Bostäder - Åhmanmakleri.se

Intresserad av
en visning?

Kontakta mäklaren
för att boka tid

Lönsviksvägen 32

Norrtälje

 • Pris: 4 895 000 kr
 • Antal rum: 6 rum och kök
 • Boarea: 155 kvm
 • Tomtarea: 1 401 kvm

Nybyggd enplansvilla med hög standard, dubbelgarage samt bubbelbad

Välkommen till Lönsviksvägen 32 och denna nybyggda enplansvilla om totalt 155 m² uppförd under 2019 nära intill Kyrksjön strax utanför Norrtälje, har du möjlighet att forma ditt eget hem i ett sjönära lösvirkesbyggt hus av hög kvalitet. Här bor du med ett högt och insynsskyddat läge där altanen ligger i ett perfekt sydvästläge vilket gör att du kan njuta av solen mer eller mindre hela dagen. Bostaden präglas av öppna ytor och en social planlösning med utrymme för hela familjen eller det stora sällskapet. Stora ljuvliga fönsterpartier med djupa fönsternischer bidrar med härligt ljus och takhöjden på hela 3 meter i kök och vardagsrum, skapar oerhört mycket trivsel och rymd. Lönsviksvägen 32 bjuder på det mesta man kan önska sig i form av dubbelgarage, genomgående golvvärme i hela huset, inbyggda spotlights, kommunalt vatten och avlopp, jacuzzi samt möjlighet att koppla på fiber via Norrtälje Energi.

ANSVARIG MÄKLARE

KIM HERTZ

Reg. Fastighetsmäklare

EXTRA KONTAKTPERSON

MATTIAS ÅHMAN

Reg. Fastighetsmäklare/Delägare
NORRTÄLJES MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 2018 & 2019
enligt hittamaklare.se
FLEST PUBLICERADE LÄGENHETER I NORRTÄLJE 2018 & 2019
enligt hittamaklare.se
Välkommen till Lönsviksvägen 32 och denna nybyggda villa om totalt 155 m² uppförd under 2019, nära intill Kyrksjön. Huset har en trivsam planlösning med stora sociala ytor, välkomnande hall, kök och vardagsrum med generös takhöjd samt en öppen planlösning med plats för umgänge och tv-tittande med direkt anslutning till husets uteplats. Rogivande master bedroom med gott om förvaring genom de platsbyggda garderoberna, tre till fyra sovrum, allrum för umgänge med anslutning till flera av husets sovrum vilket är perfekt för barnfamiljen som här kan ha en extra tv-hörna. Här finns även rymlig Groventré/Tvättstuga, badrum med både dusch och badkar centralt placerat i huset för optimal tillgänglighet, och duschrum med anslutning till flera av husets sovrum. I Lönsvik har du nära till såväl grönområden som bra kommunikationer. Med tio minuters gång når du busshållplatsen Gläntan längst kustvägen som tar dig till Norrtälje, Kyrksjön ligger inom gångavstånd där det finns bad och fiskemöjlighet för dig som har fiskekort och Norrtälje stad ligger inom tio minuter med bil där handelsområdet Flygfältet med välsorterade ICA Kvantum Flygfyren, klädbutiker och apotek mm finns. Genom att köpa ett nybyggt hus så köper du dig också många bekvämligheter. Huset är färdigmålat utvändigt, du slipper invändigt och utvändigt underhåll de första åren och de första 15 åren från byggåret slipper du även betala fastighetsavgift. Ett effektivt uppvämningssystem och tjocka täta väggar minimerar också driftskostnaderna.

Hall

Den inbjudande och stora hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och grå klinkergolv som övergår till snygg enstavig ekparkett. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom platsbyggda garderober med skjutdörrar, golvvärme, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor.

Kök/vardagsrum

Köksdelen är från IKEA med trendigt gråa köksluckor, som ger en varm och mjuk känsla över köket, grå laminatskivor samt vitt kakel ovan arbetsytorna. Infällda spotlights i taket ovan arbetsytorna ger bra belysning. Fönster vid diskhon ger både trevligt ljusinsläpp och bra avlastningsyta. Köket är fullt maskinellt utrustat och de flesta vitvarorna är integrerade, här finns kyl, frys, ugn och micro i bekväm arbetshöjd, induktionshäll samt diskmaskin. Kök och vardagsrum ligger med öppen planlösning där stora ljuvliga fönsterpartier med djupa fönsternischer bidrar med härligt ljus och takhöjden på hela 3 meter skapar oerhört mycket trivsel och rymd. Rummets enstaviga ekparkettgolv ger en massiv och lyxig känsla som tillsammans med vitmålade väggar går fint ihop och skapar en mycket trivsam plats för både matlagning, umgänge. Via vardagsrummet nås en charmig och insynsskyddad altan. Här erbjuds grillplats, plats för soffgrupp samt matbord i ett härligt sydvästläge.

Badrum

Fräscht och smakfullt badrum med toalett, badkar, dusch, handfat, spegelskåp och dimbara spotlights. Här ligger klinkergolv med golvvärme som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Duschrum

Detta trevliga och fräscha badrum har väggar i vitt kakel och klinkergolv med golvvärme som matchar fint. Här finns toalett, dusch, handfat och spegelskåp.

Master bedroom

Från hallen når du husets master bedroom – ett stort och harmoniskt rum med ekparkett och vitmålade väggar. Rummet har platsbyggda skjutdörrsgarderober och även plats för dubbelsäng.

Allrum

Detta trevliga och sociala rum har plats för soffgrupp. Ett allrum med vitmålade väggar och parkettgolv. Från allrummet nås resterande sovrum.

Sovrum

Sovrum med plats för garderob, enkelsäng,nattduksbord och skrivbord. Rummet har vitmålade väggar och ekparkettgolv.

Sovrum

Sovrum med plats för garderob, enkelsäng, nattduksbord och skrivbord. Rummet har vitmålade väggar och ett ekparkettgolv.

Sovrum/kontor

Sovrum som fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum med plats för enkelsäng. Sovrummet har ekparkett och vitmålade väggar.

Tvättstuga

Tvättstuga med vitmålade väggar och klinker på golv. Här finns tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt tvättbänk med ho och förvaring. Tvättstugan är även husets teknikrum, här finns el- och golvvärmecentraler samt frånluftsvärmepumpen från Nibe

Allmänt om fastigheten

 • Fastighetsbeteckning: Lönsvik 3:23
 • Upplåtelseform: Frikopt
 • Taxeringskod: 210
 • Boarea: 155 m²
 • Antal rum: 6 rum och kök, varav 3-4 sovrum
 • Tomt: 1401 m², Trädgårdstomt
 • Vatten/avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
 • Samfällighet, servitut, gem.anläggning, andra belastningar: Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Lönsvik GA:2(Väg), Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Lönsvik GA:3 (Väg), Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Lönsvik GA:5 (Kommunalt vatten och avlopp)
  Förmån: Officialservitut Väg, 0188-2017/48.2
 • Planförhållande: Utom detaljplan
 • Pantbrev: 1 st, totalt 2 200 000 kr
 • Beskrivning tomt: Delvis sluttande tomt med stora möjligheter där endast fantasin sätter gränser för hur du vill använda den. Att skapa en lummigt grönskande tomt eller att lägga en öppen gräsmatta med några fruktträd, det är helt upp till dig.
 • Beskrivning uteplats: Charmig och insynsskyddad altan som nås från vardagsrummet. Här erbjuds grillplats, plats för soffgrupp samt matbord i ett härligt sydvästläge. Från husets altan når du även en fristående terrass i välplacerat upphöjt läge. Här finns bubbelbad och fantastisk utsikt för trevligt umgänge eller ren vardagslyx.
 • Beskrivning bilplats: På framsidan av huset finns en grusad uppfart med plats för 2-3 bilar samt ett isolerat dubbelgarage om 39 m² med plats för två bilar samt förvaring. Garaget har en motordriven port.
 • Möjligt tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp: 1-plansvilla i vinkel
 • Byggnadsår: 2019
 • Fasad: Trä
 • Fönster: 3-glas
 • Tak: Betongpannor
 • Stomme: Trä
 • Grundläggning: Betongplatta
 • Uppvärmning : Frånluftvärmepump
 • Ventilation: Frånluftsvärmepump Nibe 730.
 • Övrigt:
  Fiber finns förberett men har ej blåsts in i huset. Kostnaden för detta står köparen för.

Energideklaration byggnad

 • Energideklaration: Ej uförd

Driftskostnader (kr/år)

 • Väg- och/eller samfällighetskostnad: 1 600
 • Summa: 1 600
 • Nätbolag: Norrtälje Energi
 • Elleverantör: Norrtälje Energi

Omgivning

 • Allmänt om området: I Lönsvik har du nära till såväl grönområden som bra kommunikationer. Kyrksjön ligger inom gångavstånd där det finns bad och fiskemöjlighet för dig som har fiskekort och Norrtälje stad ligger inom tio minuter med bil där handelsområdet Flygfältet med välsorterade ICA Kvantum Flygfyren, klädbutiker och apotek mm finns.
 • Närservice: I Norrtälje stad finns all form av närservice som förskolor, shopping, restauranger och man tar sig snabbt och enkelt till det välsorterade ICA Kvantum Flygfyren samt Norrtäljeporten.
 • Kommunikation: Med tio minuters gång når du närmsta busshållplats Gläntan längst kustvägen där buss 620 tar dig till Norrtälje.

Lönsviksvägen 32

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

TACK

Tack för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

INTRESSEANMÄLAN

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

Tack

för att du kontaktar oss.
Vi hör av oss till dig snarast möjligt
för ett förutsättningslöst möte.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

Fri värdering

Tack

för att du kontaktar oss.
Vi hör av oss till dig snarast möjligt
för ett förutsättningslöst möte.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri