Bostäder - Åhmanmakleri.se

Intresserad av
en visning?

Kontakta mäklaren
för att boka tid

Billborgsgatan 21

Centralt Norrtälje

 • Pris: 7 800 000 kr
 • Månadsavgift: 8 066 kr
 • Antal rum: 4 rum och kök
 • Boarea: 147 kvm

Bo på eget våningsplan med hiss rakt in i lägenheten

Nu har vi på Åhman Mäkleri fått äran att presentera en av Norrtäljes största lägenheter, framförallt om du vill ha allt samlat på ett och samma plan. Här bor du högst upp i huset på Billborgsgatans solsida och får ett helt eget våningsplan för dig själv, dessutom med extra lyx i vardagen där du har direktaccess från hissen in i våningen!

Med ytan som en normalstor Norrtäljevilla men med bostadsrättens bekvämligheter kan du här njuta av ett bekymmerslöst boende med närhet till allt du kan önska dig, tänk att kunna gå till ICA Kryddan och handla in middagen för att på vägen hem också smita in i blomsteraffären och införskaffa färska snittblommor. Vill du hellre gå och ta en kopp kaffe eller en bit mat på någon av stadens alla caféer och restauranger ligger dessa precis runt hörnet. Dessutom perfekt för pendlaren och dig som lätt vill kunna ta dig till Stockholm, Uppsala eller Arlanda då busstationen ligger ett par minuter bort.

Våningen fördelas på en stor sällskapsdel som erbjuder generösa umgängesytor med gott om plats för hela familjen, släkt och vänner att trivas och umgås. Denna del präglas av en härlig rymd med högt i tak, stora fönsterpartier och ett fantastiskt ljusflöde. Dessutom med en braskamin som skapar både värme och extra mysfaktor. Som en förlängning av de invändiga umgängesytorna ligger också den stora terrassen om 37 m² i sydväst som sträcker sig längs hela vardagsrummet och skapar lika trevliga sällskapsytor utvändigt. Fritt läge med utsikt mot kyrktornet och tornen i hamnen.

Invändigt finns också en mer avskild del där alla sovrummen ligger tillsammans med en inre hall med takfönster, gott om förvaringsmöjligheter samt duschrum med bastu. Till det stora sovrummet, som har känslan av ett hotellrum, finns utgång till inglasad balkong, om 10 m², i väster som vetter mot den trevliga innergården.

Välkommen på visning för att förstå storheten med denna våning, detta är en chans du inte vill missa!

ANSVARIG MÄKLARE

MATTIAS ÅHMAN

Reg. Fastighetsmäklare/Delägare
NORRTÄLJES MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 2018, 2019, 2020 och 2021
enligt hittamaklare.se
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 2019, 2020 & 2021
enligt hittamaklare.se

EXTRA KONTAKTPERSON

EMELI SAND

Säljstöd/Reg. Fastighetsmäklare
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 2019, 2020 & 2021
enligt hittamaklare.se
Ett boende utöver det vanliga mitt i centrala Norrtälje! Våningen är belägen högst upp i huset med ett fritt läge, vacker vy och ett fantastiskt ljusflöde. Här erbjuds nu ett boende med sann livskvalitet där fokus ligger på komfort och funktion, som exempel kan nämnas att hissen går direkt in i lägenheten för en bekvämare vardag.

För dig som vill njuta av utemiljön finns en stor och härlig terrass i sydväst samt en mysig inglasad balkong mot den trevliga innergården. Dessa två ytor möjliggör sol stora delar av dagen. Invändigt är våningen genomgående mycket trivsam med extra rymd där takhöjden är från 2,5 m och mäter ca 3,5 m på högsta stället. Braskamin ger extra mysfaktor.

När du bor i Brf Terrassen 2 bor du i en välskött förening som på kort tid har blivit mycket populär. Mataffär och busstation finns på ett stenkasts avstånd, liksom allt som centrumkärnan har att erbjuda. Detta är helt enkelt ett rent kvalitetsboende för dig som vill bo centralt och ha närhet till allt vad Norrtälje har att erbjuda!

Hall

Via hiss kliver du rakt in i hallen och möts direkt av ett oerhört trevligt ljusflöde som ger atmosfär till hela lägenheten. Dessutom slås du av den härliga rymd som takhöjden ger. Hallen delar av lägenheten i två sektioner, en mer avskild sovrumsdel med en egen inre hall och en sällskapsdel.

Från hallen nås lägenhetens alla rum och i den inre hallen finns praktisk förvaring i rymlig klädkammare samt två inbyggda garderobssektioner med skjutdörrar med dekorativ belysning. Takfönster ger ett fint ljus till denna del av lägenheten och bidrar även till mycket karaktär.

Vid entrén finns möjlighet att hänga av ytterkläder och vid det höga fönstret möjlighet att placera bokhyllor alternativt göra en mindre kontorshörna. Ekparkett på golv samt ljusa väggar som fortsätter enhetligt in i resten av lägenheten och skapar ett neutralt men ändå trivsamt helhetsintryck. För den som vill ta trapporna upp till lägenheten går det lika bra då det även finns en entré till lägenheten via trapphuset.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet, som tillsammans med den öppna planlösningen mot matplats och kök, är ett rum som är gjort för umgänge! Här finns stora sociala ytor och tillsammans med den stora terrassen utanför, som sträcker sig längs med hela rummet, så kan du samlas tillsammans med familj och vänner och skapa många härliga minnen för livet. Rummet präglas av rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp, här finns höga fönsterpartier och dessutom fönster i tre väderstreck vilket gör detta till ett otroligt ljust rum. Storleken på vardagsrummet gör att det finns plats för två ordentliga möbelgrupper och för den som önskar finns det även möjlighet att slå upp en vägg för att skapa exempelvis ett extra sovrum. Eldningsbar braskamin ger möjlighet till extra värme och skapar extra mysfaktor.

Matplatsen ligger i anslutning till köket, den plats i våningen där ljuset flödar som allra mest då stora delar av det hörnet består av stora fönsterpartier. I vardagen ryms ledigt ett matbord för sex till åtta personer, till fest kan du duka upp ett långbord och ta emot många gäster. Den stora terrassen nås från både vardagsrummet samt matplatsen.

Köket har oerhört gott om förvaring och även bra med arbetsytor, perfekt för den matlagningsintresserade! Fullt maskinellt utrustat där alla vitvaror, förutom den integrerade diskmaskinen, är i rostfritt utförande. Här finns ugn och micro i bekväm arbetshöjd, diskmaskin, hel kyl och frys, spishäll samt spisfläkt. Självklart finns också en vinkyl. Köket har tidlösa, vita, släta luckor, laminatbänk och kakel ovan arbetsytorna.

Sovrum

Lägenhetens master bedroom är ett rum som präglas av rymd och tillsammans med den ombonade känslan förs tankarna till ett kontinentalt hotellrum - vem vill inte vakna upp i detta härliga sovrum? Här finns höga fönsterpartier i två väderstreck samt utgång till den egna inglasade balkongen som ligger i väster. Dessutom har sovrummet gott om förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar och praktisk belysning.

Sovrum

Det andra sovrummet har även det fönster i två väderstreck vilket ger en härlig känsla till rummet. Detta sovrum rymmer dubbelsäng för den som önskar men kan likaväl ha enkelsäng och skrivbord. Här finns även utrymme för förvaringsmöbel för den som önskar. Båda fönsterna är in mot gården.

Sovrum

Det mindre sovrummet går även utmärkt att använda som hemmakontor. Eller varför inte som kombinerat gästrum/kontor. Här finns plats för enkelsäng samt skrivbord.

Duschrum

Både duschrummet och badrummet är neutralt och stilfullt inredda med stora, vita kakelplattor på väggarna samt klinkergolv med golvvärme. Duschrummet i sovrumsdelen har dessutom bastu, perfekt för avkoppling i vardagen! Här finns duschhörna med vikbara glasväggar, tvättställ med kommod, spegelskåp med infällda spotlights och handdukstork. Infällda spotlights i taket ger bra belysning och fönster ger möjlighet till både dagsljus och vädringsmöjligheter. Bastun har två lavar och därmed plats för fyra personer.

Badrum

Badrummet ligger med ingång från hallen och är inrett med badkar, tvättställ med kommod, spegelskåp med infällda spotlights och handdukstork. Egen tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk och väggskåp för bra förvaring. Även här finns fönster.

Terrass

Våningen har två ytor för utevistelse. Från vardagsrum och matplats nås den stora terrassen om hela 37 m² som ligger i ett härligt solläge. Den större ytan ligger i rakt söderläge och runt hörnet en lite mer privat sektion i västerläge. Terrassens storlek möjliggör flera olika möbelgrupper, här finns utrymme för matplats, loungegrupp, solsängar och runt hörnet finns även plats för cafégrupp eller annan lämplig möbelgrupp - allt baseras på ens eget tycke och smak. Markis som täcker de stora fönsterpartierna. Fin utsikt där du ser ut över delar av staden och där du främst kan fästa blicken på kyrktornet samt tornen nere i hamnen.

Balkong

Från stora sovrummet nås en mer privat balkong om 10 m² som är inglasad, ligger i västerläge och har utsikt över den trivsamma innergården. Här finns plats för soffgrupp. Även denna balkong är trallbelagd.

Allmänt

 • Boarea: 147 kvm
 • Källa: Föreningens information
 • Antal rum: 4 rum och kök
 • Våningsplan: 4 av 4
 • Hiss: Ja
 • Månadsavgift: 8 066 inkl värme, VA, digital-tv och bredband
 • Andel i förening: 3,2459%
 • Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
 • Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift: Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr som betalas av köparen

Byggnad

 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 2009
 • Fönster: 3-glas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Ventilation: Mekanisk (endast frånluft)
 • Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd, beläget i källaren i samma hus och nås bekvämt med hiss.
 • Övrigt: Observera att lägenheten betecknas som en 5:a enligt föreningens lägenhetsregister.
 • Energiklass: Byggnaden har energiklass C på en skala A-G
 • Energideklaration: Utförd 2021-04-26

Förening

 • Namn: Brf Terrassen 2
 • Antal lägenheter: 47
 • Allmänt om föreningen: Brf Terrassen 2 är belägen i centrala Norrtälje och bildades 2007 med 47 stycken bostadsrättslägenheter fördelat på två hus. Huskropparna är utformade så att en lugn och trivsam innergård skapas tillsammans med grannföreningen. Portkod till trapphusen skapar extra trygghet. Föreningen disponerar 32 parkeringsplatser i garage. Separat kö till garage (kostnad 800 kr/månad), annars sker parkering i närområdet. För närvarande (26/4-22) är alla garage uthyrda. Utrymme för källsortering.
 • Tv och bredband: I månadsavgiften ingår ett grundutbud på digital-TV, innehållandes kanalpaket Lagom, och bredband (50-100/8-10 Mbit/s). Möjlighet finns att teckna ytterligare kanaler, högre hastighet samt ip-telefoni via Telia. Uttag finns i varje rum och är multifunktionella, du bestämmer alltså själv vad du vill koppla in i varje rum.
 • Föreningens ekonomi: Enligt kontakt med föreningen finns inga beslutade avgiftsförändringar per 26/4-22.

Billborgsgatan 21

Centralt

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

INTRESSEANMÄLAN

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri