Bostäder - Åhmanmakleri.se

Såld

Brännäsgatan 13

Hamnen NORRTÄLJE

 • Pris: 4 195 000 kr
 • Månadsavgift: 5 699 kr
 • Antal rum: 4 rum och Kök
 • Boarea: 107 kvm

Smakfull och rymlig fyra med fint ljusflöde!

Välkommen till Norrtälje Hamn och Norrtäljes nyaste stadsdel som är under uppförande. Här ges nu tillfälle att köpa en mycket trevlig och modern lägenhet med genomgående klassiska och harmoniska färgval. Den bekväma lägenheten som är färdigställd 2021 ligger en våning upp från entréplanet och nås enkelt med hiss, helt enkelt ett hem som skapar livskvalitet. De 107 välplanerade kvm har en flexibel planlösning där man i vardagsrummet, som mäter ca 30 kvm, kan sätta upp väggar och på så sätt få ytterligare ett rum. Det rymliga köket ger plats för både familj och vänner och självklart finns två badrum samt god förvaring i flertalet garderober med inredning från Elfa. Dessutom har lägenheten ett väldigt fint ljusflöde genom fönster i tre väderstreck och från den rymliga balkongen i väster blickar du ut över föreningens grönskande innergård.

Norrtälje Hamn är en stadsdel med en vacker hamnpromenad där du kan njuta av hur båtarna sakta seglar in och lägger till, trevliga restauranger, all rörelse i den nya stadsdelen samt Societetsparkens grönska, tennisbanor och lekpark. Här bor du med närhet till vattnet utan att göra avkall på närheten till stadens bekvämligheter.

Detta är en kommande försäljning, mer information och beskrivning kommer närmare den tänkta visningen. Kontakta ansvarig mäklare vid frågor och för att boka visning.

ANSVARIG MÄKLARE

EMELI SAND

Säljstöd/Reg. Fastighetsmäklare
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 2019, 2020, 2021 & 2022
enligt hittamaklare.se

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri