Bostäder - Åhmanmakleri.se

Intresserad av
en visning?

Kontakta mäklaren
för att boka tid

Gjuterivägen 4 A

Centralt Norrtälje

 • Pris: 2 995 000 kr
 • Månadsavgift: 4 536 kr
 • Antal rum: 3 rum och kök
 • Boarea: 83.35 kvm

Rymlig trea i omtyckt förening

Välkommen till denna rymliga och mycket trivsamma trea om 83,3 m². Här erbjuds nu ett bekvämt boende med hiss i huset och vy mot Norrtäljeviken. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar till härliga umgängesytor och fönstret mot hamnen ger både fint ljusinsläpp samt utsikt ned mot Societetsparken och Norrtäljeviken. Brf Gjutaren är mycket välskött och en av Norrtäljes allra mest efterfrågade föreningar. Här bor du med direkt närhet till stadskärnan och fina strövområden längs viken. I månadsavgiften ingår digital-tv och bredband. Möjlighet finns att ta över säljarnas garageplats.

ANSVARIG MÄKLARE

MATTIAS ÅHMAN

Reg. Fastighetsmäklare/Delägare
NORRTÄLJES MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 5 ÅR I RAD
enligt hittamaklare.se
FLEST SÅLDA BOSTÄDER I NORRTÄLJE KOMMUN 2022
enligt hemnet.se
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 2019, 2020, 2021 & 2022
enligt hittamaklare.se

EXTRA KONTAKTPERSON

EMELI SAND

Säljstöd/Reg. Fastighetsmäklare
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 2019, 2020, 2021 & 2022
enligt hittamaklare.se
Med ett av Norrtäljes mest efterfrågade lägen, ovanför Societetsparken och med utsikt över Norrtäljeviken, har vi nu förmånen att erbjuda ett komfortabelt boende i lugna omgivningar och med direkt närhet till vattnet och centrumkärnan. Lägenheten har en mycket trivsam planlösning med trevliga sällskapsytor där vardagsrum och kök smälter samman med matplatsen samt två bra sovrum och rymligt duschrum. Dessutom ligger den på ett av de två våningsplan i Gjutaren som har större fönsterparti från vardagsrummet ut mot parken.

Området är genomgående mycket välordnat och man får ett pampigt intryck redan från utsidan. De gemensamma ytorna är välskötta och likaså byggnaderna. Till lägenheten hör en garageplats, som är möjlig att överta för köparen.

Hall

Ingång till lägenheten genom rymlig balkong i söderläge. Balkongen har gott om plats för en trevlig stund och är en fin förlängning av lägenheten. Via balkongen nås hallen, där du direkt möts av ett mycket trevligt första intryck och kan blicka bort mot det stora fönsterpartiet med fint ljusinsläpp och utsikt mot Societetsparken och delar av Norrtäljeviken. I hallen finns förvaring i två garderober och ett städskåp. Vitmålade väggar och på golvet ekparkett. Ekparkett ligger i hela lägenheten och skapar, tillsammans med de genomgående ljusa väggarna, ett trevligt helhetsintryck.

Vardagsrum och kök

Välkomna in i detta härliga rum som har en trevlig storlek och är ett härligt sällskapsrum med utrymme för stor soffgrupp och även läshörna för den som önskar. Stort fönsterparti där du kan sitta och njuta av årstidsskiftningarna utanför fönstret samtidigt som du har utsikt över delar av Societetsparken och Norrtäljeviken sommartid, vintertid panoramavy över parken, Gransäter och den nya hamnen med dess alla fina hus. Öppen planlösning mot matplatsen ger både ljus och rymd. Vitmålade väggar, fondtapet och på golvet ekparkett.

Funktionellt matlagningskök som har fräschats upp på ett trevligt sätt med gråa köksluckor och stora vita kakelplattor. Köket har välplanerade arbets- och förvaringsytor, fläktsystemet byttes ut 2014/-15 via föreningen och då installerades också en ny spisfläkt. Utöver fläkten är köket utrustat med spis, integrerad diskmaskin och kyl/frys. I anslutning till köksdelen ligger matplatsen som bjuder på gott om utrymme, vid festliga tillfällen finns möjlighet att duka långbord.

Sovrum

Sett från entrén ligger det ena sovrummet till vänster och det andra till höger.

Det högra av sovrummen har gott om plats för dubbelsäng och sängbord. För den som önskar finns också plats för mindre kontorshörna. Förvaring i två inbyggda garderober. Väggar målade i ljusgrått med blommönstrad fondtapet och på golvet ekparkett.

Det andra sovrummet har även det plats för dubbelsäng alternativt enkelsäng och skrivbord, perfekt som kombinerat gästrum/kontor. Förvaring i tre garderober. Även här ekparkett på golvet. Vitmålade väggar.

Duschrum

Rymligt duschrum med helkaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. Bekvämt med plats för egen tvättavdelning och möjlighet att installera både tvättmaskin, torktumlare samt tvättbänk. Här finns duschhörna med vikbara duschdörrar, tvättställ med kommod, spegelskåp, wc och bidé.

Allmänt

 • Pris: 2 995 000 kr Utgångspris
 • Boarea: 83,35 kvm
 • Källa: Föreningens information
 • Antal rum: 3 rum och kök
 • Våningsplan: 1 av 5
 • Hiss: Ja
 • Månadsavgift: 4 536 inkl värme, VA, digital-tv och bredband (100/100 Mbit/s)
 • Andel i förening: 0,9389%
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 392 574 kr
 • Kommentar till nettoskuldsättningen: Då vi inte har kunnat få fram andel av årsavgift från föreningen baseras beräkningen på det ordinarie andelstalet.
 • Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
 • Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift: Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 525 kr som betalas av köparen
 • Beskrivning uteplats: Rymlig, inglasad, balkong i söderläge med plats för stor möbelgrupp och växter. Här finns infravärme.
 • Beskrivning bilplats : Till lägenheten finns det möjlighet att ta över säljarens garageplats, 551 kr/månad. Separat överlåtelseavtal behövs.

Byggnad

 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 1988-90
 • Fönster: 3-glas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Ventilation: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
 • Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd, beläget i källaren i samma hus. I källaren i samma hus även finns gemensam tvättstuga för föreningens medlemmar. Här finns också hobbylokal, båda belägna i port 4 B.
 • Energiklass: Byggnaden har energiklass D på en skala A-G
 • Energideklaration: Utförd 2019-03-28

Förening

 • Namn: Brf Gjutaren
 • Antal lägenheter: 98
 • Antal lokaler: 6
 • Allmänt om föreningen: Brf Gjutaren är en populär och välskött bostadsrättsförening som består av tre fastigheter med 98 bostadsrättslägenheter och 6 lokaler. Utmärkt läge i direkt anslutning till Societetsparken och Norrtälje hamn, utan genomfartsvägar för bilar. Fina promenadstråk längs hamnen ut till Kärleksudden och Borgmästarholmen. Föreningen har två större och två mindre lekplatser med bland annat sandlådor och gungor. I föreningen finns boulebana, grillplats, hobbylokal och litet bibliotek som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Gemensam tvättstuga ligger i källarplan i port 4 B och hus 8. För mer information om föreningen, besök gärna deras informativa hemsida: www.gjutaren.se
 • Tv och bredband: I månadsavgiften ingår digital-tv via Telia, kanalpaket Lagom, och bredband (100/100 Mbit/s). Fast kostnad för ip-telefoni ingår också i månadsavgiften. För den som vill teckna ytterligare kanalpaket görs det av varje medlem. En digitalbox och en router ingår men tillhör Brf Gjutaren och lämnas över till nästa lägenhetsinnehavare vid försäljning, vid utebliven överlämning betalas ny digitalbox och/eller router av säljaren till Brf Gjutaren för anskaffning av nytt.
 • Parkering: Till varje lägenhet kan en garageplats eller parkeringsplats vara hyrd, möjlighet finns att överta säljaren parkering - separat överlåtelseavtal behöver tecknas med föreningen. Föreningen har även separata parkeringsplatser och parkeringsplatser med laddstolpe för uthyrning. Vid behov av extra bilplats kontaktas styrelsen för information om eventuella lediga platser, kösystem tillämpas inte. Parkeringsplatser för besökande finns vid varje garageinfart.
 • Renoveringar: UTFÖRDA RENOVERINGAR:
  2014: Utbyte av fläktsystemet och installerade nya köksfläktar i varje lägenhet.
  2015-17: Renovering/ombyggnad av alla hissar
  2019: Reparation av garagen
  2020: Radonmätning, mycket låga värden
  2021: Samtliga hissar besiktigade
  2022: Samtliga hissar besiktigade

  Under 2023 och 3 år framåt planeras reparationsmålning av fastighetens samtliga tak, en etapp varje år.
 • Föreningens ekonomi: Föreningen höjde avgifterna med 10% per 1/4-23. Senaste avgiftsförändringen innan detta skedde 1/1-22 med en sänkning om 5%.

Gjuterivägen 4 A

Centralt

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

INTRESSEANMÄLAN

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri