Bostäder - Åhmanmakleri.se

Intresserad av
en visning?

Kontakta mäklaren
för att boka tid

Stockholmsvägen 25 B

Centralt Norrtälje

 • Pris: 2 250 000 kr
 • Månadsavgift: 2 717 kr
 • Antal rum: 2 rum och kök
 • Boarea: 66.5 kvm

Sällsynt tillfälle att förvärva en fantastisk tvåa med mycket karaktär!

Nu finns möjlighet att förvärva denna unika och fantastiska tvåa med mycket karaktär och en stor dos charm! Lägenheten är mycket fint renoverad och här blandas gammalt och nytt på ett otroligt smakfullt sätt. Lägenheten är från början en trea som gjorts om till en tvåa med stort kök med köksö, målade trägolv, rustik tegelvägg, eldningsbar öppen spis och takhöjd över standard. Dessutom i en mycket stabil förening med låga avgifter. Det är sällan du får chansen att köpa en sån här lägenhet i Norrtälje, välkommen på visning!

ANSVARIG MÄKLARE

MATTIAS ÅHMAN

Reg. Fastighetsmäklare/Delägare
NORRTÄLJES MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 2018, 2019 och 2020
enligt hittamaklare.se
Mäklarbyrån med tredje flest rekommendationer i Sverige 2020
enligt hittamaklare.se
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 2019 och 2020
enligt hittamaklare.se
Mäklarbyrån med flest försäljningar per mäklare i Norrtälje kommun 2019 och 2020
enligt hittamaklare.se

EXTRA KONTAKTPERSON

EMELI SAND

Säljstöd/Reg. Fastighetsmäklare
På Stockholmsvägen 25 B är nu denna unika tvåa med otroligt mycket karaktär till salu. Här erbjuds ett boende utöver det vanliga som andas stil och klass rakt igenom, perfekt för dig som vill kunna flytta in direkt och bara njuta av livet! Sedan 2012 har lägenheten renoverats med fokus på kvalitet, snygg helhetskänsla och härliga umgängesytor. Nuvarande ägare har fräschat upp ytskikten under 2019. Duschrummet är renoverat i samband med stambytet -98/-99. Missa inte denna pärla!

Lägenheten har gjorts om från en trea till en stor tvåa med ett ordentligt kök som har köksö och matplats med utrymme för många middagsgäster. Äldre charm med bland annat öppen spis, takhöjd över standard och målade trägolv. Den äldre karaktären tillsammans med det moderna snittet gör det till en perfekt mix och skapar ett mycket harmoniskt och trivsamt boende.

Toppenläge endast några minuters promenad från allt vad stadskärnan har att erbjuda!

Hall

Ingång till lägenheten genom hall där du direkt möts av den karaktär som genomsyrar hela bostaden. Avhängningsplats för ytterkläder direkt till vänster innanför entrén och praktisk förvaring i garderobsvägg. Vitmålat trägolv och väggarna i vitt. Från hallen nås lägenhetens alla rum.

Kök

Välkomna till detta fantastiska kök! Jämfört med ursprungsplanlösningen så har här tagits bort en vägg vilket gjort detta till ett mycket trivsamt rum perfekt för samvaro och där den naturliga samlingsplatsen är runt köksön. Två fönster ger fint ljusinsläpp och vid det ena är den rymliga matplatsen placerad, här finns utrymme för sex till åtta personer.

Detta rum är oerhört stilsäkert och köket har vita, profilerade skåpluckor med svarta knoppar och handtag samt mörkbrun bänkskiva. Denna mix, tillsammans med det vita kaklet som går ända upp i tak, matchar resten av lägenheten perfekt och bidrar till den härliga känslan som detta boende har. Som om inte det vore nog så har här tagits fram den gamla tegelväggen som fondvägg, vilken bidrar med otroligt mycket karaktär till detta rum. Öppningen mot vardagsrummet gör detta till ett härligt rum för umgänge.

Köket är utrustat med integrerad kyl/frys samt diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro och induktionshäll.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med gott om plats för stor soffgrupp. Tack vare det stora fönsterpartiet i söder blir detta ett ljust och härligt rum. Originalparketten, som är fiskbensmönstrad, har mörkbetsats och skapar liv till detta rum. Den öppna spisen är eldningsbar och bidrar självklart också till karaktär och extra mysfaktor. Utgång till balkongen som är belägen i söderläge.

Sovrum

Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord på vardera sida. Förvaring i garderobsvägg med spegelskjutdörrar och som går från vägg till vägg. Utrymme finns för ytterligare klädförvaring i exempelvis byrå. Fönster i söderläge.

Duschrum

Stambytt duschrum med kaklade väggar och klinker på golvet. Här finns duschhörna, wc, tvättställ med underskåp, spegelskåp och handdukstork. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare från 2017 lämnas kvar.

Balkong

Rymlig balkong i härligt söderläge. Balkongen är belagd med trall och här finns utrymme för två till fyra stolar och bord samt blommor.

Allmänt

 • Boarea: 66,5 kvm
 • Källa: föreningens information
 • Antal rum: 2 rum och kök
 • Våningsplan: 2 av 4
 • Hiss: Nej
 • Månadsavgift: 2 717 inkl värme, VA, digital-tv
 • Andel i förening: 1,367%
 • Andel av årsavgift: 1,52595%
 • Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
 • Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av säljaren
 • Pantsättningsavgift: Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr som betalas av köparen
 • Beskrivning uteplats: Balkong i soligt söderläge med plats för 2-4 personer beroende på möblering.

Byggnad

 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 1952
 • Fönster: 3-glas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör två förråd, ett större beläget på vinden i samma trappuppgång och ett matkällarförråd beläget i källaren i samma hus.
 • Övrigt: Observera att lägenheten fortfarande klassas som en trea i föreningens lägenhetsregister.
 • Energideklaration: Ej uförd

Förening

 • Namn: Brf Roden
 • Antal lägenheter: 70
 • Antal lokaler: 6
 • Allmänt om föreningen: Brf Roden är en äldre förening består utav 70 lägenheter och sex lokaler. Utmärkt läge med bekvämt gångavstånd till centrum och mycket nära välsorterade ICA Flygfyren, med tillhörande handelsområde, samt pendlarbussar till Stockholm, Uppsala och Arlanda. I närområdet finns också badhus, Friskis och Svettis samt Sportcentrum med fotbollsplaner, bandyplan, hockeyrink, sporthall och boulehall. I källaren i hus 25 och 27 finns tvättstuga och i källaren i hus 27 finns bastu/dusch och relaxrum samt toalett.
 • Tv och bredband: Tv via fiber, grundutbud (SVT1, SVT2, TV4, SVT24, Barnkanalen och Kunskapskanalen) via Serverado ingår i månadsavgiften till föreningen. För ytterligare kanaler går det att teckna separat med leverantör. Bredband via Telia Öppen Fiber med möjlighet till olika leverantörer.
 • Parkering: När parkeringsplatser finns lediga annonseras dessa ut av föreningen. Av de som svarar på annonsen så får den som har bott längst i föreningen platsen. Annars finns gott om allmänna parkeringar i området. Kostnad för parkeringsplats utan elstolpe: 100 kr/mån, parkeringsplats med elstolpe: 150 kr/mån samt garage: 450-500 kr/mån.
 • Renoveringar: UTFÖRDA RENOVERINGAR:
  1990: Tak omlagt, kontrollerat 2014
  1998-99: Stambyte och renovering av badrum
  2001: renovering av fasader och balkonger.
  2006: Extra isolerglas sattes in i de lägenheter som ligger närmast Stockholmsvägen
  2007: Byte av dörrar till trappuppgången samt säkerhetsdörrar installerade
  2014: Ommålning av fönster
  2014-15: Nya tvättmaskiner i tvättstugan
  2020: Nya fönster och balkongdörrar

Stockholmsvägen 25 B

Centralt

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

INTRESSEANMÄLAN

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri