Bostäder - Åhmanmakleri.se

Visning

3 december Bokad visning - kontakta gärna mäklaren för tidsbokning

Grindvägen 12 D

Grind Norrtälje

 • Pris: 2 250 000 kr
 • Månadsavgift: 7 698 kr
 • Antal rum: 5 rum och kök
 • Boarea: 115.5 kvm

Rymlig gavelfemma som nås med hiss och har fin utsikt

På Grindvägen 12 D ligger denna mycket trivsamma gavelfemma om hela 115,5 m²! Här erbjuds ett bekvämt boende med hiss i huset och rymlig inglasad balkong som har härlig eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten ligger på våning 3 av 4 och har ett fantastiskt ljus samt vidsträckt utsikt, i öster kan du blicka bort mot Solbacka Strand och i väster har du utsikt mot Grindgärdet. Genomgående smakfull med ljusa och trivsamma färger. Badrum, gästtoalett och grovkök renoverade i samband med stambytet 2020. I Grind har du närhet till flera skolor (F-6) samt förskolor. Dessutom finns både matbutik och pizzeria i området samt närhet till fina strövområden längs med Norrtäljeviken. Missa inte denna trevliga bostad, välkommen på visning!

ANSVARIG MÄKLARE

MATTIAS ÅHMAN

Reg. Fastighetsmäklare/Delägare
NORRTÄLJES MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 2018, 2019, 2020 och 2021
enligt hittamaklare.se
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 2019, 2020 & 2021
enligt hittamaklare.se

EXTRA KONTAKTPERSON

EMELI SAND

Säljstöd/Reg. Fastighetsmäklare
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 2019, 2020 & 2021
enligt hittamaklare.se
Välkomna till denna mycket tilltalande gavellägenhet som präglas av ljus och rymd och passar extra bra för den stora familjen eller för er som flyttar från huset. En representativ lägenhet med en mycket uppskattad planlösning med stort vardagsrum, grovkök och två toaletter. Både badrum och gästtoalett renoverades i samband med stambytet 2020. Från lägenheten har du vidsträckt utsikt och tack vare fönster i tre vädertreck skapas ett fint ljusflöde. I Grind bor du med närhet till mataffär, stadsbuss och pizzeria. För dig som uppskattar friluftsliv finns fina strövområden längs Norrtäljeviken. I området finns flertalet förskolor och skolor på bekvämt gångavstånd. Cirka 15-20 minuters promenad till centrum.

Hall

Entré som öppnar upp till en rymlig hall med gott om plats för hallmöbel och avhängningsplats för ytterkläder direkt till vänster. Redan i hallen upplevs den luftiga och öppna känslan som finns i lägenheten. Mycket bra förvaring i tre garderober samt rymlig klädkammare som är funktionellt inredd. Hallen är lägenhetens mittpunkt och härifrån är det möjligt att gå i två riktningar så att man kommer runt hela lägenheten. Ljusa väggar samt ekparkett på golvet. Mellan hall och vardagsrum finns ett valv med infällda spotlights och in mot köket sitter en praktisk skjutdörr.

Kök

Kök med bra förvaringsmöjligheter och vid fönstret i väster finns matplats som rymmer hela familjen. Vid matplatsen finns också en praktisk skåpsektion som ger ytterligare bra förvaring. Köksluckorna är målade i grått, ovan finns målad sjösten och bänkskiva i laminat. Köksinredningen är från Marbodal. Köket är utrustat med kyl, frys, spisfläkt, spishäll och inbyggd ugn. Ugnen är från 2019 samt kyl och frys från ca 2018. Plats finns för att sätta in både inbyggnadsmicro samt diskmaskin. Ljust laminatgolv och trivsam tapet på väggarna.

Grovkök

Från köket nås det praktiska och fräscha grovköket som är utrustat med tvättmaskin (-20), bänkskiva och tvättho. Överskåp för att maximera förvaringen. Vitmålade väggar, vitt kakel ovan bänkskivan och på golvet klinker.

Vardagsrum

Härligt vardagsrum med fönster i både söder och väster, vilket ger rummet ett fint ljusflöde. Spatiöst med plats för både extra matplats samt en större soffgrupp. Gråmålade väggar samt ekparkett på golvet. Från vardagsrummet utgång till den stora balkongen, med terrasskänsla, som ligger i väster och har fin utsikt samt ljuvlig eftermiddags- och kvällssol.

Sovrum 1

Första sovrummet ligger närmast entrén och har plats för dubbelsäng men är kanske mer lämpat för att ställa in enkelsäng och skrivbord. Fönster mot öster med härlig utsikt bort mot Solbacka strand, en utsikt som finns i de tre första sovrummen. Förvaring i tre garderober. Vita väggar med en randig fondtapet och på golvet laminat.

Sovrum 2

Sovrum 2 har även det plats för större säng alternativt enkelsäng och arbetshörna. Förvaring i tre garderober. Ljust laminatgolv samt vita väggar med en trevlig fondtapet.

Sovrum 3

Detta sovrum har gott om plats för dubbelsäng. Bra förvaring i garderob med skjutdörrar. Grå/vitmönstrad fondtapet, i övrigt vita väggar och på golvet laminat. Sovrum 1-3 ligger alla på rad.

Sovrum 4

Från både kök och vardagsrum nås ett extra sovrum som kan användas på många olika sätt. Idag används detta som ett "master bedroom" och rymmer dubbelsäng. Rummet fungerar även ypperligt som matrum, kontor eller gästrum. Ett ombonat rum med mörkblå nyans på väggarna, mönstrad fondtapet och på golvet ekparkett. Skjutdörr mot vardagsrummet.

Badrum

I samband med stambytet renoverades både badrummet och gästtoaletten. Färg- och materialval är enhetligt vilket ger ett stilfullt och genomtänkt intryck då de ligger i anslutning tillvarandra.

Badrummet är modernt inrett med stora, vita kakelplattor på väggarna och svart klinkergolv med golvvärme. Här finns badkar, tvättställ och spegelskåp. Vägghängd wc underlättar vid städningen.

Gästtoalett

I anslutning till duschrummet ligger gästtoaletten som är inredd i samma färgskala med vita väggar och svart klinkergolv, här finns kakel ovan tvättstället och i övrigt är väggarna målade. Detta utrymme är inrett med wc, tvättställ med underskåp och spegelskåp

Allmänt

 • Pris: 2 250 000 kr Utgångspris
 • Boarea: 115,5 kvm
 • Källa: Föreningens information
 • Antal rum: 5 rum och kök
 • Våningsplan: 3 av 4
 • Hiss: Ja
 • Månadsavgift: 7 698 inkl värme och VA
 • Andel i förening: 0,703%
 • Andel av årsavgift: 0,76524%
 • Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
 • Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 691 kr som betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift: Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 725 kr som betalas av köparen
 • Reparationsfond: är för närvarande 2149 kr
 • Beskrivning uteplats: Stor inglasad balkong i västerläge med sol från tidig eftermiddag till kväll. Lugnt läge in mot gården med vidsträckt utsikt över området. Här finns gott om plats för två möbelgrupper och blommor, en härlig oas under de varmare månaderna!

Byggnad

 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 1966-68 ombyggt 1992
 • Fönster: 2-glas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd ca 7 m² (egen dörr med lås) samt matkällare. Postboxar finns nere vid entrén och det är säkerhetsdörr in till lägenheten.
 • Energiklass: Byggnaden har energiklass E på en skala A-G
 • Energideklaration: Utförd 2019-10-25

Förening

 • Namn: Brf Grinden
 • Antal lägenheter: 193
 • Allmänt om föreningen: Brf Grinden ligger i bostadsområdet Grind och består utav fem huskroppar med fem våningar i varje hus. Varje lägenhet nås bekvämt med hiss.
 • Tv och bredband: Till avgiften tillkommer en obligatorisk avgift om 75 kr/mån för digital-tv via Telia, kanalpaket Lagom. Via Telia finns även möjlighet till bredband och ip-telefoni, tecknas separat av varje medlem.
 • Parkering: 43 st garageplatser, 57 st p-plats med elstolpe och 99 st p-platser utan el. I dagsläget är det separat kö till respektive p-plats. I föreningen finns även 12 st gästparkeringar, både mellan hus 4 och 6 samt på den stora parkeringen nedanför hus 10 och 12. Kostnaden för garage är f n 420 kr/mån, 150 kr/mån för p-plats med elstolpe och p-plats utan elstolpe 85 kr/mån.
 • Renoveringar: UTFÖRDA:
  - 1991-92: Tillbyggnad av ett extra våningsplan samt installation av hissar
  - 2003: Balkongrenovering och utbyggnad
  - 2011: Stamspolning
  - 2014-15: Nya tak
  - Uppfräschning av tvättstuga
  -2020: Stambyte duschrum, tvättstugor i lägenheter samt kök. Lägenheter med äldre el centraler fick nya med automatsäkringar och jordfelsbrytare.
 • Föreningens ekonomi: Föreningen har för närvarande, 23/11-22, ingen planerad avgiftsförändring. Föreningen har fast pris på sitt elavtal under hela 2023.
 • Äger föreningen marken?: Ja

Driftskostnader (kr/år)

Ägarens nuvarande kostnader med 6 personer i hushållet.
 • Övrigt: 900 kr
 • Summa: 900 kr
 • Kommentar: Posten övrigt avser ett obligatoriskt tillägg från föreningen om 75 kr/månad för kabel-tv.

Område

 • Allmänt: Grind är ett lugnt och naturnära område som till större delen byggdes upp under 1960-talet. I området är det till övervägande del bostadsrättslägenheter, men det finns även viss villabebyggelse. Från Grind tar ni er till fot eller med cykel via strandpromenaden till Norrtälje centrum eller med stadsbussen som stannar i området. I Grind finns det även skola (F-6) samt förskola. Återvinningscentral för glas, papper mm finns vid stora parkeringsplatsen vid mataffären.
 • Kommunikation: Grind trafikeras utav flertalet bussar regelbundet under dagen som tar er till/från Norrtälje busstation.
 • Närservice: I Grind finns det gott om parkeringsplatser i området med bl.a. en större parkeringsplats vid mataffären.

Grindvägen 12 D

Grind

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

INTRESSEANMÄLAN

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri