Bostäder - Åhmanmakleri.se

Såld

Roslagsbrovägen 57A

Kvilunda Norrtälje

 • Pris: 4 150 000 kr
 • Antal rum: 4 rum och kök
 • Boarea: 129 kvm
 • Tomtarea: 2 754 kvm

Nybyggd enplansvilla med naturskön utsikt och soligt läge!

Lantligt men ändå med endast ca 5 minuter till Norrtälje, låter det som något för dig? Då får du inte missa chansen till denna välplanerade enplansvilla. Soligt och högt beläget med en idyllisk utsikt över öppen åkermark och skog har ni nu chansen att bli de första som flyttar in i detta trevliga hem. Här kan ni från första parkett följa naturens årstidsväxlingar samt på våren höra den porlande bäcken som rinner en bit nedanför tomterna. Sitt på förstukvisten och ta en kopp kaffe i morgonens första solstrålar för att sedan under dagen flytta till baksidan där ni har sol från ca lunch till kväll.

Huset har en flexibel planlösning där man enkelt kan sätta upp väggar för att få ytterligare ett sovrum. De öppna ytorna mellan köket och det generösa vardagsrummet skapar ett väldigt trevligt sällskapsutrymme. Idag finns även 3 sovrum - varav ett med klädkammare, duschrum, toalett samt tvättstuga med groventré. Fördelarna med att bo i nybyggt är många, minimalt underhåll, låga driftskostnader samt 15 års befriande från fastighetsavgift för att nämna några.

Här i Kvilunda finns något för alla, på kort avstånd når du Roslagens Golfklubb där det även finns en padelbana. Vill du bada finns insjöbad i Gillfjärden och havsbad vid Lunda badplats som har både kiosk och lekplats. Härliga skogspromenader där du kan plocka svamp och bär finns direkt inpå knuten. I närbelägna Drottningdal finns både förskola och skola med årskurs F-6 samt fotbollsplaner, idrottshall och elljusspår.

ANSVARIG MÄKLARE

EMELI SAND

Säljstöd/Reg. Fastighetsmäklare
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 2019, 2020 & 2021
enligt hittamaklare.se

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri