Bostäder - Åhmanmakleri.se

Såld

Porshanksvägen 12 D

Uddeboö Norrtälje

 • Pris: 3 950 000 kr
 • Antal rum: 4 rum och kök
 • Boarea: 129 kvm
 • Tomtarea: 2 646 kvm

Nybyggd enplansvilla med generösa sociala umgängesytor!

Hemmet blir för de flesta bara viktigare och viktigare och kraven har ökat genom åren. Många vill ha ett enkelt boende i nyskick, allt bekvämt beläget på ett plan, generösa sällskapsytor med plats för såväl familj som vänner, minimalt underhåll och låga driftkostnader. Dessutom vill många ut på landet utan att göra avkall på närheten till all service som en stad kan erbjuda inom bekvämt avstånd. Känns denna beskrivning träffande? I så fall kan detta vara ditt nästa boende. Totalt byggs 4 hus och nu finns endast 1 kvar med möjlighet till inflytt redan under våren!

Huset har en flexibel planlösning där man enkelt kan sätta upp väggar för att få ytterligare ett sovrum. De öppna ytorna mellan köket och det generösa vardagsrummet skapar ett väldigt trevligt sällskapsutrymme. Idag finns även 3 sovrum - varav ett med klädkammare, duschrum, toalett samt tvättstuga med groventré.

Här på Porshanksvägen 12 D bor du med ett lugnt läge där skogen runtomkring skyddar mot för mycket blåst och ger en ombonad känsla samtidigt som du ändå har många soltimmar på tomten. Närområdet erbjuder mängder av fina promenadstigar som tar dig ända in till Norrtälje om du känner för en långpromenad. Blir det för varmt på sommaren tar du cykeln till den närliggande badplatsen vid sjön Gillfjärden. Skulle du ha glömt att köpa mjölk är det ingen katastrof då Norrtälje nås med bil på knappa 10 minuter.

Detta är en kommande försäljning, mer information kommer närmare den tänkta visningen. Kontakta ansvarig mäklare vid frågor!

ANSVARIG MÄKLARE

EMELI SAND

Säljstöd/Reg. Fastighetsmäklare
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 5 år i rad, 2019-2023
enligt hittamaklare.se

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri