Bostäder - Åhmanmakleri.se

Såld

Ångbåtsgatan 2

Norrtälje Hamn Norrtälje

 • Pris: 1 995 000 kr
 • Månadsavgift: 3 746 kr
 • Antal rum: 2 rum och kök
 • Boarea: 49 kvm

Stilfull tvåa i Norrtälje hamn med inglasad balkong!

I Norrtäljes vackra hamnområde finns inom kort en stilfull tvåa om 49 m² med hög grad av komfort till försäljning. Redan i foajén möts du av en härlig hotellkänsla som avspeglar vad som komma skall väl uppe i lägenheten. Med smidig hisstur når vi lägenheten som är utrustad med smakfulla ytskikt såsom genomgående vitpigmenterad 1-stavs ekparkett och helkaklat duschrum med golvvärme. Dessutom erbjuds påkostat HTH kök med vitvaror från Siemens och praktiska förvaringsmöjligheter i hela lägenheten. Avslutningsvis finns inglasad balkong som sträcker sig längsmed hela lägenhetens östra sida där du kan njuta av lugnet och utsikten mot hamnen.

Att bo i Soltornet innebär att du bor på första parkett intill Norrtäljeviken och i nya stadsdelen i hamnen med allt vad den har att erbjuda. Men att bo i Soltornet innebär också att du får tillgång till ett livsstilsboende i Norrtälje hamns näst högsta byggnad. Via konceptet Touch by Index får du här tillgång till en concierge med alla dess möjliga servicefunktioner såsom exempelvis båt-, bil- och cykelpool samt inhämtning av post och möjlighet att ta emot matkassar eller städföretag.

När du bor i hamnen har du närhet till allt som du kan tänkas behöva i din vardag. Varmt välkommen att ta kontakt med ansvarig mäklare där jag med glädje berättar mer om din framtida bostad!

ANSVARIG MÄKLARE

VINCENT LANNER

Reg. Fastighetsmäklare
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 5 år i rad, 2019-2023
enligt hittamaklare.se

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri