Bostäder - Åhmanmakleri.se

Visning

4 juni KL 14.15 - 15.00Öppen visning. Anmäl dig gärna till visningen. Välkommen!

Gjuterivägen 8

Centralt Norrtälje

 • Pris: 2 900 000 kr
 • Månadsavgift: 5 829 kr
 • Antal rum: 4 rum och kök
 • Boarea: 116.71 kvm

Rymlig fyra med två balkonger

Välkommen till Gjuterivägen 8 och denna väldisponerade fyra om hela 116,7 m² med lugnt och fint läge intill Dygdens stig. Här erbjuds nu ett rymligt boende med delvis öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum vilket bidrar till härliga umgängesytor. Lägenheten har loftgång med plats för cafégrupp i söder samt rymlig balkong i väster. Brf Gjutaren är mycket välskött och en av Norrtäljes allra mest efterfrågade föreningar. Här bor du med direkt närhet till stadskärnan och fina strövområden längs Norrtäljeviken. I månadsavgiften ingår digital-tv och bredband.

ANSVARIG MÄKLARE

MATTIAS ÅHMAN

Reg. Fastighetsmäklare/Delägare
NORRTÄLJES MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 5 ÅR I RAD
enligt hittamaklare.se
FLEST SÅLDA BOSTÄDER I NORRTÄLJE KOMMUN 2022
enligt hemnet.se
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 2019, 2020, 2021 & 2022
enligt hittamaklare.se

EXTRA KONTAKTPERSON

EMELI SAND

Säljstöd/Reg. Fastighetsmäklare
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 2019, 2020, 2021 & 2022
enligt hittamaklare.se
Med ett av Norrtäljes mest efterfrågade lägen, ovanför Societetsparken, har vi nu förmånen att erbjuda ett välplanerat boende i lugna omgivningar. Med ett lugnt och fint läge intill Dygdens stig ligger denna rymliga fyra med utmärkt planlösning där det finns trevliga samvaroytor och tre bra sovrum samt två toaletter. Lägenheten ligger en trappa upp i hus 8, där det totalt finns sex lägenheter. Här bor du alltså med få grannar och villaområde precis utanför.

Området är genomgående mycket välordnat och man får ett pampigt intryck redan från utsidan. De gemensamma ytorna är välskötta och likaså byggnaderna.

Hall

Ingång till lägenheten sker via egen ingång och loftgång/balkong i söderläge. Redan i hallen möts du av ett luftigt och trivsamt första intryck, här finns gott om utrymme att ta emot gästerna och även möjlighet att placera rejäl hallmöbel. I hallen finns städskåp och linneskåp. Ljusa väggar och på golvet plastmatta.

Vardagsrum och kök

Trivsamt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Detta är ett härligt sällskapsrum med gott om plats för flera möbelgrupper som går att placera på olika sätt. Delvis öppen planlösning mot matplats och kök bidrar till de härliga samvaroytorna. Från vardagsrummet utgång till balkongen som ligger i väster.

Köket är ett funktionellt matlagningskök med välplanerade arbets- och förvaringsytor. Här finns vita köksluckor, kakel ovan arbetsytorna, rostfri diskbänk och laminatbänkar. Den maskinella utrustningen består utav spis, spisfläkt, kyl/frys och diskmaskin. I anslutning till köksdelen ligger matplatsen som bjuder på gott om utrymme. Hela rummet har tapetserade väggar och på golvet ligger plastmatta i köket, i övrigt originalparkett vid vardagsrum och matplats.

Sovrum

Precis vid entrén ligger det första av lägenhetens tre sovrum. Detta rum kan med fördel användas som kombinerat gästrum/kontor, här finns plats för både enkelsäng och skrivbord. Möjlighet att ställa in dubbelsäng för den som hellre önskar det. Bra förvaring i klädkammare. Tapetserade väggar och plastmatta på golvet.

Sovrum

Lägenhetens andra sovrum ligger även det med ingång från hallen, här finns plats för dubbelsäng och sängbord på vardera sida. Förvaring i tre inbyggda garderober. För den som önskar finns också ytterligare plats för klädförvaring i exempelvis byråer. Tapetserade väggar och plastmatta.

Sovrum

Det tredje sovrummet är också lämpligt att ha som kombinerat gästrum/kontor då det finns plats för både säng och skrivbordshörna. Även detta rum har bra förvaringsmöjligheter i klädkammare. Ljus tapet och på golvet plastmatta.

Duschrum

Smakfullt renoverat duschrum med vita, stora, kakelplattor på väggarna och mörkt klinkergolv med golvvärme. Här finns duschhörna med vikbara duschväggar, bredare handfat med kommod, spegelskåp med infälld belysning, handdukstork och tvättmaskin.

Toalettrum

Toalettrummet är även det smakfullt med stora, vita kakelplattor på väggarna och mörkt klinkergolv. Här finns wc, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning.

Allmänt

 • Pris: 2 900 000 kr Utgångspris
 • Boarea: 116,71 kvm
 • Antal rum: 4 rum och kök
 • Våningsplan: 2 av 2
 • Hiss: Nej
 • Månadsavgift: 5 829 inkl värme, VA, digital-tv och bredband (100/100 Mbit/s)
 • Andel i förening: 1,2067%
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 504 547 kr
 • Kommentar till nettoskuldsättningen: Då vi inte har kunnat få fram andel av årsavgift från föreningen baseras beräkningen på det ordinarie andelstalet.
 • Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
 • Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift: Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 525 kr som betalas av köparen
 • Beskrivning uteplats: Vid entrén till lägenheten finns loftgång/balkong i söderläge med plats för 2-3 stolar och bord.

  Från vardagsrummet nås avlång balkong som är belägen i väster. Här finns plats bord och stolar.

Byggnad

 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 1988-90
 • Fönster: 3-glas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Ventilation: FTX
 • Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd, beläget i källaren i samma hus. I källaren finns också gemensam tvättstuga.
 • Energiklass: Byggnaden har energiklass E på en skala A-G
 • Energideklaration: Utförd 2019-03-28

Förening

 • Namn: Brf Gjutaren
 • Antal lägenheter: 98
 • Antal lokaler: 6
 • Allmänt om föreningen: Brf Gjutaren är en populär och välskött bostadsrättsförening som består av tre fastigheter med 98 bostadsrättslägenheter och 6 lokaler. Utmärkt läge i direkt anslutning till Societetsparken och Norrtälje hamn, utan genomfartsvägar för bilar. Fina promenadstråk längs hamnen ut till Kärleksudden och Borgmästarholmen. Föreningen har två större och två mindre lekplatser med bland annat sandlådor och gungor. I föreningen finns boulebana, grillplats, hobbylokal och litet bibliotek som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Gemensam tvättstuga ligger i källarplan i port 4 B och hus 8. För mer information om föreningen, besök gärna deras informativa hemsida: www.gjutaren.se
 • Tv och bredband: I månadsavgiften ingår digital-tv via Telia, kanalpaket Lagom, och bredband (100/100 Mbit/s). Fast kostnad för ip-telefoni ingår också i månadsavgiften. För den som vill teckna ytterligare kanalpaket görs det av varje medlem. En digitalbox och en router ingår men tillhör Brf Gjutaren och lämnas över till nästa lägenhetsinnehavare vid försäljning, vid utebliven överlämning betalas ny digitalbox och/eller router av säljaren till Brf Gjutaren för anskaffning av nytt.
 • Parkering: Till lägenheten kan en garageplats, uteplats eller uteplats med laddning för elbil vara hyrd, möjlighet finns att överta säljarens parkering. Parkeringsplatser för besökande finns vid varje garageinfart. Vid behov av extra bilplats kontaktas styrelsen för information om eventuella lediga platser, kösystem tillämpas inte.
 • Renoveringar: UTFÖRDA RENOVERINGAR:
  2014: Utbyte av fläktsystemet och installerade nya köksfläktar i varje lägenhet.
  2015-17: Renovering/ombyggnad av alla hissar
  2019: Reparation av garagen
  2020: Radonmätning, mycket låga värden
  2021: Samtliga hissar besiktigade
  2022: Samtliga hissar besiktigade
 • Föreningens ekonomi: Föreningen höjde avgifterna med 10% per 1/4-23. Senaste avgiftsförändringen innan detta skedde 1/1-22 med en sänkning om 5%.

Gjuterivägen 8

Centralt

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

INTRESSEANMÄLAN

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri