Bostäder - Åhmanmakleri.se

Intresserad av
en visning?

Kontakta mäklaren
för att boka tid

Balders Båge 18 E

Färsna Norrtälje

 • Pris: 2 450 000 kr
 • Månadsavgift: 4 713 kr
 • Antal rum: 4 rum och kök
 • Boarea: 81 kvm

Fantastisk gavelfyra med radhuskänsla och stilsäkra färg- och materialval

Helg efter helg går du på visningar för att hitta drömbostaden. Nu kan den äntligen vara här! På Balders Båge 18 E finns nu denna fantastiska gavelfyra som har radhuskänsla och där bland annat köket andas klass rakt igenom. Denna moderna och eleganta lägenhet, som också är mycket trivsam, stod färdig i slutet av 2014. Här bor du bekvämt i markplan med egen inhägnad trädgård och bilplats precis utanför lägenheten. Den egna lilla trädgården sträcker sig runt gaveln och har gräsmatta, altan och ytterligare en uteplats som är stenbelagd. Invändigt erbjuds ett fantastiskt boende med hög trivsel samt stilsäkra och fina färg- och materialval. Den genomtänkta arkitekturen med bland annat stora fönster och tilltagen takhöjd bidrar till ett fint ljusflöde och härlig rymd. Välkommen till ett hem att trivas i!

ANSVARIG MÄKLARE

MATTIAS ÅHMAN

Reg. Fastighetsmäklare/Delägare
NORRTÄLJES MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 2018, 2019 och 2020
enligt hittamaklare.se
Mäklarbyrån med tredje flest rekommendationer i Sverige 2020
enligt hittamaklare.se
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 2019 och 2020
enligt hittamaklare.se
Mäklarbyrån med flest försäljningar per mäklare i Norrtälje kommun 2019 och 2020
enligt hittamaklare.se

EXTRA KONTAKTPERSON

EMELI SAND

Säljstöd/Reg. Fastighetsmäklare
Välkommen till Balders Båge 18 E och denna fyra i markplan som erbjuder total radhuskänsla! Här bor du bekvämt i markplan med egen liten trädgård, flera uteplatser och bilplats precis utanför lägenheten. I denna fantastiska lägenhet får du en modern men samtidigt ombonad bostad med hög standard och en känsla av elegans. Lägenheten har en utformning som andas nytänk med bland annat stora fönster, breda fönstersmygar och takhöjd på hela 2,7 m. Allt detta bidrar till en ljus och mycket trivsam gavellägenhet med underbar rymd. Öppen planlösning ger härliga umgängesytor, både i vardagen och till fest. Modernt värmesystem utan radiatorer ger mer möblerbar yta i hela lägenheten. Dessutom en egen liten trädgård med gräsmatta och uteplats. När du är ute i trädgården har du flera olika möjligheter till uteplatser där du kan välja mellan att sitta i solen eller skuggan, perfekt under sommaren!

I Färsna har du ett optimalt boende för dig som vill bo i ett barnvänligt område med närhet till skog och natur samtidigt som det endast tar cirka 15-20 minuters promenad in till Norrtäljes centrumkärna. Barnens favorit Färsna gård finns på ett stenkasts avstånd, liksom skola och förskolor.

Hall

Ingång till lägenheten genom hall där du direkt möts av den moderna känslan som dessa lägenheter präglas av. Infällda spotlights ger trivsam punktbelysning på långväggen mot sovrummet. Från hallen nås två av lägenhetens sovrum, vardagsrum och duschrum. Vitmålade väggar och på golvet ekparkett som fortsätter enhetligt in i resten av lägenheten och skapar ett trevligt helhetsintryck. Förvaring i ett städskåp och möjlighet att hänga av ytterkläderna.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum med öppen planlösning skapar ett härligt rum att umgås i! I detta utrymme finns hela tre fönster, som är högre än standard, och en glasad altandörr. Dessa tillsammans med den väl tilltagna takhöjden bidrar till ett rum med fint ljusinsläpp och härlig rymd. Vitmålade väggar i köket och i vardagsrummet mörkblå väggar som både skapar ett lugn och ger en känsla av elegans.

Elegansen fortsätter även till köket som har byggts om sedan lägenheten stod färdig 2014. Köket känns riktigt lyxigt med de mörka skåpluckorna nedtill, köksbeslag i mässig och den fina marmorskivan. Spisen fångar också upp känslan och matchar underskåpen. Överskåpen är i likadan profil som underskåpen men vita. Ovan arbetsytorna vitt kakel. Matplats för fyra till sex personer i vardagen, till fest finns utrymme att duka långbord och ha många gäster. Köket är utrustat med rostfri kyl/frys, ovan nämnda spis, rostfri fläkt och integrerad diskmaskin.

Vardagsrumsdelen rymmer ordentlig soffgrupp.

Sovrum

Det största sovrummet lämpar sig väl som master bedroom då det har bra storlek och gott om förvaring i stor garderob innanför draperi. Sovrummet nås från både hall samt det minsta sovrummet och har vitmålade väggar.

Sovrum

Vägg i vägg med stora sovrummet och även köket ligger lägenhetens minsta sovrum som rymmer enkelsäng. För den som inte har behov av tre sovrum kan detta rum med fördel göras om till en walk-in-closet, annars perfekt som kombinerat gästrum/kontor. Väggar målade i ljusgrått.

Sovrum

Med ingång från hallen nås ett sovrum på cirka 9 kvm. Ett härligt barn- eller tonårsrum med gråmålade väggar. Här finns gott om plats för enkelsäng och antingen lekyta eller skrivbord. För den som vill är det även möjligt att få in en dubbelsäng i detta rum.

Duschrum

Centralt placerat i bostaden finns duschrummet med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme (el). Till vänster finner du duschutrymmet med vikbara duschväggar i glas, rakt fram finns toalettstol, vägghängt handfat och spegelskåp. Till höger har du tvättavdelningen med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt tvättbänk och väggskåp för förvaring.

Allmänt

 • Boarea: 81 kvm
 • Källa: Föreningens information
 • Antal rum: 4 rum och kök
 • Våningsplan: 1 av 2
 • Hiss: Nej
 • Månadsavgift: 4 713 inkl värme, VA, digital-tv, bredband och förråd
 • Andel i förening: 3,03309%
 • Andel av årsavgift: 3,01377%
 • Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
 • Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift: Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr som betalas av köparen
 • Beskrivning uteplats: Från köket nås den egna lilla trädgården som sträcker sig längs med hela baksidan, runt gaveln och ända till framsidan. Baksidan ligger i norrläge och gavelsidan ligger i både söder och öster, här kan du med fördel utnyttja den stenbelagda uteplatsen för att njuta av solen under många timmar. För den som önskar finns möjlighet att bygga en altan även runt hörnet och längs med gavelsidan, möjligheterna är oändliga. Nuvarande lösning innebär tre uteplatser, dels den stenbelagda men även två på altanen som är i olika nivåer och rymmer två möbelgrupper, här finns både plats för grill och blommor.

  Utöver altanen så finns här även en gräsmatta som sträcker sig runt hörnet och följer hela gaveln på lägenheten vilket skapar en egen liten trädgård. Hela tomten är inhägnad med ett staket och med grind både på fram- och baksidan vilket gör det behändigt att ta sig ut åt båda hållen. Dessutom finns här en redskapsbod.
 • Beskrivning bilplats : Till lägenheten hör en parkeringsplats med motorvärmare, till en kostnad av 250 kr/mån. Parkeringen är placerad precis utanför lägenheten vilket bidrar ytterligare till radhuskänsla.

Byggnad

 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 2014
 • Fönster: 3-glas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd, med ingång precis mittemot entrén till lägenheten. Utanför finns även cykelställ som delas med grannen ovanför.
 • Övrigt: Hela lägenheten är fri från radiatorer då värmen tillförs via kornischer ovan fönstren.
 • Energiklass: Byggnaden har energiklass E på en skala A-G
 • Energiprestanda: 118 kWh per m² (Atemp) och år
 • Energideklaration: Utförd 2019-10-01

Förening

 • Namn: Brf Dolomiten 2
 • Antal lägenheter: 36
 • Allmänt om föreningen: Brf Dolomiten 2 är en förening som består utav 36 lägenheter upplåtna med bostadsrätt som har två storlekar, 3 rok om 66 m² eller 4 rok om 81 m² och är fördelade på två våningar vilket skapar radhuskänsla. Trevlig innergård med lekplats. Här finns också gemensamma cykelställ som delas mellan övre och nedre plan vid varje lägenhetsingång.
 • Tv och bredband: I månadsavgiften ingår bredband, basutbud tv-kanaler och fasta kostnaden för ip-telefoni via Telia.
 • Parkering: Till varje lägenhet hör en parkeringsplats, kostnad 250 kr/mån.
 • Föreningens ekonomi: Föreningen har årliga avgiftshöjningar om 2% per år.

Område

 • Allmänt: Färsna är ett utav Norrtäljes nya områden som växte upp under 2010-talet. Bebyggelsen har en trivsam variation utav villor, radhus, bostadsrättslägenheter samt hyresrätter. I området finns det såväl förskola som skola (F-6). I närområdet finns det även fina naturområden med el-ljusspår, Roslagsleden samt populära 4H-gården Färsna Gård med bl.a. hästar, kaniner, höns och getter. Vid Färsna Gård finns även ett café samt att det här anordnas ett populärt midsommarfirande årligen. Närservice finns på ca 800 meters avstånd från Färsna vid Knutby torg med flera matbutiker samt detaljhandel.
 • Kommunikation: I Färsna finns det flera busshållplatser som trafikeras utav SL-buss 651 till/från Norrtälje busstation.

Balders Båge 18 E

Färsna

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

INTRESSEANMÄLAN

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri