Bostäder - Åhmanmakleri.se
BESIKTIGAD

Såld

Västanvik Källvägen 8

Västanvik - Rådmansö Gräddö

 • Pris: 1 995 000 kr
 • Antal rum: 3 rum och kök
 • Boarea: 46 kvm
 • Biarea: 14 kvm
 • Tomtarea: 1 942 kvm

Välskött fritidshus i populärt område på Rådmansö med 2 gästhus (15+24kvm) & möjlighet till båtplats

Välkomna till detta välskötta fritidshus i populära Västanvik på Rådmansö. Här finns gott om sovplatser för den stora familjen samt en södervänd och solig trädgårdstomt. Huvudbyggnaden fördelar sig på 46 kvm över tre rum och kök samt att det även finns en lite förrådsdel om ca 1 kvm på huvudbyggnaden. Huset inrymmer hall med avhängningsmöjligheter, duschrum, kök med matplats, två sovrum, allrum med öppen spis samt utgång till inglasat uterum med möjlighet att förlänga sommaren samt duka långbord för större sällskap. På tomten finns det även två gäststugor om ca 15 kvm resp. 24 kvm samt en redskapsbod med indragen el. Gäststugorna lämpar sig väl när gäster kommer på besök och inrymmer flertalet sovplatser. I den större gäststugan finns även ett mindre pentry i allrummet med möjlighet att göra sin egen frukost eller enklare måltider.

Trivsamt uppvuxen och lättskött trädgårdstomt med fina gräsytor som inbjuder till lek och spel. Från den stora trädäckade altanen i söderläge har ni även sol större delen av dagen. Här finns även ett trevligt utekök där ni har möjlighet att tillaga middagen mitt i trädgården bland familj och vänner på tomten. I trädgården finns även en utedusch för den som önskar att ta en dusch under bar himmel heta sommardagar eller ljumna sommarkvällar.

Fastigheten ligger på norra delen av området mitt emellan områdets centrumanläggning med uppvärmd pool, fotbollsplan, tennisplan och klubbhus med sommarkiosk samt områdets badplats i Lötaviken med såväl barnvänlig sandstrand, badbrygga som klippbad och soldäck. I området finns det även en stor båthamn med möjlighet till båtplats mot farleden för dig som med egen båt vill upptäcka kobbar och skär. Västanvik är ett välordnat område som lämpar sig för såväl barnfamiljer som pensionärer och permanentboende. Här finns även gott om promenadstigar i rofylld Roslagsmiljö för dig som vill ta dig en löptur eller bara en promenad med hunden. I närområdet på Rådmansö finns allt från gemytliga skärgårdsbyn Gräddö med ICA-affär, pizzeria, restaurang mm till prisbelönt bageri i Södersvik, Samstorps gård med viltsafari och gårdsförsäljning, hamnen i Kapellskär och mycket mer. Vänligen kontakta mäklaren för en visning av en fastighet och ett område ni inte bör missa!

ANSVARIG MÄKLARE

MARTIN DANIELSSON

Reg. Fastighetsmäklare
MÄKLARBYRÅN MED FLEST REKOMMENDATIONER PER MÄKLARE I NORRTÄLJE KOMMUN 2019, 2020, 2021 & 2022
enligt hittamaklare.se

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri