1: 2 650 000 kr 2020-05-29 13:01

Vikens Gränd 2 B

Centralt Norrtälje

 • Pris: 2 900 000 kr
 • Månadsavgift: 3 965 kr
 • Antal rum: 2 rum och Kök
 • Boarea: 73 kvm

2:a med radhuskänsla uppe på Åhlénstaket

Många mäklare använder gärna begreppet unikt tillfälle, här kommer nu ett verkligt unikt tillfälle! För första gången på cirka tio år säljs nu en lägenhet uppe på taket på Åhlénshuset. Lägenheten nås bekvämt med hiss och uppe på taket skapas en radhuskänsla tack vare de egna entréerna. Väl inne i lägenheten slås du av den fantastiska rymd som finns med öppet upp i nock och en härlig öppen planlösning, som gjord för att umgås med familj och vänner. Köket är trivsamt med köksö och i anslutning finns stor matplats vid fönstret. Badrummet består av både badkar och dusch samt egen tvättavdelning. Här finns gemensam terrass med möjlighet till stora tillställningar. Dessutom en garageplats som tillhör lägenheten. Med detta boende kommer du så nära citypuls du kan komma i Norrtälje med stora shoppinggatan precis utanför dörren. Välkommen till ett hem att trivas i!

ANSVARIG MÄKLARE

MATTIAS ÅHMAN

Reg. Fastighetsmäklare/Delägare
NORRTÄLJES MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 2018 & 2019
enligt hittamaklare.se
FLEST PUBLICERADE LÄGENHETER I NORRTÄLJE 2018 & 2019
enligt hittamaklare.se
Ett ytterst sällan återkommande tillfälle ges nu i centrala Norrtälje. För första gången på cirka tio år säljs nu en av lägenheterna uppe på taket på Åhléns. Här uppe bor du med en familjär radhuskänsla och gemensam terrass som får nyttjas fritt av medlemmarna för härliga sommarfester eller måltider. Invändigt ges en otrolig rymd med öppet upp i nock och en väl tilltagen storlek för att vara en tvåa där också den öppna planlösningen bidrar till härliga umgängesytor. Här bor du bekvämt med hiss som tar dig från markplan upp till taket och kan njuta av ett boende utöver det vanliga. Med stans huvudsakliga shoppinggata utanför porten har du direkt access till det mesta du kan önska, njut av härliga caféer och mysiga butiker samtidigt som du har både mataffär och busstation bara några minuters promenad från lägenheten. Välkommen på visning och till ett hem att verkligen trivas i!

Hall

Via egen entré nås hallen där du direkt slås av den rymd och ljus som lägenheten har genom den fantastiska takhöjden där det är öppet ända upp i nock. Från hallen har du möjlighet att se stora delar av lägenheten där det centralt belägna badrummet endast skymmer en del av vardagsrummet och sovrummet. Direkt till höger finns plats för hallmöbel samt möjlighet att hänga av ytterkläderna, längre in förvaring i två garderober, ett linneskåp och ett städskåp. Bortsett från en läcker fondtapet så har hela denna öppna ytan vitmålade väggar. Ekparkett genomgående i hela lägenheten skapar ett modernt och enhetligt intryck.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum ligger med öppen planlösning och bidrar till ett fantastisk rum att umgås i. Här flödar ljuset och du blir hänförd av den härliga takhöjden. Sett från hallen ligger köket först, ett snyggt vinkelkök med vita skåpluckor, rostfria vitvaror och handtag samt bänkskivor i massiv ek. I köket finns gott om förvaring och avlastningsytor. Köksön är en central punkt för denna del av lägenheten och har både induktionshäll samt extra diskho och blandare vilket gör matlagningen extra smidig. Här finns också bra serveringsyta om du har många gäster. Köksön är med andra ord en perfekt samlingspunkt, både till fest och i vardagen då ni alla kan umgås medan maten förbereds. En annan trevlig detalj är fönsterna som finns ovanför arbetsytorna, här kan du stå och blicka ut mot staden medan du tar hand om disken. Köket är fullt maskinellt utrustat med hel kyl och frys, induktionshäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro och diskmaskin. I anslutning till köket finns matplats som rymmer många gäster, trevligt placerad vid fönster och altandörr så att ett fint ljus flödar vid matplatsen. Utgång till framsidan av lägenheten med möjlighet till underbar eftermiddags- och kvällssol. Vardagsrummet är rymligt och har plats för ordentlig soffgrupp samt kontorshörna för den som önskar. Från vardagsrummet utgång till den mer avskilda balkongen som ligger i österläge.

Sovrum

Sovrummet nås både via hallen och vardagsrummet och har plats för dubbelsäng samt gott om förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar. Fint hörnfönster skapar karaktär till rummet. Väggarna målade i en grå nyans.

Badrum

Badrummet är rymligt och har både duschhörna med vikbara duschväggar, badkar och egen tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk och väggskåp för förvaring. Badrummet är även utrustat med wc, tvättställ med underskåp, spegelskåp och handdukstork. Golvvärme sprider härlig komfort. Helkaklat med vita väggar och beige klinker på golvet.

Allmänt

 • Boarea: 73 kvm
 • Källa: föreningens information
 • Antal rum: 2 rum och Kök
 • Våningsplan: 3 av 3
 • Hiss: Ja
 • Månadsavgift: 3 965 inkl värme, VA och förråd
 • Andel i förening: 14,8676%
 • Andel av årsavgift: 14,8675%
 • Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
 • Beskrivning uteplats: Via vardagsrummet nås den ena, mer privata, ytan för utevistelse. Här finns utrymme för loungegrupp alternativt matplats. Balkongen är belägen i österläge. På entrésidan av lägenheten så finns ytterligare yta för utevistelse. Denna yta passar bättre för cafégrupp och här kan du sitta och njuta av solen från tidig eftermiddag till solnedgång.

Byggnad

 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 2007
 • Fönster: 3-glas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd, beläget nere i källaren i samma hus och nås med hiss.
 • Energiklass: Byggnaden har energiklass B på en skala A-G
 • Energiprestanda: 93 kWh per m² (Atemp) och år
 • Energideklaration: Utförd 2010-05-12

Förening

 • Namn: Brf Norrtäljeån 1
 • Antal lägenheter: 6
 • Allmänt om föreningen: Brf Norrtäljeån 1 är en centralt belägen förening som ligger uppe på taket på Åhléns. Föreningen består av sex lägenheter och där medlemmarna hjälps åt med diverse småsaker, bland annat trappstädning efter rullande schema. På taket finns en gemensam trivsam terrass, perfekt för härliga sommarmiddagar tillsammans med familj eller vänner. Genom tredimensionell fastighetsbildning så har lägenheterna kunnat byggas på taket och praktiska och tekniska system som är gemensamma för bägge fastigheterna regleras genom servitut och gemensamhetsanläggningar.
 • Tv och bredband: Fiber finns indraget i fastigheten via Telia, avtal för tv och bredband tecknas separat av varje medlem.
 • Parkering: Föreningen har totalt sex garageplatser i huset bredvid, en plats som tillhör varje lägenhet mot en kostnad som för närvarande är på 500 kr/mån.
 • Renoveringar: Huset målades om 2019.
 • Föreningens ekonomi: Senaste två åren har föreningen haft en avgiftsfri månad i januari.

Vikens Gränd 2 B

Centralt

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

TACK

Tack för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

INTRESSEANMÄLAN

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

Tack

för att du kontaktar oss.
Vi hör av oss till dig snarast möjligt
för ett förutsättningslöst möte.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

Fri värdering

Tack

för att du kontaktar oss.
Vi hör av oss till dig snarast möjligt
för ett förutsättningslöst möte.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri