Såld

Kvarnängsvägen 14

Svanberga Norrtälje

 • Pris: 3 900 000 kr
 • Antal rum: 4 rum och kök
 • Boarea: 129 kvm
 • Tomtarea: 2 004 kvm

Nybyggd villa med sol-hela-dagenläge!

Strax utanför Svanberga ligger Kvarnängsvägen 14 som med sitt höga och soliga läge gör det enkelt att tänka; här skulle jag trivas! Från huset och tomten blickar du ut över åkermark och skog, här kan du från första parkett följa naturens årstidsväxlingar, ta en härlig promenad på den idylliska grusvägen eller ta cykeln till Erken för ett bad.

Nu har du möjlighet att bli den första som flyttar in i denna enplansvilla som precis är färdigställd och redo för snabbt tillträde för den som önskar. Huset har en flexibel planlösning där man enkelt kan sätta upp väggar för att få ytterligare ett sovrum. De öppna ytorna mellan köket och det generösa vardagsrummet skapar ett väldigt trevligt sällskapsutrymme. Idag finns även 3 sovrum - varav ett med klädkammare, duschrum, toalett samt tvättstuga med groventré. Fördelarna med att bo i nybyggt är många; minimalt underhåll, låga driftskostnader samt 15 års befriande från fastighetsavgift för att nämna några.

På Kvarnängsvägen 14 bor du lantligt men ändå väldigt nära Svanberga som har både förskola, skola, badplats och pizzeria.

ANSVARIG MÄKLARE

EMELI SAND

Säljstöd/Reg. Fastighetsmäklare
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 5 år i rad, 2019-2023
enligt hittamaklare.se

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri