Bostäder - Åhmanmakleri.se

Intresserad av
en visning?

Kontakta mäklaren
för att boka tid

Vegagatan 3 A

Centralt Norrtälje

 • Pris: 3 800 000 kr
 • Månadsavgift: 5 351 kr
 • Antal rum: 4 rum och kök
 • Boarea: 98 kvm

Ljus och trivsam fyra med både uteplats och balkong

Kvalitetsboende för dig som vill bo centralt och ha närhet till allt vad Norrtälje stad har att erbjuda! Som en del av den nya Hamnen ligger Brf Vega och denna trivsamma fyra som färdigställdes 2017. Här bor du bekvämt i markplan med dels en uteplats mot den mycket trevliga innergården och dels en balkong i väster. Lägenheten i sig är perfekt för dig som vill bo i en lägenhet med mer eller mindre nyskick, ha ett fint ljusflöde och inte tappa kontakten med marken. Dessutom ett mycket bekvämt boende med alla de bra saker en nyproducerad lägenhet ger, såsom bl a hiss i huset, egen tvättavdelning i lägenheten och ugn/micro i bekväm arbetshöjd. Perfekt läge med centrumkärnan inpå knuten och några minuters promenad till ICA Kryddan och busstationen. I föreningen finns fint gästhus med både övernattnings- och bastumöjligheter för medlemmarna. Välkommen till ett hem att trivas i!

ANSVARIG MÄKLARE

MATTIAS ÅHMAN

Reg. Fastighetsmäklare/Delägare
NORRTÄLJES MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 2018, 2019, 2020 och 2021
enligt hittamaklare.se
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 2019, 2020 & 2021
enligt hittamaklare.se

EXTRA KONTAKTPERSON

EMELI SAND

Säljstöd/Reg. Fastighetsmäklare
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 2019, 2020 & 2021
enligt hittamaklare.se
Välkommen till Vegagatan 3 A och denna rymliga och trevligt disponerade fyra om hela 98 kvadratmeter! Lägenheten har en bra planlösning med två badrum och vardagsrum som är centralt placerat i lägenheten och som tillsammans med köket ger trivsamma ytor att umgås med familj och vänner. Köket har gott om förvaring och matplats för fyra till sex personer.

Att komma in i en lägenhet i nyskick är något alldeles speciellt, här är det bara att börja bo direkt utan att behöva ta tag i massa stora renoveringar. Dessutom med massa bekvämligheter i vardagen, såsom ugn/micro i bekväm arbetshöjd, egen tvättavdelning och framförallt hiss i huset så att du även når förråd och garage på ett smidigt sätt. Lägenheten har ett fint ljusflöde mellan kök och vardagsrum och det stora sovrummet har en praktisk klädkammare.

I Brf Vega är det en god grannsämja och föreningen sköts på ett mycket bra sätt. Här finns en mycket trevlig och skyddad innergård med bland annat sittgrupper och planteringar: Det fina gårdshuset förhöjer den trivsamma känslan ytterligare, i denna finns ett rum för små tillställningar och övernattningsmöjligheter. Även bastu finns att hyra för föreningens medlemmar. På Vegagatan bor du med ypperligt läge bara några minuters promenad från centrumkärnan och allt vad den har att erbjuda, här finns mataffär, busstationen, mysiga affärer och fik.

Hall

Ingång till lägenheten genom hall med möjlighet att hänga av ytterkläderna direkt till vänster samt bra förvaring innanför skjutdörrar. Direkt du kommer in i lägenheten möts du av ett trivsamt ljus, mycket tack vare fönster i tre väderstreck. Hallen har ljusa väggar och ekparkett på golvet, något som fortsätter enhetligt in i resten av lägenheten och skapar ett trivsamt helhetsintryck.

Kök

Från hallen når du köket som är bra planerat med gott om förvaring och matplats för fyra till sex personer vid fönstret. Köket har ljusgrå köksluckor, mörk laminatbänk och vitt kakel ovan arbetsytorna. Fullt maskinellt utrustat med ung och micro i bekväm arbetshöjd, induktionshäll, spisfläkt, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl och frys.

Vardagsrum

Delvis öppet mot köket, och framförallt matplatsen, ligger vardagsrummet. Ett rum med härligt ljus tack vare alla dess fönster i olika väderstreck. Här finns gott om utrymme för ordentlig soffgrupp. Utgång till både uteplats samt balkong.

Sovrum

Det största av sovrummen ligger mot innergården och har gott om plats för dubbelsäng och sängbord samt bra förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar. Vita väggar med mönstrad fondtapet som bidrar till en ombonad känsla i rummet.

Sovrum

Det andra sovrummet ligger i anslutning till det större sovrummet och har även detta plats för dubbelsäng. Ljusa väggar.

Sovrum

Det minsta av sovrummen ligger med ingång från köket och passar utmärkt som kombinerat gästrum/kontor. Här finns plats för enkelsäng samt skrivbord. För den som önskar finns möjligheten att ställa in dubbelsäng även i detta sovrum. Ljusa väggar.

Badrum

Det stora badrummet är fräscht med stora, vita kakelplattor på väggarna och snyggt klinkergolv med golvvärme. Bra belysning med infällda spotlights i taket. Här finns badkar, vägghängd wc, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. Egen tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och bra förvaring i väggskåp.

Duschrum

Från hallen nås duschrummet som även det har stora, vita kakelplattor på väggarna och snyggt klinker på golvet. Här finns dusch med vikbara glasväggar, wc, tvättställ med underskåp och spegel med belysning.

Allmänt

 • Pris: 3 800 000 kr Utgångspris
 • Boarea: 98 kvm
 • Källa: Föreningens information
 • Antal rum: 4 rum och kök
 • Våningsplan: 1 av 4
 • Hiss: Ja
 • Månadsavgift: 5 351 inkl värme och kallvatten
 • Andel i förening: 2,379%
 • Andel av årsavgift: 2,379%
 • Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
 • Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift: Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr som betalas av köparen
 • Beskrivning uteplats: Från både vardagsrum och ett av sovrummen nås lägenhetens uteplats som ligger in mot den trivsamma och väl omhändertagna innergården där det finns fina planteringar och dessutom ett gästhus som föreningens medlemmar kan nyttja. Uteplatsen går i vinkel och har en mer skyddad del där det finns plats för grill och växter. Ytan ut mot själva innergården har plats för möbelgrupp. Planteringar och skärmvägg ger trivsam avskärmning.

  Balkongen som hör till lägenheten nås från vardagsrummet och ligger i väster. Här finns plats för matgrupp alternativt loungemöbel beroende på behov.

Byggnad

 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 2017
 • Fönster: 3-glas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme och frånluftsvärmepump
 • Ventilation: Mekanisk frånluft
 • Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd i källarplan, nås bekvämt med hiss.
 • Energiklass: Byggnaden har energiklass C på en skala A-G
 • Energideklaration: Utförd 2020-04-28

Förening

 • Namn: Brf Vega
 • Antal lägenheter: 51
 • Allmänt om föreningen: Brf Vega är en nybildad bostadsrättsförening från 2017 som består utav totalt 51 lägenheter. Föreningen har en mycket trivsam innergård med trevlig växtlighet, gemensamma ytor och gårdshus. I gårdshuset finns ett rum för festligheter eller övernattning för gäster. Här finns kök, duschrum och bastu. Bastun ingår i månadsavgiften och vill man boka övernattning eller festlokal kostar detta mellan 200-300 kr beroende på dag. För mer info se föreningens hemsida: vegainorrtalje.se
 • Tv och bredband: Föreningen debiterar ett obligatoriskt tillägg om 275 kr/månad för digital-tv, bredband samt fasta kostnaden för ip-telefoni via kollektivavtal med Telia. I detta ingår Bredband 100/100Mb samt kanalpaket Lagom.
 • Parkering: Separat kösystem till garage samt parkering. Det finns 41 garageplatser, 900 kr/mån (7/9-22 ingen i kö). För anslutning till laddbox tillkommer 300 kr/mån + elförbrukning. Utomhus finns 9 parkeringsplatser, 400 kr/mån (7/9-22 står 1 person i kö). Utöver detta finns 4 motorcykelplatser mot en kostnad av 100 kr/mån, separat kö. Föreningen delar tillsammans med Brf Lönnen 1 p-plats för för gäster.
 • Renoveringar: Föreningen har planer för gemensam el och ev solceller (2022-09-07).
 • Föreningens ekonomi: Enligt kontakt med föreningen finns inga planerade avgiftsändringar per 2022-09-07.

Driftskostnader (kr/år)

Ägarens nuvarande kostnader med 2 personer i hushållet.
 • VA-förbrukning: 3 300 kr
 • Övrigt: 3 300 kr
 • Summa: 6 600 kr
 • Kommentar: VA-kostnaden avser varmvatten som debiteras efter faktisk avläsning var tredje månad. Övrigt avser ett obligatoriskt tillägg om 275 kr/månad för digital-tv, bredband samt fasta kostnaden för ip-telefoni via kollektivavtal med Telia.

Vegagatan 3 A

Centralt

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

INTRESSEANMÄLAN

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri