Bostäder - Åhmanmakleri.se

Visning

4 juni KL 12.00 - 12.30Öppen visning. Anmäl dig gärna till visningen. Välkommen!

Knutbyvägen 25

Öster Knutby Norrtälje

 • Pris: 2 195 000 kr
 • Månadsavgift: 5 200 kr
 • Antal rum: 4 rum och kök
 • Boarea: 90 kvm

Mycket trivsam fyra med inglasad balkong, hiss och uthyrningsdel

I omtyckta Öster Knutby ges nu möjlighet att förvärva denna välplanerade och mycket trivsamma gavelfyra. Lägenheten är i ett genomgående gott skick och perfekt för dig som vill ha ett bekvämt boende med hiss i huset och en härlig inglasad balkong som förlänger sommarsäsongen. Lägenheten ligger en trappa upp, har en härlig sällskapsdel med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt två bra sovrum. Dessutom ogenerat läge med minimal insyn och praktisk lösning med riktig uthyrningsdel som har egen ingång, duschrum, sovrum och hall. Uthyrningsdelen passar perfekt för tonåringen eller för dig som vill få in extra pengar genom att hyra ut den delen. Vill du hellre använda lägenheten som en ren fyra går det självklart bra att göra det.

Detta boende är utmärkt beläget för dig som vill ha nära till naturen och samtidigt ha gångavstånd till både centrum och handelsområde. Välskött förening som har välunderhållna fastigheter.

ANSVARIG MÄKLARE

MATTIAS ÅHMAN

Reg. Fastighetsmäklare/Delägare
NORRTÄLJES MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 5 ÅR I RAD
enligt hittamaklare.se
FLEST SÅLDA BOSTÄDER I NORRTÄLJE KOMMUN 2022
enligt hemnet.se
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 2019, 2020, 2021 & 2022
enligt hittamaklare.se

EXTRA KONTAKTPERSON

EMELI SAND

Säljstöd/Reg. Fastighetsmäklare
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 2019, 2020, 2021 & 2022
enligt hittamaklare.se

Hall

Ingång till lägenheten genom möblerbar hall med avhängningsplats för ytterkläder direkt till vänster. Från hallen nås rymlig klädkammare med gott om förvaring. Ljus, randig tapet som fond samt vita väggar i övrigt. Vid entrén praktiskt med klinker, i övrigt ekparkett. Från hallen nås lägenhetens alla rum förutom uthyrningsdelen, som nås antingen via matplatsen eller trapphuset.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum ligger med öppen planlösning, är disponerat på ett mycket trivsamt sätt och skapar härliga umgängesytor - perfekt när du vill samla familj och vänner! Här finns även gott om fönster som tillsammans med de öppna ytorna ger ett fint ljusflöde.

Köket består utav vita, högblanka köksluckor, svart mosaik ovan arbetsytorna och mörka, massiva bänkskivor. Fullt maskinellt utrustat med kyl/frys (Samsung, ca 5 år), diskmaskin (Asko, ca 4 år), inbyggnadsmicro (Siemens), spis (Siemens, ca 6-7 år) samt fläktkåpa (Franke). Förutom den svarta fläktkåpan är alla vitvaror i rostfritt utförande. Köksön är en trevlig plats där du kan sitta och äta frukosten eller varför inte duka upp en buffé vid festligare tillfällen. I anslutning till köket ligger matplats med plats för många middagsgäster, i vardagen mest lämpligt för fyra till sex personer.

Vardagsrummet har plats för ordentlig soffgrupp. Vit tapet på väggarna och på golvet ekparkett. Från vardagsrummet nås den trivsamma, inglasade balkongen.

Sovrum

Sovrummet som ligger närmast duschrummet är också lägenhetens största och här finns utrymme för dubbelsäng. Bra förvaring innanför skjutdörrar. Ljus tapet på väggarna samt mönstrad fondtapet. Ekparkett.

Sovrum

Det andra sovrummet ligger med ingång från hallen, perfekt som barnrum alternativt gästrum/kontor. Vit tapet på väggarna och på golvet ekparkett.

Duschrum

Med ingång från hallen nås duschrummet som har helkaklade väggar, klinker med golvvärme på golvet och infällda spotlights i taket som ger bra belysning. Här finns dusch med vikbara duschväggar, wc, tvättställ med underskåp, spegel samt handdukstork. Toppmatad tvättmaskin lämnas kvar.

UTHYRNINGSDEL

I lägenheten finns en ordentlig uthyrningsdel med egen ingång, duschrum och sovrum. Ordentlig dörr finns mellan uthyrningsdel och lägenheten för den som önskar hyra ut denna del.

Direkt du kommer in i uthyrningsdelen från trapphuset möts du av en mindre hall. Från hallen nås både duschrum och sovrum. Hallen har ljusa väggar, mörkt klinkergolv och förvaring i ett städskåp. Observera att vinkyl och frys som står i detta utrymme inte kommer lämnas kvar.

Sovrum

Sovrum som även det rymmer dubbelsäng. Vit tapet på väggarna och ekparkett.

Duschrum

Duschrummet har vitt kakel i duschhörnan samt tapetserade väggar i övrigt. På golvet mörk klinker. Här finns dusch, wc, tvättställ med underskåp och spegel med belysning. Duschrummet renoverades 2014 av tidigare ägare, kvalitetsdokument finns. Nuvarande ägare gjorde vissa förbättringar under 2017.

Allmänt

 • Pris: 2 195 000 kr Utgångspris
 • Boarea: 90 kvm
 • Källa: Föreningens information
 • Antal rum: 4 rum och kök
 • Våningsplan: 2 av 3
 • Hiss: Ja
 • Månadsavgift: 5 200 inkl värme, VA och kabel-tv
 • Andel i förening: 0,8128%
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 231 045 kr
 • Kommentar till nettoskuldsättningen: Då vi inte har kunnat få fram andel av årsavgift från föreningen baseras beräkningen på det ordinarie andelstalet.
 • Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
 • Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av säljaren
 • Pantsättningsavgift: Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 525 kr som betalas av köparen
 • Beskrivning uteplats: Inglasad och mycket trivsam balkong i österläge och med sol fram till ca 12.30. Balkongen har plats för 4-5 personer och härifrån har du utsikt bort mot villaområdet. Rullgardiner finns för att kunna dämpa solljuset. Infravärme.

Byggnad

 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 1984-85
 • Fönster: 3-glas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Ventilation: Frånluft med återvinning
 • Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd, beläget i källaren i samma hus. Där finns även cykelrum. I markplan i samma hus finns tvättstuga.
 • Energiklass: Byggnaden har energiklass D på en skala A-G
 • Energideklaration: Utförd 2020-01-31

Förening

 • Namn: Brf Höken 3
 • Antal lägenheter: 149
 • Allmänt om föreningen: Brf Höken 3 ligger med ett attraktivt läge nära både centrum och fina strövområden. Föreningen består av 149 lägenheter fördelat på punkthus om tre våningar med hiss och låghus om två våningar med egen ingång och uteplats till lägenheterna. I området finns flera trevliga lek- och rastplatser, fotbollsplan samt källsortering. Där finns även festlokal med pentry, bastu och dusch. Tvättstugor finns i hus 25, 39 & 41. Grovtvättstuga finns i anslutning till fastighetsskötarens lokal. För mer information om föreningen gå in på www.hoken3.se
 • Tv och bredband: Bredband tecknas separat av varje medlem. Basutbud på tv via analoga nätet om ca 10 kanaler, det finns även möjlighet att via antennuttaget ta in de fria kanalerna (SVT1, SVT2, SVT24, Barnkanalen, Kunskapskanalen, TV4, TV6) digitalt.
 • Parkering: I föreningen finns det 94 parkeringsplatser (varav 8 st är gästparkeringar, kostnad för parkeringsplatserna är 100 kr/månad för parkeringsplatserna mot Tomtevägen, 125 kr/månad för p-plats utan el samt 230 kr/månad för p-plats med el) samt 74 st garageplatser (kostnad, 400 kr/månad). Separat kö till alla bilplatser.
 • Renoveringar: Föreningen har en väl genomarbetad underhållsplan med ett löpande underhåll.
  Bland annat har föreningen utfört följande renoveringar:
  - Renoverat taken på höghusen under 2004-05
  - 2010 Sopstationer. Socklar och dränering hus 25.
  - 2011 Installerades ett helt nytt värmesystem. Byte av träfasader på förråd låghus. Renovering lekplats.
  - 2012 Byte av träfasader på förråd låghus. Spolning av stamledningar
  - 2014 Spolades avloppsstammarna. Utbyte av torkrumsanläggning i grovtvättstugan. Montering utav elpanna för att kunna avsluta köp av fjärrvärme från Norrtälje Energi.
  - 2016 Installerades nya underhållsfria fönster.
  - 2017 Byttes trappräcken och räcken runt entrén ut.
  -2019/2021 Byte ytterdörrar.
 • Föreningens ekonomi: Enligt kontakt med föreningen finns inga avgiftsförändringar planerade per 23/5-23.

Knutbyvägen 25

Öster Knutby

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

TACK

för din intresseanmälan!
Vi kontaktar dig snarast möjligt
för att boka in en tid för visning.

Hälsningar från oss
på Åhman Mäkleri

INTRESSEANMÄLAN

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri