Homestyling - Åhmanmakleri.se
GUIDE

Rätt förutsättning för en lyckad bostadsaffär!

Homestyling handlar om att påvisa möjligheter och skapa en inspirerande och hemtrevlig miljö genom rätt möblering och detaljer som presenterar ytor och funktion.

Människor köper sin bostad mer och mer med känsla och därför är det idag ännu viktigare att förbereda sin försäljning på ett bra sätt, både inför fotografering och visning. Vi vill ge dig rätt förutsättningar för att få riktigt bra betalt, därför har vi en egen stylist som du kan få hjälp av inför din försäljning. Varje kund som väljer att sälja med oss får efter undertecknat förmedlingsuppdrag en timmes fri stylingkonsultation, därefter har den som önskar även möjlighet att köpa till olika nivåer av stylinguppdrag. Vi lämnar gärna ett prisförslag.

Varje bostad och styling är unik, därför lägger vi stor vikt på planering av varje styling. Med djup förståelse för färg, form och funktion ger vi din bostad ett tilltalande utseende inför försäljningen. Oavsett om du har inne- eller utemiljöer så är det lika viktigt att lägga tid på att förbereda detta på ett bra sätt. Allt för att få till en bra helhet.

Vi har ett nära samarbete med fotografen så att bilderna framställs på bästa sätt till din annons. Genom att lyfta fram bostadens potential ökar vi möjligheterna att få fler tänkbara köpare intresserade av att komma på visning – vilket i sin tur kan leda till fler budgivare och ett högre slutpris.

Du får bara en chans att göra ett första intryck, låt oss därför hjälpa er med vår expertis inom inredning och styling.

Fem frågor till Ellen om stylingkonsultation

Vad vinner jag på att ha en stylingkonsultation?

En stylingkonsultation hjälper dig att få fram det bästa i din bostad inför din försäljning vilket är en förutsättning för att få maximalt med betalt vid din försäljning. Med rätt förberedelser blir bilderna lockande och mer intressanta, vilket i sin tur ger fler spekulanter till visningarna.

Vad ingår i en konsultation?

I konsultationen ingår en timmes rådgivning där vi går igenom vad som behöver förberedas inför fotograferingen samt visningarna.

Vi går igenom rum för rum i bostaden och pratar om vad som behöver plockas bort samt vad som eventuellt behöver kompletteras, vi diskuterar hur möbler och detaljer bör placeras för att bostaden ska visas från sin bästa sida och hur man kan tänka när det kommer till bland annat färgskalor.

Hur går en stylingkonsultation till?

Vi ringer er för att boka in en tid för stylingkonsultationen. Vi träffas sedan i er bostad efter överenskommen tid och går igenom varje rum tillsammans. Vi ser gärna att ni antecknar samtidigt för att inte glömma bort någon information som vi går igenom. Ni får även en checklista av oss på plats på generella detaljer och prylar som alltid bör plockas bort inför fotografering och visning.

Det finns självklart möjlighet att boka stylingkonsultationen digitalt. Ni fotograferar då alla rum och skickar bilderna till oss, vi återkopplar sedan med en detaljerad åtgärdslista.

Ska man tänka på något innan?

Ni behöver inte tänka på något speciellt innan vi kommer ut för en stylingkonsultation. Vi går igenom allting på plats på vad som behöver förberedas inför fotograferingen och visningen.

Vad händer efter en stylingkonsultation?

Efter konsultationen finns vi som ett bollplank över mail och telefon om det skulle dyka upp några frågor när ni förbereder er bostad inför försäljningen. Det finns också möjlighet att ta hjälp av oss med styling om ni känner att tiden inte finns för att förbereda er bostad på bästa sätt. Hör av er så hjälper vi er!

Homestyling

Styla inför visning

Få din bostad att tilltala så många som möjligt när det är dags för visning.

Tack

för att du kontaktar oss.
Vi hör av oss till dig snarast möjligt
för ett förutsättningslöst möte.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri