Bostäder - Åhmanmakleri.se

Intresserad av
en visning?

Kontakta mäklaren
för att boka tid

Grindvägen 28 A

Grind Norrtälje

 • Pris: 1 850 000 kr
 • Månadsavgift: 4 538 kr
 • Antal rum: 3 rum och Kök
 • Boarea: 78.5 kvm

Fantastisk trea i populära Grind!

Vi befinner oss på Grindvägen 28 A och tar oss högst upp i huset. På samma våningsplan ligger det rymliga förrådet vilket är praktiskt, bra början! Jag tar mig in via en säkerhetsdörr (2019) och det drar lite i smilbanden direkt. Ytskikten är renoverade med noga utvalda kulörer och känslan som strömmar genom kroppen är, välkommen hem. Vi tar oss längre in i bostaden och möts av vitlaserad originalparkett, väggar målade i jordnära kalkfärger samt fint familjekök som fick nya skåpluckor 2011. Till detta trevliga paket av detaljer kommer även ett duschrum med golvvärme och toalett renoverat av föreningen (2013). Planlösningen känns rymlig med matplats i köket, stort vardagsrum, två sovrum, duschrum och toalett. Ljuset tar sig fint in via fönster i två väderstreck och med utgång från köket når du bostadens balkong. Omgiven av ett skogsparti samt med glimt av Norrtäljeviken kan du här avnjuta morgonkaffet. För den mer praktiskt lagda kan jag även meddela att bra förvaringsmöjligheter finns via garderober i flera av rummen. Värt att tillägga till detta är även att parkeringsplats ingår i avgiften. Här bor du i en stabil förening med cirka 10-15 minuters promenad till centrum. Dessutom nära mataffärer, stadsbuss som passerar strax utanför och trevliga strövområden.

ANSVARIG MÄKLARE

KIM HERTZ

Reg. Fastighetsmäklare
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 2019, 2020, 2021 & 2022
enligt hittamaklare.se

Hall

Vi tar oss in via en säkerhetsdörr och når bostadens hall. Här är stora renoveringar gjorda under 2015. På golvet ligger fint laminatgolv från Tarkett och väggarna är målade i jordnära kulör. Det är en trevlig känsla mellan ljust och välkommande. Du kan hänga av ytterkläderna direkt till höger och här finns även en garderob för mer förvaring. Golvet som har en lite mörkare ton följer snyggt i stora delar av lägenheten och övergår i vardagsrummet till ett ljusare parkettgolv. Via hallen når du duschrummet, toalett, det mindre av sovrummen samt köket. Välkommen in!

Kök

Bostadens kök har familjär känsla med gott om förvaring och bra arbetsytor. Snygg kombination av vita skåpsluckor och bänkskiva i brun kulör. Ovan arbetsytorna sitter vitt kakel som gör det lilla extra för helheten. Köket är utrustat med kyl/frys, fläkt, ugn, spis och diskmaskin (2021). Matplatsen ligger fint framför fönster och via köket når du även bostadens balkong. Bortsätt från all bra förvaring i över och underskåp så finns en sektion med skåp för städredskap och skafferi. På golvet ligger laminatgolv från Tarkett och väggarna är målade med kalkfärg.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med plats för soffa, bord, tv och extra förvaringsmöbel. Här finns även möjlighet till extra matplats för den som önskar. Vardagsrummet har genomgått en totalrenovering där originalgolvet slipats och vitlaserats med hårdvaxolja, otroligt fint. Väggarna är målade med jordnära färger och en av väggarna är målad i kalkfärg. Tak, foder och socklar med skur- & hörnkloss är renoverat under 2021.

Sovrum

Harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och extra förvaringsmöbel. Här finns det gott om förvaring via 3 stycken fasta garderober samt en fristående dubbelgarderob från IKEA. Inget har lämnats åt slumpen, även här är stora renoveringar gjorda. Bakom sängen är det en fondvägg i kalkfärg (2021) , övriga väggar går i jordnära färger och på golvet ligger laminatgolv från Tarkett (2021). Tak, foder och socklar med skur- & hörnkloss har renoverats (2021). För att få det extra mörkt och mysigt finns här mörkläggningspersienner (2019).

Sovrum

Det mindre av sovrummen har plats för enkelsäng och extra förvaringsmöbel. Alternativt dubbelsäng med mindre övrig inredning. Väggarna går i modern grå kulör och på golvet ligger laminatgolv från Tarkett. Väggar och tak är målat (2021) och även här finns mörkläggningspersienner (2019).

Duschrum

Duschrum med golvvärme renoverat av föreningen (2013). Här finns dusch, vikbara duschväggar, tvättmaskin (2017), dubbelkommod, spegel och handdukstork. På väggarna sitter vitt kakel och på golvet ligger klinker i grå kulör. En snygg detalj är klinkerpelaren som fortsätter upp från golv till tak på väggen bakom duschen.

Toalett

Även toaletten är renoverad av föreningen (2013) och här finns handfat med kommod, spegelskåp och toalett. Väggarna är ljusa och på golvet ligger klinker i grå kulör.

Allmänt

 • Pris: 1 850 000 kr Utgångspris
 • Boarea: 78,5 kvm
 • Källa: Föreningens information
 • Antal rum: 3 rum och Kök
 • Våningsplan: 3 av 3
 • Hiss: Nej
 • Månadsavgift: 4 538 inkl värme, VA, kabel-tv och p-plats
 • Andel i förening: 1,29%
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 0 kr
 • Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
 • Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köparen
 • Pantsättningsavgift: Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 525 kr som betalas av köparen
 • Beskrivning uteplats: Via köket når du bostadens balkong som ligger fint belägen med grönytor framför. Här kan morgonkaffet avnjutas med glimt ner mot Norrtäljeviken. Balkongen har plats för mindre matgrupp eller soffa. När det blivit för mycket av det goda på varma sommardagar kan du dra ut den utdragbara markisen som fått nytt tyg 2018. För att få till lite extra trevlig känsla har man valt att lägga trall på golvet 2019.
 • Beskrivning bilplats : Till lägenheten hör en p-plats.

Byggnad

 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 1967
 • Fönster: 2-glas med isolerglas
 • Uppvärmning: Bergvärme
 • Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd som du når praktiskt direkt utanför dörren, på samma plan. Cykelförråd och tvättstuga finner du i port 32.
 • Övrigt: Duschrum: Renoverat av föreningen 2013 (ytskikt), Tvättmaskin 2017, golvvärme (el) och handdukstork med vattenburen värme. Toalett: Renoverat av föreningen 2013 (ytskikt). Hall: Renoverad 2015. På golvet ligger Tarkett laminatgolv. Kök: Nya skåpluckor 2011, spis/fläkt 2011, ny kyl 2016, diskmaskin 2021, målat tak/väggar 2021. Väggarna är målade i Jotun minerals kalkfärg. Vardagsrum: Vägg, tak, foder, socklar med skur- & hörnkloss 2021, målat fondvägg i kalkfärg 2021 från Jotun, slipat och vitlaserat parkettgolvet och mörkläggningspersienner 2018. Stora sovrummet: Tarkett laminatgolv 2021, Vägg, tak, foder, socklar med skur- & hörnkloss 2021, nya garderobsdörrar 2021, 1/st fristående dubbelgarderob IKEA och mörkläggningspersienner 2019. Det mindre sovrummet: Tarkett laminatgolv 2013, väggar/tak målat 2021 och mörkläggningspersienner 2019. Balkong: Nytt tyg på utdragbar markis 2018 och trall 2019. Alla fönster är målade och renoverade 2021 utom i duschrummet, där det är gjort 2013.
 • Energiklass: Byggnaden har energiklass E på en skala A-G
 • Energideklaration: Utförd 2019-07-06

Förening

 • Namn: Brf Dalen
 • Antal lägenheter: 90
 • Antal lokaler: 1
 • Allmänt om föreningen: Brf Dalen är en äldre, välordnad förening som är belägen i Grind och består utav totalt fyra hus. I hus 32 och 34 har föreningen sina tvättstugor. I föreningen finns det även cykelförråd samt hobbylokal. För mer info se föreningens hemsida: https://brfdalennorrtalje.bostadsratterna.se/
 • Tv och bredband: Basutbud av tv-kanaler, T1-Bas via Telenor. Bredband finns framdraget till samtliga lägenheter, avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren via Norrtälje stadsnät, för att se leverantörer besök www.bredbandswebben.se
 • Parkering: Till varje lägenhet hör en parkeringsplats utan elstolpe, vilket ingår i månadsavgiften. I övrigt finns, med separat kö 11 st garage, 17 st carport och 16 st p-platser med elstolpe. Kostnader enligt föreningens hemsida: garage 440 kr/månad, carport 220 kr/månad samt extra p-plats 200 kr/månad. Fyra st laddstationer till elbilar finns att hyra (grundavgift är 500 kr/mån. Om elkostnaden överstiger 300 kr/mån tillkommer en avgift.
 • Renoveringar: UTFÖRDA RENOVERINGAR:

  2021-2022: Ommålning av fasader.
  2022: Gräva ner Moloker istället för sopnedkast.
  2021: Omdragning av befintliga vattenledningar 28A-C
  2020: Nya entrédörrar till varje port
  2019: Säkerhetsdörrar
  2018: Fullföljdes takrenovering, varje hus har fått nya papptak
  2012/-13: Renovering av badrum, installation av nya elcentraler med jordfelsbrytare och installation av nya köksblandare.
  1992: Utbyte av ytterfönster mot isolerglas med metallram

  KOMMANDE RENOVERINGAR:

  2023: Byta Ventilationssystem i alla husen ( uppe på vinden )
 • Föreningens ekonomi: Föreningen har höjt avgifterna med 5% fr.o.m. 1/1-22.
 • Övrigt: Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 150 kr/mån för installationen av säkerhetsdörrar.

Driftskostnader (kr/år)

 • Kommentar: Till avgiften tillkommer 150kr/mån för installation av säkerhetsdörr.

Område

 • Allmänt: Grind är ett lugnt och naturnära område som till större delen byggdes upp under 1960-talet. I området är det till övervägande del bostadsrättslägenheter, men det finns även viss villabebyggelse. Från Grind tar ni er till fot eller med cykel via strandpromenaden till Norrtälje centrum eller med stadsbussen som stannar i området. I Grind finns det även skola (F-6) samt förskola. Återvinningscentral för glas, papper mm finns vid stora parkeringsplatsen vid mataffären.
 • Kommunikation: Grind trafikeras utav flertalet bussar regelbundet under dagen som tar er till/från Norrtälje busstation.
 • Närservice: I Grind finns det gott om parkeringsplatser i området med bl.a. en större parkeringsplats vid mataffären.

Grindvägen 28 A

Grind

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

INTRESSEANMÄLAN

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri