Bostäder - Åhmanmakleri.se

Intresserad av
en visning?

Kontakta mäklaren
för att boka tid

Grossgärdsgatan 2 C

Grossgärdet Norrtälje

 • Pris: 2 700 000 kr
 • Månadsavgift: 3 788 kr
 • Antal rum: 4 rum och Kök
 • Boarea: 102.2 kvm

Fantastisk gavelfyra med härligt ljusflöde och låg avgift!

Tänk dig att vakna upp på morgonen och veta att du bor i en av områdets absolut populäraste föreningar och dessutom betalar en väldigt låg avgift för att bo där. Du stiger upp och går ner till bageriet som ligger bara ett stenkast från lägenheten för att köpa nybakat bröd till frukosten. Väl uppe i lägenheten igen kan du slå dig ner och njuta av denna fantastiska och mycket trivsamma gavelfyra som är i ett genomgående gott skick och något för dig som bara vill kunna flytta in på en gång utan att behöva renovera det första du gör. I de 104 m² som lägenheten disponerar så finns tre bra sovrum som alla rymmer dubbelsäng, två toaletter och ett underbart vardagsrum som är gjort för umgänge. Tack vare fönster i tre väderstreck skapas ett härligt ljusflöde i hela lägenheten. Uthyrningsdelen passar perfekt för tonåringen som är på väg hemifrån och som vill ha sitt eget lilla kryp-in. På Grossgärdsgatan bor du endast ett par stenkast från pendlarbussarna och några minuters promenad från centrum och välsorterade ICA Flygfyren. Välkommen till ett hem att trivas i!

ANSVARIG MÄKLARE

MATTIAS ÅHMAN

Reg. Fastighetsmäklare/Delägare
NORRTÄLJES MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 2018, 2019 och 2020
enligt hittamaklare.se
Mäklarbyrån med tredje flest rekommendationer i Sverige 2020
enligt hittamaklare.se
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 2019 och 2020
enligt hittamaklare.se
Mäklarbyrån med flest försäljningar per mäklare i Norrtälje kommun 2019 och 2020
enligt hittamaklare.se

EXTRA KONTAKTPERSON

EMELI SAND

Säljstöd/Reg. Fastighetsmäklare
Välkommen till Grossgärdsgatan 2 C och denna mycket trivsamma gavelfyra! Lägenheten är genomgående ljus och passar dig som vill kunna flytta in direkt och bara njuta av livet från första sekund. Mer eller mindre hela lägenheten renoverades 2013 och här bor du i en välplanerad lägenhet med ett ypperligt läge på Grossgärdet, endast ett par stenkast från pendlarbussar och några minuters promenad från allt vad stadskärnan har att erbjuda. Dessutom ICA Flygfyren och fina strövområden på ett bekvämt gångavstånd. Låg avgift om 3 788 kr/mån!

Hall

Ingång till lägenheten genom hall där du direkt möts av det härliga ljuset, som gavelfönstret i vardagsrummet ger, samt den härliga atmosfär som genomsyrar hela lägenheten. Hallen är med andra ord mycket välkomnande och skapar en känsla av att vilja se mer utav lägenheten. Här finns plats för hallmöbel och gott om förvaring i rymlig klädkammare samt en inbyggd garderob och ett städskåp. Vitmålade väggar och på golvet ekparkett, både väggar och golv fortsätter in i stora delar av lägenheten och skapar ett mycket trevligt helhetsintryck.

Duschrum

Fräscht duschrum som är helkaklat med stora, vita, kakelplattor på väggarna och snyggt golv i röd granit med golvvärme. Bra belysning genom infällda spotlights i taket. För att vara på Grossgärdet har också detta utrymme en tilltalande storlek där du får plats med allt du önskar utan att det känns trångt. Här finns duschhörna med skärmvägg, tvättställ med kommod, spegelskåp, handdukstork och wc. Fönster ger både vädringsmöjligheter och fint ljusinsläpp.

Kök

Köket är snyggt och stilrent med högblanka, vita köksluckor, kakel ända upp i tak ovan arbetsytorna samt vitvaror som antingen är integrerade eller i rostfritt utförande. De massiva bänkskivorna bryter av mot det annars vita köket och ger mera liv till hela den här delen. En trevlig detalj är att det i köket finns två fönster varav det lite mindre finns precis vid diskbänken. Vid det större fönstret så finns matplats för fyra till fem personer. Köket är utrustat med integrerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, induktionshäll och spisfläkt.

Vardagsrum

Kliv in i detta fantastiska rum och slås av hur ljuset flödar! Rummet i sig har fönster i två väderstreck men tack vare sovrumsfönstret får du fönster i ytterligare ett väderstreck vilket sätter prägel på hela den här delen av lägenheten. Rummet är väl tilltaget och som gjort för samvaro, här finns plats för ordentlig soffgrupp samt en matplats vid gavelfönstret som bjuder in till härliga måltider med familj och vänner. Tänk dig hur du här kan fira högtider och duka upp långbord för hela familjen! Från vardagsrummet utgång till balkongen i söder.

Sovrum

Sovrummet som ligger intill vardagsrummet fungerar idag som kontor men kan så klart även användas som sovrum, eller varför inte som ett matrum? Allt beroende på vad du som flyttar in har för behov. Ett mysigt rum med fin fondtapet och de fina blyinfattade fönsterna. Bra storlek med plats för dubbelsäng.

Sovrum

Det andra sovrummet ligger med ingång från hallen, ett mycket ombonat sovrum med plats för dubbelsäng. Mörk, mönstrad tapet från Boråstapeter i hela rummet ger en lugn och rogivande känsla.

UTHYRNINGSDEL

Hall

Uthyrningsdelen nås antingen via hallen eller genom egen ingång direkt via trapphuset, perfekt för tonåringen som får ett eget litet krypin! I hallen finns förvaring i en garderob.

Sovrum

Även detta sovrum har en bra storlek och plats för dubbelsäng. Mörkt golv och vitmålade väggar. Förvaring i två garderober med tillhörande överskåp och fönster ut mot gården.

Toalettrum

Toalettrum med wc och tvättställ. Grått klinker på golvet.

Allmänt

 • Boarea: 102,2 kvm
 • Källa: Föreningens information
 • Antal rum: 4 rum och Kök
 • Våningsplan: 2 av 3
 • Hiss: Nej
 • Månadsavgift: 3 788 inkl värme, VA och basutbud tv-kanaler
 • Andel i förening: 4,0385%
 • Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
 • Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 000 kr som betalas av säljaren
 • Pantsättningsavgift: Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 400 kr som betalas av köparen
 • Beskrivning uteplats: Balkongen är belägen i härligt söderläge, in mot den trivsamma gården och har plats för cafégrupp.

Byggnad

 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 1957
 • Fönster: 2-glas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör två förråd, ett stort vindsförråd och ett matkällarförråd, båda belägna i samma hus.
 • Energiklass: Byggnaden har energiklass E på en skala A-G
 • Energideklaration: Utförd 2019-11-26

Förening

 • Namn: Brf Duvan
 • Antal lägenheter: 33
 • Allmänt om föreningen: Brf Duvan är en förening som består utav totalt 33 lägenheter fördelat på två huskroppar. Fint läge på Grossgärdet med trevlig gård och nära pendlarbussar, Flygfyren och dess handelsområde samt centrum. Gemensam tvättstuga finns i källaren i hus 2. Cykelförråd finns i båda båda huskropparna.
 • Tv och bredband: I månadsavgiften ingår ett basutbud av tv-kanaler via Telenor. Fiber finns indraget, abonnemang tecknas separat av varje lägenhetsinnehavare.
 • Parkering: Föreningen har 16 st garage som kostar 400 kr/mån samt 7 st p-platser som kostar 250 kr/mån. Separat kösystem.
 • Renoveringar: UTFÖRDA RENOVERINGAR
  Föreningen har låtit genomföra löpande renoveringar under åren:
  1992: Renovering av tak
  1995: Renovering av fönster
  2002: Stamrenovering på både bad- och köksstammar
  2003: Renovering av tvättstugan
  2007: Renovering av balkongerna
  2015: Fasadrenovering samt byte av värmeväxlare
 • Föreningens ekonomi: Enligt uppgift från föreningen finns inga planerade avgiftsförändringar per 23/4-21.

Grossgärdsgatan 2 C

Grossgärdet

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

INTRESSEANMÄLAN

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri