Vår vision är att vara ett mäklarföretag som ska kännas som ett fräscht och nytänkande alternativ samtidigt som vi alltid strävar efter att göra ett så gott arbete så att våra kunder vill rekommendera oss vidare till familj, vänner och bekanta.

 

ÅHMAN MÄKLERI är ett personligt och helt fristående mäklarföretag som startade i slutet av 2018. Vi hjälper till att sälja din lägenhet, villa, fritidshus, gård och tomt . Vi har även kunskap och stor erfarenhet av att förmedla nyproduktionsprojekt och kommersiella fastigheter. Vi hjälper även dig som är ute efter att köpa en ny bostad.

Vår vision är att vara ett mäklarföretag som ska kännas som ett fräscht och nytänkande alternativ samtidigt som vi alltid strävar efter att göra ett så gott arbete så att våra kunder vill rekommendera oss vidare till familj, vänner och bekanta. Att byta bostad är ett väldigt stort beslut och vi vet att varje liten detalj kan vara avgörande för nästa steg i den processen. Med vår långa erfarenhet och kompetens vill vi vara med och vägleda dig till att fatta ett beslut som du känner dig trygg med. Vi vet att det inte finns några genvägar utan att det krävs hårt arbete, därför lägger vi ner hela vår själ i ditt bostadsbyte.

I vår strävan efter en hög kundnöjdhet genomsyrar vår tjänst ett stort engagemang, professionalitet och högt ställda krav på kvalitet. Bland annat så använder vi oss enbart av de duktigaste fotograferna på marknaden. Vår ambition är att erbjuda dig som kund en exklusiv tjänst. För oss handlar inte exklusivitet om de dyraste bostäderna utan vilken service och vilket engagemang vi kan ge dig som kund. Men att vara exklusiv handlar också om att rätt person gör rätt saker, vi kommer erbjuda en ny typ av tjänst i Norrtälje där mäklaren kan lägga mer tid på varje enskild bostad tack vare ett nära samarbete med ett säljstöd. Vi har ett driv och en ärlighet som gör att ni kan räkna med bästa möjliga service.

Din bostad är värd en riktigt bra fastighetsmäklare, välkommen att höra av dig till oss om du vill veta mer om vad vi kan göra för dig.

Tack

för att du kontaktar oss.
Vi hör av oss till dig snarast möjligt
för ett förutsättningslöst möte.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri