Bostäder - Åhmanmakleri.se
BESIKTIGAD

Såld

Östra Vretenvägen 3A

Gottröra - Rimbo Rimbo

 • Pris: 3 850 000 kr
 • Antal rum: 5 rum och kök
 • Boarea: 128 kvm
 • Tomtarea: 1 805 kvm

Fin 1-plansvilla i Gottröra med närhet till djur och natur.

Välkommen till Östra Vretenvägen 3 A och denna fantastiska enplansvilla om 128 kvm strax utanför Rimbo. När jag kommer fram till fastigheten parkeras bilen i den fina carporten och jag hoppar ur. Framför mig ser jag en modern enplansvilla med solcellspaneler och en trädgård som blomstrar i sommarvärmen. Här finns det goda förutsättningar för den som gillar att odla och pyssla i trädgården. Samtidigt som du står och mumsar i dig av årets hallon kan barnen stå och klappa ponnyhästarna som finns i hagen bredvid. Runt hörnet finns ett växthus som du kan ha dina tomatplantor i. Huset ramas in av en rymlig altan som ger sol i flera väderstreck och har plats för både solstolarna och matbord. Ägarna har skvallrat om att det finns flera olika sorters fruktträd, bär, rabarber, sparris, vindruvor och många olika örter.

Vi tar oss in i huset, häng med. Insidan har en lagom modern känsla med både bra sällskapsytor och mer privata delar. I dom mer sociala utrymmena är det öppet mellan matplats och vardagsrum. En braskamin står som en naturlig avdelare och ger trivsam värme till hela rummet. Köket är ljust och har en köksö centrerat där familj och vänner kan hjälpa till med matlagningen. I andra änden av huset finns möjlighet till 3-4 sovrum och här finns badrum med bastu. Huset har även en groventré/tvättstuga utrustad med tvättmaskin/torktumlare. Här bor du med låga driftkostnader med tanke på solcellspaneler som en bra dag producerar ca 100 kWh samt att du är fri från fastighetsskatt i flera år. Fiber finns i området men behöver dras in i huset. Byggnaden värms upp via frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme vilket ger behaglig värme och ett energisnålt alternativ.

Här bor du granne med en stor och härlig hästgård och naturen in på knuten. Förskola finns i både Gottröra & Rimbo. Skola F-9 i Rimbo. I närheten finns mysiga promenadstråk och alldeles i närheten ligger Johannesbergs slott. Närhet till kommunikationer med bussar (300 meter till hållplats vid riksväg 77). Med bil nås Stockholm på ca 55 minuter, Arlanda på 20 minuter och Rimbo på bara 10 minuter. Ca 3 km till Johannesbergs golfbana.

Hjärtligt välkomna!

ANSVARIG MÄKLARE

KIM HERTZ

Reg. Fastighetsmäklare
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 2019, 2020, 2021 & 2022
enligt hittamaklare.se

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri