Bostäder - Åhmanmakleri.se
BESIKTIGAD

Såld

Söderbybacken 19

Rimbo Rimbo

 • Pris: 5 500 000 kr
 • Antal rum: 5 rum och kök
 • Boarea: 145 kvm
 • Tomtarea: 2 002 kvm

Fantastiskt hus i lantlig miljö med pool!

Ens hem är på många sätt det allra viktigaste man har här i livet, därför är det otroligt viktigt att du trivs hemma. Jag känner mig stolt när jag nu ska få presentera denna oas som ligger strax utanför Rimbo på Söderbybacken 19. Vi tar några kliv in på den stenbelagda uppfarten, stannar upp och suger in vad vi har framför oss. Den röda tråden är tydlig, här lämnar vi inget åt slumpen. På fastigheten finns ett enplanshus om 145 kvm, dubbelgarage, bastustuga och poolavdelning. Alla byggnader har samma trevliga utförande med blandningen av stående/liggande panel och moderna färger som sammansvetsar ditt hem. Vid poolavdelningen kan du ta fram din inre Italienare och skapa stenugnsbakade pizzor, äta middagar sent in på natten och bada tills fingrarna blir till russin. När vintern kommer och gräsmattan är täkt av snö står badtunnan rykande varm. Sprakande björkved, varm bastu, kall dryck och några snöänglar sammanfattar i alla fall en trevlig vinterkväll under stjärnorna för mig.

Nu börjar jag bli intresserad av insidan av huset, häng med! Väl inne i huset är känslan luftig och modern. Huset är byggt 2010 och är en stomrest Fiskarhedenvillan. Här finns uppdelningen av öppna sociala ytor och en mer privat del där flera av husets sovrum ligger. Flera nämnvärda detaljer som sprakande braskamin, takhöjd på ca 3 meter i vardagsrum, modernt kök med köksö och två helkaklade badrum finns här för att förgylla din vardag. Huset har en väldigt trevlig ljussättning både på insidan och utsidan som vi försökt att visa upp via skymningsbilder, men behövs upplevas på plats. Här finns möjligheten till fyra sovrum alternativt tre sovrum med gästrum/kontor.

I Rimbo finns all service man kan önska sig i form av matbutiker, caféer, restauranger, badhus, vårdcentral, apotek och systembolag. Goda kommunikationer med buss till såväl Stockholm, Uppsala, Arlanda som Norrtälje. Har detta gjort dig intresserad? Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare.

ANSVARIG MÄKLARE

KIM HERTZ

Reg. Fastighetsmäklare
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 2019, 2020, 2021 & 2022
enligt hittamaklare.se

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri