Bostäder - Åhmanmakleri.se
BESIKTIGAD

Intresserad av
en visning?

Kontakta mäklaren
för att boka tid

Björnögatan 3

Kvisthamra Norrtälje

 • Antal rum: 5 rum och kök
 • Boarea: 220 kvm
 • Biarea: 50 kvm
 • Tomtarea: 1 282 kvm

Modernt och gediget hus från 2020 med underbart poolområde

På lugna och idylliska Björnögatan ligger detta nybyggda hus från 2020, som är gediget byggt med tjocka väggar, hög standard och genomgående trivsamma färg- och materialval. Den totala ytan är på imponerande 270 m², varav ca 220 m² är på huvudbyggnaden och ca 50 m² är i komplementbyggnaden som rymmer två sovrum. Totalt finns här alltså åtminstone fem sovrum, perfekt för den större familjen. Sommartid är trädgården helt insynsskyddad och en lummig oas, en dröm för dig som vill ha avskildhet!

Huset är bara fyra år gammalt och har all den moderna komforten du kan önska dig, bland annat värms hela huset upp med hjälp av golvvärme via frånluftsvärmepump. Här finns också detaljer som gör huset modernt men samtidigt med en känsla av klassisk elegans vilket innebär att du får en stilfull bostad med generösa sällskapsytor - helt enkelt ett boende att längta hem till.

Som om inte detta vore nog så är en av fastighetens verkliga höjdpunkter den uppvärmda poolen och dess poolområde! Detta är den perfekta platsen att koppla av på och njuta av soliga sommardagar. Ta ett uppfriskande dopp, låt barnen leka eller bjud in vänner för en grillfest vid poolkanten. Möjligheterna är oändliga och här kan du leva livet tillsammans med familj och vänner!

Läget på Björnögatan 3 är snudd på oslagbart, här bor du på en lugn gata med ett fåtal grannar och en strålande utsikt över Kvisthamraviken ifrån framförallt övervåningen. Men du har också närhet till Norrtäljes charmiga stadskärna med alla dess mysiga butiker, restauranger och kaféer. Här kan du även njuta av en avkopplande promenad längs hamnpromenaden in till centrum eller varför inte ut på Borgmästarholmen. I närheten finns badplats vid Kärleksudden om du skulle ledsna på poollivet.

Välkommen att kontakta oss redan idag för att boka in en visning och upptäck allt som detta hem har att erbjuda!

ANSVARIG MÄKLARE

MATTIAS ÅHMAN

Reg. Fastighetsmäklare/Delägare
NORRTÄLJES MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 6 ÅR I RAD, 2018-2023
enligt hittamaklare.se
FLEST SÅLDA BOSTADSRÄTTER I NORRTÄLJE KOMMUN 2013-2023
enligt hemnet.se
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 5 år i rad, 2019-2023
enligt hittamaklare.se

EXTRA KONTAKTPERSON

EMELI SAND

Säljstöd/Reg. Fastighetsmäklare
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 5 år i rad, 2019-2023
enligt hittamaklare.se

ENTRÉPLAN

Hall

Ingång till huset sker genom rymlig och välkomnande hall där du direkt möts av pardörrarna i vardagsrummet som leder ut till altanen. Här flödar ljuset och du får ett första, pampigt intryck. Förvaring finns i en inbyggd garderob. Hallen leder både till köket och vardagsrummet, åt separata håll. Snygg klinker som även leder in i köket. Hela våningsplanet har klinker och hela huset värms upp via golvvärme. Den gråa kulören är genomgående för stora delar av huset och ger ett modernt och trevligt intryck.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum ligger med delvis öppen planlösning där köket nås med ingång direkt till vänster sett från entrén som sedan leder vidare till matplats och vardagsrum som ligger öppet mot varandra.

Köket är snyggt och modernt där shakerstilen ger en lantlig touch som gör köket ombonat samtidigt som du får en rustik känsla. Här finns gott om arbetsytor och förvaring, perfekt för den matlagningsintresserade! Skåpluckor och lådfronter går i blått, bänkskivorna är i betong och ovan arbetsytorna sitter vitt kakel som går i halvförband. Denna kakelsättning går igen på andra platser i huset, såsom badrum och tvättstuga vilket ger ett trevligt helhetsintryck. Den maskinella utrustningen består utav kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, spiskåpa samt micro och ugn i bekväm arbetshöjd.

Från köket kan du blicka ut mot trädgården och poolområdet, som även enkelt nås via altandörr - mycket praktiskt när du vill äta ute vid poolen.

I anslutning till köket ligger matplatsen som rymmer många personer, perfekt både i vardagen och till festligare tillfällen! Från matplatsen kan du blicka ut genom fönstret och ned mot Kvisthamraviken. Matplatsen är en del av vardagsrummet och längre bort finns gott om plats för soffgrupp och många olika möbleringsalternativ. Vardagsrum och matplats har klinker med fiskbensmönster.

Allrum

Innanför matplatsen ligger en separat avdelning med sovrum, toalettrum och allrum. Allrummet har en otrolig rymd med öppet ända upp i nock och stort fönsterparti ut mot poolområdet. Här ryms en rejäl soffgrupp. Även här klinker med fiskbensmönster på golvet. Från allrummet når du poolområdet genom att kliva ut genom pardörrar.

Sovrum

Innanför allrummet ligger våningsplanets enda sovrum, ett rum med lika mycket rymd som allrummet. Även här är det öppet upp i nock och en trappstege leder till ett litet loft med plats för klädförvaring, detta utrymme kan med fördel även användas som sovutrymme eller varför inte placera hemmakontoret här? Rummet i sig är rymligt och har gott om plats för dubbelsäng. Greige kulör på väggarna.

Toalettrum

I anslutning till sovrummet finns tillgång till toalettrum med vitt kakel på väggarna och mörkt klinkergolv. Här finns wc och tvättställ med kommod.

Duschrum

Duschrummet har en bra storlek och har helkaklade väggar i vitt med grått klinkergolv. Här finns duschhörna med duschvägg, wc, tvättställ med bredare avlastningsyta och lådförvaring under. Infällda spotlights i taket ger bra belysning.

Tvättstuga

Fräsch tvättstuga med grovingång, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovanför. I tvättstugan är även frånluftsvärmepumpen placerad. Helkaklade väggar och klinker på golvet.

ÖVRE PLAN

Övre hall

Via fin trappa nås övre planet och direkt du kommer upp möts du av en övre hall som leder till båda sovrummen. Bra förvaring i två inbyggda garderober. Via övre hallen nås även balkong med hänförande utsikt över Kvisthamraviken. Fint vinylgolv som ligger på hela våningsplanet.

Master bedroom

Planets största sovrum har gott om plats för dubbelsäng och via det stora fönsterpartiet kan du njuta av samma, underbara utsikt som på balkongen. Vem vill inte vakna upp varje morgon med denna utsikt? Bakom väggen som sängen står emot finns ett rejält utrymme som du kan inreda efter eget tycke och smak för att få till en fantastisk walk-in-closet, varje klädintresserads dröm!

Sovrum

Våningsplanets andra sovrum har även det ett stort fönsterparti med samma vy mot Kvisthamraviken. Här ryms enkelsäng och skrivbordshörna för den som önskar.

Badrum

Badrummet på övervåningen har liknande tema som duschrummet på entréplan med vita, helkaklade väggar och grått klinkergolv. Den stora skillnaden här är att det är ett snedtak och att det finns badkar. I övrigt finns wc, tvättställ med kommod och spegel. Spotlights i tak ger bra belysning.

Allmänt om fastigheten

 • Fastighetsbeteckning: Kvisthamra Österbotten 17
 • Upplåtelseform: Friköpt
 • Taxeringskod: 220, Småhusenhet, bebyggd
 • Taxeringsvärde: 5 819 000 kr (år 2021), varav byggnad 3 998 000 kr
 • Boarea: 220 m²
 • Biarea: 50 m² (taxeringsinformation)
 • Antal rum: 5 rum och kök, varav 3-5 sovrum
 • Tomt: 1282 m², Trädgårdstomt
 • Vatten/avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
 • Planförhållande: Tomtindelning (1918-03-11) Stadsplan (1914-08-24)
 • Pantbrev: 17 st, totalt 3 600 000 kr
 • Beskrivning tomt: Via grusad uppfart och gång nås den lummiga och uppvuxna tomten som till stora delar består av gräsytor och runt huset finns olika altaner. Tomten omgärdas till stora delar av antingen häckar eller staket och här finns även fruktträd. På sommaren är tomten helt insynsskyddad och ger en härlig, avskild plats för dig som vill kunna komma undan. Entrén till huset ligger under tak vilket för tankarna lite till de populära New England-husen och deras välkomnande verandor. Här ges ett välkomnande första intryck och bredvid entrén finns plats för olika möbelgrupper. Som en förlängning av altanen vid entrén kommer du till det härliga poolområdet, en helt underbar plats för både rekreation och umgänge med familj och vänner. Poolen är 6 x 3,5 m och runt den finns stort trädäck där du får plats med många solsängar och olika möbelgrupper. I hörnet av huset finns en pergola med plats för stor soffgrupp. Dessutom finns träbänk där du antingen kan sitta och ta igen dig eller ställa upp planteringar. Runt hörnet finns teknikrummet med filter och luftvärmepump som värmer upp poolen. I anslutning till pooldäcket finns också utekök och plats för grill. På framsidan finns även gott om gräsyta, perfekt för lek och spel när du har ledsnat på att hänga runt poolen. På södersidan av huset, som också nås från vardagsrummet, finns ytterligare en altan med plats för både soffgrupp och matgrupp. Ut mot gatan finns skärmvägg och utanför den finns även här gräsytor.
 • Beskrivning bilplats: Grusad uppfart med plats för hela fyra bilar.
 • Möjligt tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

Byggnad

 • Byggnadstyp: 1½-plansvilla
 • Byggnadsår: 2020
 • Fasad: Trä
 • Fönster: 3-glas isolerfönster
 • Tak: Betongpannor
 • Stomme: Trä
 • Grundläggning: Betongplatta
 • Uppvärmning : Vattenburen golvvärme med frånluftsvärmepump
 • Ventilation: Mekanisk frånluftventilation med värmeåtervinning.
 • Övriga byggnader/utrymmen: På tomten finns ett uthus som tidigare bestod utav ett garage och ett sovrum men som idag istället rymmer två sovrum samt ett toalettrum med kvarntoa som kommer att installeras i början av 2024, perfekt när barnen blir större och vill ha sitt eget krypin. Båda sovrummen rymmer dubbelsäng för den som önskar men också möjlighet att få in skrivbord.
 • Övrigt:

Energideklaration byggnad

 • Primärenergital: 78 kWh per kvm och år
 • Energiförbrukning: 43 per kvm (Atemp) och år
 • Energiklass: Byggnaden har energiklass C på en skala A-G
 • Energiförbrukning: 43 kWh per m² (Atemp) och år
 • Energideklaration: Utförd 2023-02-06

Driftskostnader (kr/år)

Ägarens nuvarande kostnader med 6 personer i hushållet.
 • Elförbrukning: 40 019
 • Renhållning: 4 000
 • Försäkring: 8 653
 • VA-förbrukning: 17 800
 • Väg- och/eller samfällighetskostnad: 0
 • Summa: 70 472
 • Nätbolag: Norrtälje Energi
 • Elleverantör: Norrtälje Energi
 • Elförbrukning: 21 521 kWh/år

Björnögatan 3

Kvisthamra

TACK

Tack för din intresseanmälan!

Vi kommer att kontakta dig men fram till dess kommer du att bli inbjuden via sms till en digital objektsbeskrivning och separat inloggning. Via den kan du bland annat även anmäla dig till visning, få tillgång till ytterligare dokument och följa hela processen på ett smidigt sätt.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

TACK

Tack för din intresseanmälan!

Vi kommer att kontakta dig men fram till dess kommer du att bli inbjuden via sms till en digital objektsbeskrivning och separat inloggning. Via den kan du bland annat även anmäla dig till visning, få tillgång till ytterligare dokument och följa hela processen på ett smidigt sätt.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

INTRESSEANMÄLAN

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri