Bostäder - Åhmanmakleri.se

Intresserad av
en visning?

Kontakta mäklaren
för att boka tid

Östra Rögårdsgatan 20

Norrtälje Hamn Norrtälje

 • Pris: 3 200 000 kr
 • Månadsavgift: 5 598 kr
 • Antal rum: 3 rum och kök
 • Boarea: 79 kvm

Modernt livsstilsboende i nya hamnen med tillgång till bl a vinterträdgård och båtpool

Endast ett par stenkast från hamnbassängen ligger denna rymliga och väldisponerade trea om 79 m². Här erbjuds nu ett livsstilsboende där du har tillgång till vinterträdgård, eget gym och relax med bl a bastu. Den moderna lägenheten har varma och ombonande kulörer vilket bidrar till ett mycket trivsamt hem. Köket är elegant och sobert med bland annat släta köksluckor och bänkskivor samt stänkskydd i kvartskomposit. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar härliga umgängesytor och den inglasade balkongen i söder ger ett extra rum under stora delar av året.

I Brf Orangeriet har du även tillgång till ett livsstilskoncept innehållandes bland annat concierge, båtpool, bilpool och cykelpool. Dessutom har du förmånen att få bo i Norrtäljes nya stadsdel som håller på att utvecklas till en populär mötesplats där alla typer av människor möts och många gillar att strosa runt längs den nya fina kajkanten. I området finns redan nu flertalet restauranger samt tillgång till bland annat en obemannad närlivs. På 5-10 minuters promenad når du mataffär, busstationen och allt som den pittoreska stadskärnan har att erbjuda.

ANSVARIG MÄKLARE

MATTIAS ÅHMAN

Reg. Fastighetsmäklare/Delägare
NORRTÄLJES MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 5 ÅR I RAD
enligt hittamaklare.se
FLEST SÅLDA BOSTÄDER I NORRTÄLJE KOMMUN 2022
enligt hemnet.se
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 2019, 2020, 2021 & 2022
enligt hittamaklare.se

EXTRA KONTAKTPERSON

EMELI SAND

Säljstöd/Reg. Fastighetsmäklare
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 2019, 2020, 2021 & 2022
enligt hittamaklare.se
Välkommen till Norrtälje Hamn och Norrtäljes nyaste stadsdel som är under uppförande. I Brf Orangeriet erbjuds nu en modern och mycket trivsam trea om 79 m². Lägenheten är ny sedan hösten -22 och har stilfulla lösningar och trevlig färgsättning, här får du inte de klassiska vita väggarna som nyproduktion i regel erbjuder utan mer varma färger som ger ett ombonat hem. Köket är elegant med bland annat kvartskomposit på bänkskivor och stänkskydd samt släta, stilrena luckor. Den inglasade balkongen ligger i ett soligt söderläge med vinterträdgården som närmaste granne.

Att bo i Brf Orangeriet innebär inte enbart att du får tillgång till en otroligt trevlig bostad, du får även tillgång till föreningens vinterträdgård där du kan umgås med familj och vänner eller varför inte ha trevligt tillsammans med dina nya grannar. För dig som är ute efter det sociala är detta en utmärkt plats för att knyta nya kontakter. Vinterträdgården förlänger också sommarhalvåret och gör det möjligt till socialt umgänge tillsammans med dina grannar under egentligen hela året. Här finns odlingsmöjligheter och en uteplats med grill, för dig som uppskattar motion och rekreation finns ett enkelt gym men också en relaxavdelning med bland annat bastu. Har du gäster finns även ett gästrum.

Som att inte allt ovan vore nog så ingår föreningen i ett koncept som innebär ett helt nytt sätt att leva i Norrtälje. Här har du tillgång till Touch By Index Residence, ett koncept utvecklat av byggherren för att förenkla din vardag och få mer tid till annat. Utnyttja conciergen för att få hjälp att ta emot matkassarna, städföretaget eller varför inte lämna in kemtvätten? Du har även tillgång till, cykel-, båt- och bilpool och för dig som vill arbeta hemifrån finns också en work lounge med tillgång till skrivare och mötesrum. Allt är dessutom samlat i en app där de boende får tillgång till bland annat alla tjänster, bopärmen och en digital mötesplats där du kan möta dina grannar.

Brf Orangeriet ligger precis vid hamnpromenaden där du kan njuta av hur båtarna sakta seglar in och lägger till, molnformationer som bildas över havet och all rörelse både i den nya stadsdelen samt Societetsparken och den nya mötesplats som håller på att bildas i vår fantastiska stad. Missa inte chansen att bo med extra guldkant i vardagen, välkommen på visning!

Hall

Ingång till lägenheten genom hall där du direkt slås av vilken modern men samtidigt ombonad och mycket trivsam bostad detta är! I hallen möts du av en beige kulör på väggarna som genast skapar en värme. Denna fortsätter bort mot vardagsrummet och skapar tillsammans med golvet, som är vitlaserad enstavig ekparkett och ligger genomgående i hela lägenheten, ett fint helhetsintryck. Direkt till vänster när du kommer in finns gott om utrymme för att kunna hänga av sig ytterkläder. Till höger finns förvaring i en garderob och ett linneskåp.

Sovrum

Med ingång från hallen nås lägenhetens största sovrum, ett rum som har gott om plats för dubbelsäng och bra förvaringsmöjligheter i en öppen men ändå avskild klädkammare. Tack vare fönstret vid klädkammaren skapas också ett fint ljusinsläpp i sovrummet. Rogivande färg på väggarna.

Vardagsrum

Via hallen nås det rymliga vardagsrummet, som tillsammans med den öppna planlösningen mot köket skapar ett mycket härligt rum för fina stunder tillsammans med familj och vänner, oavsett om det är i vardagen eller till fest. Här finns gott om plats för ordentlig soffgrupp eller varför inte både en soffgrupp och extra matplats för den som önskar. Från vardagsrummet utgång till den inglasade balkongen som ligger i söderläge.

Kök

Köket ligger delvis öppet mot vardagsrummet och ger ett både modernt och sobert intryck med ljusa, släta skåpluckor, integrerade vitvaror och inte minst bänkytor och stänkskydd i ljus kvartskomposit. Köket är utrustat med hel kyl och frys som är integrerade, integrerad diskmaskin, inbyggnadsmicro, inbyggnadsugn, induktionshäll och spisfläkt. Samtliga vitvaror är från Siemens. Dessutom finns här ett högskåp som kan användas både som städskåp och skafferi, vad som nu passar bäst för just dig. Vid fönstret finns matplats för fyra till fem personer.

Sovrum

I anslutning till köket ligger det mindre av sovrummen och passar utmärkt som barnrum alternativt kombinerat gästrum/kontor. Även här behaglig kulör på väggarna.

Duschrum

Även duschrummet nås från hallen och har en modern men också elegant känsla, mycket tack vare de mörka plattorna på både väggar och golv. Duschrummet är utrustat med golvvärme, dimbara spottar, duschhörna med takdusch, wc, tvättställ med kommod, elektrisk handdukstork och spegelskåp. Här finns också egen tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och väggskåp för bra förvaring.

Allmänt

 • Pris: 3 200 000 kr Utgångspris
 • Boarea: 79 kvm
 • Källa: Föreningens information
 • Antal rum: 3 rum och kök
 • Våningsplan: 2 av 6
 • Hiss: Ja
 • Månadsavgift: 5 598 Inkl värme, kallvatten, basutbud för tv, förråd samt tillgång till livsstilskonceptet TOUCH
 • Andel i förening: 1,30449%
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 944 034 kr
 • Andel av årsavgift: 1,3%
 • Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
 • Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift: Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 525 kr som betalas av köparen
 • Beskrivning uteplats: Via vardagsrummet nås den rymliga, inglasade balkongen som ligger i soligt söderläge och med utsikt över vinterträdgården och dess tak. Balkongen är trallbelagd och här finns plats för ordentlig möbelgrupp samt växter.

Byggnad

 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 2022/2023
 • Fönster: 3-glas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Ventilation: FTX, mekanisk från- och tilluft med värmeåtervinning
 • Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd, beläget i källaren i samma hus och som praktiskt nås via hiss.
 • Energiklass: Byggnaden har energiklass C på en skala A-G
 • Energideklaration: Utförd 2023-01-03

Förening

 • Namn: BRF Orangeriet I Norrtälje Hamn
 • Antal lägenheter: 92
 • Antal lokaler: 4
 • Allmänt om föreningen: Brf Orangeriet i Norrtälje Hamn är en förening som stod färdig för inflytt under 2022. I föreningen finns 92 lägenheter och fyra lokaler. Som boende i denna förening har du tillgång till en vinterträdgård med sittgrupper och matplats, växthus för egen odling, gym med bastu och relax, uteplats med grill samt ett gästrum. Dessutom har du som medlem rätt att nyttja uteterrassen som är belägen på innergården och mot hamnen. Som medlem i föreningen har du även 5 % rabatt på mat på restaurangerna Wine & Dine samt Bistro Magasinet. Sopor kastas smidigt genom en sopsug, som är placerad på två ställen i anslutning till husen. Som boende i Orangeriet har du även tillgång till livsstilskonceptet TOUCH by Index Residence som innehåller ett varierat utbud av tjänster och funktioner. Bland annat ingår concierge, work lounge, bilpool, båtpool, cykelpool, ta emot leveranser och bevakning av post när du är bortrest. Syftet med tjänsterna är att ge ett bekvämt boende för att ge alla medlemmar en enklare vardag.
 • Tv och bredband: TV och internet finns i huset, avtal tecknas separat av varje lägenhetsinnehavare med Tele2. Basutbud av tv ingår i månadsavgiften och i det ingår svt1, svt2, svt24, SVT barn, kunskapskanalen och tv4.
 • Parkering: Garaget förvaltas av samfällighetsföreningen Norra våghuset där Brf Orangeriet Brf Havstornet utgör andelsägare. Föreningen disponerar 62 platser varav 20 laddplatser. Kostnad 1250 kr/månad, separat kösystem. Per 24/2-23 står 13 st i kö.
 • Föreningens ekonomi: Avgifterna höjdes med 30% per 1/1-23.
 • Äger föreningen marken?: Ja
 • Övrigt: Varmvatten debiteras medlemmarna separat utöver månadsavgiften utifrån den faktiska mängden förbrukad uppvärmt varmvatten. Debiteras kvartalsvis.

Driftskostnader (kr/år)

Ägarens nuvarande kostnader med 4 personer i hushållet.
 • Elförbrukning: 5 856 kr
 • VA-förbrukning: 1 404 kr
 • Summa: 7 260 kr
 • Kommentar: Varmvatten debiteras medlemmarna separat utöver månadsavgiften utifrån den den faktiska mängden förbrukad uppvärmt varmvatten. Debiteras kvartalsvis.

Område

 • Allmänt: Norrtälje Hamn är Norrtäljes nyaste stadsdel som är under uppförande. I dagsläget finns bland annat ett antal restauranger, obemannad närlivs, gym, skönhetssalong, etc. Dessutom finns en grön liten oas i Hamnparken som erbjuder både lekplats och yta för rekreation. I framtiden är tanken att det kommer finnas bland annat torg och hotell.

Östra Rögårdsgatan 20

Norrtälje Hamn

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

INTRESSEANMÄLAN

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri