Bostäder - Åhmanmakleri.se
BESIKTIGAD

Såld

Villagatan 11

Kvisthamra Norrtälje

 • Pris: 10 500 000 kr
 • Antal rum: 4 rum och kök
 • Boarea: 158 kvm
 • Biarea: 67 kvm
 • Tomtarea: 1 064 kvm

Eleganta och charmiga Sjövillan, med utsikt över två havsvikar, är nu till salu!

I det mycket omtyckta villaområdet Kvisthamra, närmare bestämt på Villagatan 11, ligger den enastående Sjövillan - en riktig pärla som enligt sägen tillhör en av de äldsta villorna i hela området och har en historik från sekelskiftet. Här får du en bostad som andas total charm men som samtidigt också erbjuder ett genomgående gott skick och fantastisk utsikt över både Norrtälje- och Kvisthamraviken! Sedan fastigheten togs över av nuvarande ägare 2012 har det genomgåtts en omfattande renovering med bland annat nytt tak, bergvärmepump och en genomgående uppfräschning både in- och utvändigt.

När du kliver in genom dörren möts du omedelbart av den varma och inbjudande atmosfären som genomsyrar hela Sjövillan. I hela huset ges generösa ljusinsläpp och väl genomtänkta moderna lösningar har skapats utan att förstöra husets historia och dess unika karaktär.

Som inte detta vore nog så får du en helt underbar trädgård, en fullkomlig oas där du kommer att njuta under hela sommaren! Här finns gott om gräsytor samtidigt som det finns två härliga uterum, terrasser och spabad, allt för att du ska kunna maxa din utevistelse totalt. Var du än befinner dig på tomten så har du utsikt antingen mot Kvisthamraviken eller Norrtäljeviken, vem drömmer inte om att blicka ut över det glittrande vattnet en varm sommardag? Med smakfulla ljussättningar, planteringar, grönska och blomsterprakt ger trädgården en känsla av lugn och ro där du kan njuta i solen eller bjuda in till trivsamma trädgårdsfester.

Fastigheten erbjuder dessutom en fristående byggnad med både garage, förrådsmöjligheter och ytterligare ett sovrum, perfekt antingen för gästerna eller tonåringen som vill ha ett eget krypin!

Om du letar efter en oas där det vackra möter kvalitet och funktion är Sjövillan på Villagatan 11 det perfekta valet. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska bostad med en riktig drömträdgård och en oslagbar utsikt. Kontakta oss för att boka en visning och låt Sjövillan bli ditt hem där vardag och dröm går hand i hand.

ANSVARIG MÄKLARE

MATTIAS ÅHMAN

Reg. Fastighetsmäklare/Delägare
NORRTÄLJES MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 6 ÅR I RAD, 2018-2023
enligt hittamaklare.se
FLEST SÅLDA BOSTADSRÄTTER I NORRTÄLJE KOMMUN 2013-2023
enligt hemnet.se
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 5 år i rad, 2019-2023
enligt hittamaklare.se

EXTRA KONTAKTPERSON

EMELI SAND

Säljstöd/Reg. Fastighetsmäklare
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 5 år i rad, 2019-2023
enligt hittamaklare.se

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri