Bostäder - Åhmanmakleri.se

Intresserad av
en visning?

Kontakta mäklaren
för att boka tid

Grindvägen 6 C

Grind Norrtälje

 • Pris: 1 495 000 kr
 • Månadsavgift: 5 725 kr
 • Antal rum: 3 rum och Kök
 • Boarea: 85.8 kvm
Sällan dyker det upp en lägenhet i hisshusen i Grind som är helt renoverad. Nu har chansen kommit för dig som vill bo med nyskick från 2014. Detta är en mycket trivsam bostad med genomgående ekparkett och omsorgsfulla färg- och materialval som ger en ombonad känsla. Lägenheten tillhör dessutom en av de större treorna i Norrtälje, hela 85 m² som är väldisponerad och erbjuder bland annat vardagslyx såsom grovkök, två toaletter och rymlig klädkammare. Det fina köket är en fröjd att laga mat i. Stor, inglasad balkong i västerläge. Trivsamt område nära skola, affär och stadsbuss.

ANSVARIG MÄKLARE

MATTIAS ÅHMAN

Reg. Fastighetsmäklare/Delägare
NORRTÄLJES MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 2018 & 2019
enligt hittamaklare.se
FLEST PUBLICERADE LÄGENHETER I NORRTÄLJE 2018 & 2019
enligt hittamaklare.se
Välkomna till detta bekväma boende på Grindvägen 6 C! Här erbjuds nu en trea om hela 85 m². Bostaden nås med hiss och har renoverats på ett sätt som skapar en modern men samtidigt hemtrevlig känsla. Bra planlösning där många gillar det praktiska grovköket och den rymliga klädkammaren. Stor, härlig, inglasad balkong i västerläge. I Grind bor du med närhet till fina strövområden och cirka 15-20 minuters promenad till centrum. I området finns mataffär, pizzeria, skolor och stadsbuss.

Hall

Ingång till lägenheten genom välkomnande och möblerbar hall. Här ges ett hemtrevligt första intryck genom de ljusa väggarna och till det ekparkett som på ett snyggt och enhetligt sätt fortsätter in i resten utav lägenheten. Med ingång från hallen ligger den praktiska klädkammaren som är väl tilltagen i storlek för mycket bra förvaring.

Kök

Fint renoverat kök som är mycket trivsamt med vita profilerade köksluckor, bänkskivor i massiv ek och vitt fint kakel ovan arbetsytorna. Här finns både gott om förvaring samt bra arbetsytor. Stor matplats vid fönstret med möjlighet till trevliga måltider med många gäster. Köket är utrustat med kyl, frys, spis, spisfläkt, inbyggnadsmikro i bekväm arbetshöjd och diskmaskin. Vid matplatsen fin tapet som förstärker den trivsamma känslan i köket.

Grovkök

Grovköket ligger i anslutning till köket och är utrustat med tvättmaskin, blandare och förvaring i ett skåp. För den som vill är det möjligt att sätta upp både bänkskiva och väggskåp.

Vardagsrum

Ljust och rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp och även extra matplats för den som önskar. Vitmålade väggar och fin, mörk fondtapet som ger kontrast till de ljusa väggarna. Stort fönsterparti mot väster samt utgång till stor inglasad balkong som även den ligger i härligt västerläge.

Sovrum

Lägenhetens första sovrum sett från hallen har plats för dubbelsäng men lämpar sig bättre som barnrum eller kombinerat gästrum/kontor med enkelsäng och skrivbord. Förvaring i en garderob. Vitmålade väggar.

Sovrum

Rymligt sovrum som går att möblera på många olika sätt, antingen som ett Master bedroom eller som ett barnrum med möjlighet till två sovplatser och lekyta. Vitmålade väggar.

Duschrum

Fräscht duschrum som också renoverades i samband med den stora renoveringen av lägenheten. Mattor på väggar och golv. Här finns duschhörna med vikbara duschväggar, tvättställ med kommod, spegelskåp, väggskåp och wc.

Gästtoalett

Även gästtoaletten är renoverad och har vita väggar och grått golv. Här finns wc, tvättställ med kommod och spegelskåp.

Övrigt

I samband med renoveringen drogs också ny el i lägenheten. Föreningen håller på och genomför ett stambyte och porten som denna lägenhet ligger i beräknas att genomföras 9/10 - 4/12. I samband med detta kommer både duschrum, toalett och grovkök att renoveras. Det kommer finnas en genomgående bra grundstandard med möjlighet till egna val.

Allmänt

 • Boarea: 85,8 kvm
 • Källa: Föreningens information
 • Antal rum: 3 rum och Kök
 • Våningsplan: 2 av 5
 • Hiss: Ja
 • Månadsavgift: 5 725 inkl värme, VA
 • Andel i förening: 0,523%
 • Andel av årsavgift: 0,56907%
 • Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
 • Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift: Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 473 kr som betalas av köparen
 • Beskrivning uteplats: Via vardagsrummet nås den inglasade balkongen som ligger i västerläge. Rymlig med plats för fyra till fem personer och utsikt över innergården.

Byggnad

 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 1966-68 Ombyggt 1992
 • Fönster: 2-glas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd och ett matkällarförråd, båda är belägna i markplan i samma hus och som nås bekvämt med hiss. I markplan i samma hus finns även två tvättstugor.
 • Energiklass: Byggnaden har energiklass E på en skala A-G
 • Energiprestanda: 128 kWh per m² (Atemp) och år
 • Energideklaration: Utförd 2019-10-25

Förening

 • Namn: Brf Grinden
 • Antal lägenheter: 193
 • Allmänt om föreningen: Brf Grinden ligger i bostadsområdet Grind och består utav fem huskroppar med fem våningar i varje hus. Varje lägenhet nås bekvämt med hiss.
 • Tv och bredband: Till avgiften tillkommer en obligatorisk avgift om 75 kr/mån för digital-tv via Telia. Via Telia finns även möjlighet till bredband och ip-telefoni, tecknas separat av varje medlem.
 • Parkering: 40 st garageplatser, 57 st p-plats med elstolpe och p-plats utan el. I dagsläget är det separat kö till respektive p-plats. I föreningen finns även gästparkeringar, både mellan hus 4 och 6 samt på den stora parkeringen nedanför hus 10 och 12. Kostnaden för garage är f n 420 kr/mån och p-plats utan elstolpe 85 kr/mån.
 • Renoveringar: UTFÖRDA:
  - 1991-92: Tillbyggnad av ett extra våningsplan samt installation av hissar
  - 2003: Balkongrenovering och utbyggnad
  - 2011: Stamspolning
  - 2014-15: Nya tak
  - Uppfräschning av tvättstuga

  PLANERADE:
  Föreningen håller på och genomför ett stambyte som kommer att pågå fram till slutet av 2020. Stambytet påbörjades i hus 4 och avslutas i hus 12 samt port 6 C och beräknas pågå 6-8 veckor per port. Alla badrum kommer att göras om i samband med stambytet och i de lägenheter som har extra toalett och grovkök kommer även dessa att renoveras. På grund av stambytet höjde föreningen avgifterna med 10 % den 1/7 2019. Vid stambytet så finns ett standardutförande med möjlighet att göra tillval mot extra kostnad, se bifogad inredningskatalog. Badrummen kommer få kaklade väggar, klinker på golvet, vägghängd toalettkassett som kaklas och golvvärme. Val kan göras mellan dusch och badkar. Alla blandare kommer bytas ut, även i kök, och de lägenheter som har gamla elcentraler utan automatsäkringar kommer nya med automatsäkringar och jordfelsbrytare för badrummet. I de lägenheter som har nya elcentraler med automatsäkringar men saknar jordfelsbrytare kommer detta installeras. Mer information om stambytet finns på föreningens hemsida https://varbrf.sbc.se/brfgrinden.

Grindvägen 6 C

Grind

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

TACK

Tack för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

INTRESSEANMÄLAN

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

Tack

för att du kontaktar oss.
Vi hör av oss till dig snarast möjligt
för ett förutsättningslöst möte.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

Fri värdering

Tack

för att du kontaktar oss.
Vi hör av oss till dig snarast möjligt
för ett förutsättningslöst möte.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri