Bostäder - Åhmanmakleri.se

Visning

24 oktober KL 11.30 - 12.00Välkommen! Anmäl dig gärna pga rådande omständigheter.

Knutbyvägen 43

Öster Knutby Norrtälje

 • Pris: 2 200 000 kr
 • Månadsavgift: 5 259 kr
 • Antal rum: 4 rum och Kök
 • Boarea: 90 kvm

Fyra med inglasad balkong, hiss och uthyrningsdel

I omtyckta Öster Knutby ges nu möjligheten att förvärva denna välplanerade fyra om 90 m². Här erbjuds ett bekvämt boende med hiss i huset och inglasad balkong i söder som förlänger sommarsäsongen. Den praktiska uthyrningsdelen med egen dusch och toalett skapar förutsättningar både för för dig som vill få in extra slant samt den stora familjen. Välskött förening i ett omtyckt område med både direkt närhet till naturen och kort promenadavstånd till handelsområde och centrum.

ANSVARIG MÄKLARE

MATTIAS ÅHMAN

Reg. Fastighetsmäklare/Delägare
NORRTÄLJES MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 2018 & 2019
enligt hittamaklare.se
FLEST PUBLICERADE LÄGENHETER I NORRTÄLJE 2018 & 2019
enligt hittamaklare.se

EXTRA KONTAKTPERSON

EMELI SAND

Säljstöd/Reg. Fastighetsmäklare
Detta är lägenheten för dig som vill ha ett rymligt och bekvämt boende med hiss i huset. Lägenheten ligger en trappa upp, har en härlig sällskapsdel med öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök samt två bra sovrum. Dessutom praktisk lösning med riktig uthyrningsdel som har egen ingång, duschrum, sovrum och hall. Uthyrningsdelen passar perfekt för tonåringen eller för dig som vill få in extra pengar genom att hyra ut den delen. Denna lägenhet är utmärkt belägen för dig som vill ha nära till naturen och samtidigt ha gångavstånd till både centrum och handelsområde. Välskött förening som har välunderhållna fastigheter.

Hall

Ingång till lägenheten genom möblerbar hall med avhängningsplats för ytterkläder direkt till höger. Från hallen nås rymlig klädkammare med gott om förvaring. Ytterligare förvaring i själva hallen genom en garderob. Ljusa väggar och på golvet ekparkett. Hallen har ljust mönstrad tapet. Från hallen nås lägenhetens alla rum förutom uthyrningsdelen, som nås antingen via matplatsen eller trapphuset.

Kök

Köket är ett gediget arbetskök med ekluckor, bänkskiva i eklaminat och matchande kakel ovan arbetsytorna. Rostfri diskbänk. På golvet ligger klinker och i övrigt är köket utrustat med kyl, frys, spis, spisfläkt och diskmaskin. I anslutning till köket ligger matplats med plats för många middagsgäster, i vardagen mest lämpligt för fyra till sex personer.

Vardagsrum

Vardagsrummet ligger öppet mot matplatsen vilket skapar luftiga och trevliga ytor att umgås på. Här finns bra utrymme för ordentlig soffgrupp och fint ljusinsläpp. Både vardagsrum och matplats har ekparkett och ljusgråa väggar, vardagsrummet med en ljus, mönstrad fondtapet. Från vardagsrummet nås den trivsamma balkongen i söder.

Sovrum

Sovrummet som ligger närmast duschrummet är också lägenhetens största och här finns utrymme för dubbelsäng. Ljusgrå målade väggar samt en lugn och harmonisk fondtapet. Ekparkett.

Sovrum

Det andra sovrummet ligger med ingång från hallen, perfekt som barnrum alternativt gästrum/kontor. Ljusgråa väggar och på golvet ekparkett.

Duschrum

Med ingång från hallen nås det rymliga duschrummet som har helkaklade väggar, klinker på golvet och infällda spotlights i taket som ger bra belysning. Här finns duschkabin, wc, tvättställ med underskåp, spegel samt väggskåp. Tvättmaskin lämnas kvar.

UTHYRNINGSDEL

I lägenheten finns en ordentlig uthyrningsdel med egen ingång, duschrum och sovrum. Ordentlig dörr finns mellan uthyrningsdel och lägenheten för den som önskar hyra ut denna del. Direkt du kommer in i uthyrningsdelen från trapphuset möts du av en mindre hall. Från hallen nås både duschrum och sovrum.

Sovrum

Sovrum som även det rymmer dubbelsäng. Ljusgråa väggar och ekparkett.

Duschrum

Duschrummet har ljust, marmorerat kakel på väggarna. Här finns duschhörna, wc, tvättställ med underskåp, spegel och väggskåp.

Allmänt

 • Boarea: 90 kvm
 • Källa: Föreningens information
 • Antal rum: 4 rum och Kök
 • Våningsplan: 2 av 3
 • Hiss: Ja
 • Månadsavgift: 5 259 inkl värme, VA och satellit-tv
 • Andel i förening: 0,8128%
 • Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
 • Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 183 kr som betalas av säljaren
 • Pantsättningsavgift: Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 473 kr som betalas av köparen
 • Beskrivning uteplats: Inglasad och mycket trivsam balkong i söderläge, vilket ger möjlighet till sol stora delar av dagen. Balkongen har plats för 4-5 personer och härifrån har du utsikt över området.

Byggnad

 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 1984-85
 • Fönster: 3-glas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett stort förråd, beläget på vinden i samma hus.
 • Energiklass: Byggnaden har energiklass D på en skala A-G
 • Energiprestanda: 107 kWh per m² (Atemp) och år
 • Energideklaration: Utförd 2020-01-31

Förening

 • Namn: Brf Höken 3
 • Antal lägenheter: 149
 • Allmänt om föreningen: Brf Höken 3 ligger med ett attraktivt läge nära både centrum och fina strövområden. Föreningen består av 149 lägenheter fördelat på punkthus om tre våningar med hiss och låghus om två våningar med egen ingång och uteplats till lägenheterna. I området finns flera trevliga lek- och rastplatser, fotbollsplan samt källsortering. Där finns även festlokal med pentry, bastu och dusch. Tvättstugor finns i hus 25, 39 & 41. Grovtvättstuga finns i anslutning till fastighetsskötarens lokal. För mer information om föreningen gå in på www.hoken3.se
 • Tv och bredband: Föreningen håller just nu på med förhandling med ComHem gällande tv och bredband. Förhoppningsvis är förhandlingen klar under 2020. Då kommer 18 fasta och 6 streamingkanaler samt fiber 100/100 Mbit/s ingå i månadsavgiften. Ytterligare kanalpaket och hastigheter kan tecknas var för sig av varje medlem. Fn betalar man 59 kr/månad för satellit-tv.
 • Parkering: I föreningen finns det 81 parkeringsplatser (kostnad 80/100/200kr/månad) samt 74 st garageplatser (kostnad, 350 kr/månad). Separat kö. Föreningen har även parkeringsplatser längs med Tomtevägen.
 • Renoveringar: Föreningen har en väl genomarbetad underhållsplan med ett löpande underhåll.
  Bland annat har föreningen utfört följande renoveringar:
  - Renoverat taken på höghusen under 2004-05
  - 2010 Sopstationer. Socklar och dränering hus 25.
  - 2011 Installerades ett helt nytt värmesystem. Byte av träfasader på förråd låghus. Renovering lekplats.
  - 2012 Byte av träfasader på förråd låghus. Spolning av stamledningar
  - 2014 Spolades avloppsstammarna. Utbyte av torkrumsanläggning i grovtvättstugan. Montering utav elpanna för att kunna avsluta köp av fjärrvärme från Norrtälje Energi.
  - 2016 Installerades nya underhållsfria fönster.
  - 2017 Byttes trappräcken och räcken runt entrén ut.

Knutbyvägen 43

Öster Knutby

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

TACK

Tack för din intresseanmälan!
Välkommen på visning lördag den 24/10 kl 11.30

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

INTRESSEANMÄLAN

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

Tack

för att du kontaktar oss.
Vi hör av oss till dig snarast möjligt
för ett förutsättningslöst möte.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

Fri värdering

Tack

för att du kontaktar oss.
Vi hör av oss till dig snarast möjligt
för ett förutsättningslöst möte.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri