Bostäder - Åhmanmakleri.se

Intresserad av
en visning?

Kontakta mäklaren
för att boka tid

Norrhyttevägen 7 A

Harka Norrtälje

 • Pris: 12 500 000 kr
 • Antal rum: 5 rum och kök
 • Boarea: 181 kvm
 • Tomtarea: 1 720 kvm

Fantastisk villa färdigställd 2021 med bland annat uppvärmd pool och strax utanför Norrtälje

Det finns nybyggda hus och sedan finns det nybyggda hus, detta är just ett sådant som får dig att tappa andan och är ett riktigt drömboende för den kräsne köparen! Ända från skisstadiet är detta ett hus som har bearbetats in i minsta detalj och med perfektion samt högsta kvalitet som ledord. Här har det inte sparats på krutet - allt för att du aldrig ska vilja åka hemifrån. Alla hantverkare och allt material har valts med stor omsorg för att inte lämna något åt slumpen och slutresultatet måste upplevas på plats för att du ska få full förståelse för vilket fulländat hem detta är!

Huset som sådant är arkitektritat, i två plan och andas elegans med harmoniska och smakfulla färgval. I entréplanet finns underbara sociala ytor där du kan samlas med familj och vänner i det rejält tilltagna köket som bland annat har vitvaror från Smeg och totalt fyra ugnar samt oerhört gott om arbetsytor - en dröm för dig som att älskar att laga mat och ha middagsbjudningar! På det övre planet finns den mer privata sfären med allrum och två sovrum.

Tomten är en härlig oas där du redan vid uppfarten möts av en perfekt grusgång som leder vidare till både entré och den övriga trädgården som har skapats med hjälp av en trädgårdsdesigner. Här finns växter som är anpassade för olika delar av sommarhalvåret och terrasserade ytor med gott om olika uteplatser som gör det möjligt att möta solen vid olika tillfällen. Men framförallt så har ni det stora pooldäcket, med uppvärmd pool, och gott om ytor för solsängar och sittplatser. Hela baksidan är som gjord för många härliga stunder där du kan skapa oförglömliga minnen tillsammans med familj och vänner under sköna sommardagar. Vid poolen finns ett poolhus som även passar perfekt för tonåringen eller en bekväm vistelse för gästerna med sovrum, vardagsrum/kök och duschrum - allt med samma känsla och klass som huset. Placeringen på hus, gästhus och carport är väl genomtänkt för att skapa en fin ombonad och privat känsla för poolområdet.

Huset värms upp med bergvärme och Plejd finns installerad i hela huset som gör detta till ett både energieffektivt och smart hem.

Den natursköna utsikten över ängar och Norrtäljeviken är magisk, tänk dig en tidig morgon när dimman ligger som en slöja över ängarna eller på kvällen när solnedgången färgar himlen rosa. Detta är verkligen ett unikt tillfälle att förvärva ett exklusivt hus, där varje detalj noggrant har övervägts för att skapa ett fantastiskt hem. Kontakta oss på Åhman Mäkleri för mer information och visning av detta drömhem!

ANSVARIG MÄKLARE

MATTIAS ÅHMAN

Reg. Fastighetsmäklare/Delägare
NORRTÄLJES MEST REKOMMENDERADE MÄKLARE 6 ÅR I RAD, 2018-2023
enligt hittamaklare.se
FLEST SÅLDA BOSTADSRÄTTER I NORRTÄLJE KOMMUN 2013-2023
enligt hemnet.se
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 5 år i rad, 2019-2023
enligt hittamaklare.se

EXTRA KONTAKTPERSON

EMELI SAND

Säljstöd/Reg. Fastighetsmäklare
Mäklarbyrån med flest rekommendationer per mäklare i Norrtälje kommun 5 år i rad, 2019-2023
enligt hittamaklare.se
Välkommen till Norrhyttevägen 7 A och detta fantastiska hem som andas klass och elegans rakt igenom! Det är först du kommer på plats som du förstår hur välbyggt och gediget huset är. Huset har omsorgsfullt placerats för att på bästa sätt passa in i omgivningarna och dessutom för att optimera både ljusflöde och utsikt så långt det gått. Hela huset värms upp via bergvärme med vattenburen golvvärme på båda planen och dessutom har du möjlighet att styra stora delar av huset via Plejd, ett smart belysningssystem. I stora delar av huset finns smygspotar installerade vilket ger ett väldigt stämningsfullt ljus när mörkret faller på.

Som tidigare nämnts har det gjorts omsorgsfulla och påkostade val genomgående, här är bland annat all förvaring från Marbodal, vitvaror från Smeg, beslag från Buster and punsch och bänkskivor i sten. Det är hittills bara inne! Utvändigt märks det tydligt att säljarna har plockat in en trädgårdsdesigner, allt för att optimera trädgårdens utformning men också användningsområden.

I anslutning till uppfarten finns carport med plats för två bilar samt plats för ytterligare bilar på själva uppfarten. I denna byggnad finns också stort förråd där stora delar av tekniken sitter, både för bergvärme och pooltekniken.

ENTRÉPLAN

Hall

Direkt du kliver ur bilen slås du av vilken välordnad fastighet detta är, gruset ligger perfekt och redan där sätts prägeln för resten av tomten och huset. Detta intryck förstärks ytterligare när du kliver in i den pampiga hallen med högt i tak och ett fint ljusflöde som skapas genom att du ser rakt igenom huset till det stora fönsterpartiet där du möts av den fina utsikten som finns över bland annat ängarna och bort mot Norrtäljeviken. Hallen är rymlig och gör det lätt att ta emot många gäster samtidigt, en praktisk del är kapprummet med snygg förvaringslösning och sittbänk med förvaring i.

Från hallen når du övervåningen genom trappa med extra breda trappsteg Leksandstrappan som dessutom har bredare trappsteg för att öka komforten när du går i den. I hallen ligger klinker som övergår till snygg, enstavig parkett som är enhetlig i resten av huset. När du kliver in möts du av de sobra färgerna som direkt fångar ditt intresse och ger en omedelbar känsla av att vilja se mer.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet är en trivsam del av de stora ytorna där du kan få plats med tv-hörna eller varför inte en loungegrupp? Denna del har som ett burspråk och här kan du sitta och njuta av vyn över den fantastiska baksidan av huset. Det här är också en perfekt plats på vintern eller ruggiga höstdagar när du vill värma dig framför den tilltalande eldstaden. När du kliver in i denna del av rummet skiftar också väggfärgen till en grön kulör som dels fångar upp de grönskande omgivningarna men också ger ett väldigt harmoniskt intryck. I denna del finns också kompletterande förvaring till köket med vitrinskåp och en låg sittbänk med förvaring i, detta kommer utan tvekan bli barnens favoritplats då de kan leka med sina leksaker medan de vuxna lagar maten.

Köksdelen är en berättelse i sig, sällan kommer du till ett så tilltalande kök som detta är! Ytorna är rejält tilltagna för både matlagning såsom servering, då matplatsen ledigt rymmer åtta personer i vardagen. Väl tillbaka i köksdelen harmoniserar köksluckorna väldigt väl med väggfärgen och skapar tillsammans med de övriga påkostade vitvarorna ett modernt men samtidigt elegant och exklusivt kök - här är det en ynnest att få stå och laga mat! Vitvarorna är från Smeg där spisen är extra bred vilket ger mer kokplattor samtidigt som du får hela tre ugnar! Skulle du behöva ytterligare en ugn finns en kombinerad micro och ugn. I övrigt är köket utrustat med kyl och frys, spisfläkt, integrerad diskmaskin och slutligen en vinkyl. Även stenbänkskivorna är påkostade.

I den här delen av huset flödar ljuset genom stora fönsterpartier vilket förstärker det redan så imponerande intrycket. Från både vardagsrum och kök kliver du ut till baksidan och dess alla olika uteplatser.

Sovrum

Entréplanets sovrum har plats för dubbelsäng och även möjlighet till bra förvaringslösningar för den som önskar. Stort fönsterparti där du kan blicka ut mot den härliga baksidan. Fondtapet.

Duschrum

Stilrent duschrum med halvkaklade väggar och i övrigt målade väggar. I duschen är det självklart helkaklade väggar. En trevlig detalj i duschhörnan är nischen med plats för rengöringsprodukter. Duschen har vikbara väggar, i övrigt finns vägghängd wc, tvättställ med kompositsten, underskåp, spegel med belysning och stilrena handdukstorkar.

Tvättstuga

Tvättstugan nås antingen inifrån via passage alternativt utifrån genom grovingång. Här finns gott om förvaring och bra ytor. Skåpluckorna går i blått och till det mörkare laminatbänkskiva. På golvet stora, mörka klinkerplattor och målade väggar.

ÖVRE PLAN

Allrum

Övre planet ståtar med ett ljust och luftigt allrum tack vare stora fönsterpartier åt båda håll och öppet upp i nock. Här finns gott om utrymme för familjemys i stor soffgrupp där ni kan varva ned innan läggningen. Fantastisk utsikt över ängarna och bort mot Norrtäljeviken.

Master bedroom

Det stora sovrummet har bra storlek och gott om plats för dubbelsäng samt förvaring för den som önskar. Fint ljusflöde tack vare fönster i två väderstreck som även kan ses som tre väderstreck om du har öppet till den rymliga klädkammaren. Här ges en ombonad känsla genom mönstrad tapet på väggarna.

Från sovrummet har du ingång till rejäl vardagslyx i egen klädkammare med gott om förvaring genom Elfasystem. För den som har behov av ytterligare ett sovrum kan klädkammaren med fördel göras om till sovrum med egen ingång från allrummet. Från klädkammaren lika fin utsikt som från allrummet.

Sovrum

Våningsplanets andra sovrum fungerar idag som mysigt barnrum med lugn grön kulör på väggarna. Här finns gott om plats för både säng och lekyta på golvet. Även detta sovrum har fönster i två väderstreck. Gott om förvaring i totalt tre garderober.

Badrum

När vi ändå pratar vardagslyx är badrummet på detta plan just av den karaktären, här får du riktig spakänsla genom väl tilltagna ytor som rymmer både badkar och duschhörna som är extra stor. I duschhörnan är det helkaklat, i övrigt halvkaklade och målade väggar och på golvet Marrakech-mönstrad klinker. Infällda spotlights i taket ger bra belysning. Här finns även vägghängd wc, badrumsmöbel med marmorskiva och två handfat, spegel och högskåp. Fönster.

POOLHUS

Poolhuset är en rejäl lyx för antingen gäster eller äldre hemmavarande barn. Här kan du sköta dig helt och hållet själv då det finns både fullutrustat kök i kombination med vardagsrum samt sovrum och duschrum. Poolhuset har en härlig rymd tack vare dess takhöjd. Enhetligt golv och färgsättning i hela poolhuset gör detta till ett både smakfullt och ombonat utrymme. Även här är kök och garderobsförvaring från Marbodal. Uppvärmning sker via vattenburen golvvärme.

Hall

Ingång sker genom hall med möjlighet att hänga av ytterkläder och förvaring i tre garderober. Mörk träklinker på golvet och väggar målade i en beige kulör.

Vardagsrum och kök

Vardagsrum och kök ligger tillsammans och har plats för soffgrupp. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, inbyggnadsugn, induktionshäll, spisfläkt och integrerad diskmaskin. Köket har vita, profilerade luckor samt ljus komposit som bänkskiva. Här kan du slå upp dubbeldörrarna på morgonen och direkt gå ut och ta ett dopp i det sköna vattnet.

Sovrum

Sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord samt förvaring i en garderob. Även från sovrummet utgång till pooldäcket.

Duschrum

Stilrent duschrum med vitt kakel i duschhörnan och i övrigt halvkaklade samt målade väggar. Här finns duschhörna med vikbara väggar, vägghängd wc, tvättställ med kompositsten, underskåp och spegel med belysning. Infällda spotlights i taket ger bra belysning. Även tvättmaskin och varmvattenberedare finns placerad i duschrummet.

Allmänt om fastigheten

 • Pris: 12 500 000 kr Utgångspris
 • Fastighetsbeteckning: Harka Harka 1:22
 • Upplåtelseform: Friköpt
 • Taxeringskod: 220, Småhusenhet, bebyggd
 • Taxeringsvärde: 4 749 000 kr (år 2024), varav byggnad 3 905 000 kr
 • Boarea: 181 m²
 • Antal rum: 5 rum och kök, varav 3 sovrum
 • Tomt: 1720 m², Trädgårdstomt
 • Vatten/avlopp: Enskilt vatten året om, borrad brunn. Enskilt avlopp, slamavskiljare med infiltration (Biomodulpaket ifrån Baga).
 • Samfällighet, servitut, gem.anläggning, andra belastningar: Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Harka GA:14 (5,5 meter bred vägbana med tillhörande väganordningar såsom dike och vändplats), Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Harka GA:2 ändamål: Vägar, Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Harka GA:6 (avser väg)
 • Pantbrev: 3 st, totalt 6 600 000 kr
 • Beskrivning tomt: Stora delar av trädgården har alltså planerats med hjälp av en trädgrådsdesigner vilket blir väldigt påtagligt när du väl är på plats. Alla planteringar har dessutom gjorts av välrenommerade Kröns Trädgård, allt för att göra det bästa av trädgården samtidigt som det också finns olika planteringar som blommar olika under säsongens gång. Detta är en riktig oas på sommaren! Sett från carporten leds du till huset genom välkrattad grusgång som sedan leder vidare till snyggt lagd marksten som ligger på hela framsidan. Framsidan har häck och mur vilket gör att både det mjuka och hårda möts på ett trevligt sätt. På baksidan av huset finns gott om uteplatser och via trappa når du även det rejält tilltagna pooldäcket där du kan samla stora sällskap till en fest eller bara njuta av stillheten tillsammans med familjen. Poolen är platsgjuten med liner och kan självklart värmas upp genom en värmepump. På pooldäcket finns gott om plats för solsängar. En trevlig detalj är den platsbyggda bänken som ger sittplatser för många nära och kära. Eller varför inte samla alla i trappan där varje steg fungerar som en naturlig sittplats. Vid pooldäcket finns dessutom ett väl tilltaget poolhus perfekt för tonåringen eller gäster. På baksidan av carport och förråd finns gräsmatta för lek och spel. Ytterligare en trevlig detalj på tomten är att det här finns berg i dagen som skapar en härlig karaktär till hela baksidan. All trall som ligger på baksidan är Älvdalstrall som påstås ha en längre livslängd än vanlig trall.
 • Beskrivning uteplats: Tack vare utformningen på tomten och placeringen av huset så finns här ett antal rejäla uteplatser med plats för olika möbelgrupper. I dagsläget har säljarna matplats utanför köket, ytterligare en matgrupp i anslutning till trappan, loungegrupp samt en ytterligare uteplats på gavelsidan mot carporten.
 • Beskrivning bilplats: Grusad uppfart med plats för åtminstone tre bilar och där innanför carport med gjuten platta och plats för två bilar.
 • Tv och Bredband: Fiber är beställt, ännu finns inget datum klart för indragning men förhoppningsvis under 2024. Förberett till huset.

Byggnad

 • Byggnadstyp: 2-plansvilla
 • Byggnadsår: 2021
 • Fasad: Trä
 • Fönster: 3-glas
 • Stomme: Trä
 • Grundläggning: Betongplatta
 • Uppvärmning : Bergvärme
 • Ventilation: Mekanisk (endast frånluft).
 • Övrigt:

Energideklaration byggnad

 • Primärenergital: 57 kWh per kvm och år
 • Energiklass: Byggnaden har energiklass B på en skala A-G
 • Energideklaration: Utförd 2024-05-27

Driftskostnader (kr/år)

Ägarens nuvarande kostnader med 3 personer i hushållet.
 • Elförbrukning: 36 000
 • Renhållning: 3 600
 • Försäkring: 8 700
 • VA-förbrukning: 1 500
 • Väg- och/eller samfällighetskostnad: 2 000
 • Summa: 51 800
 • Elförbrukning: 20 000 kWh/år
 • Kommentar: I elförbrukningen ingår även uppvärmning av poolen, ca 4 000 kWh/år. Under posten VA ligger slamtömning 1 gång per år.

Omgivning

 • Allmänt om området: Harka är ett lantligt område strax utanför Norrtälje beläget på södra delen utav Norrtäljeviken. I Harka är det sällan långt till vattnet och för den naturintresserade så finns här även gott om skogsstigar att utforska i rofylld Roslagsmiljö.
 • Kommunikation: Med egen bil tar ni er till Norrtälje Stad eller E18. Ute vid Björnövägen finns busshållplats "Strömsborg" som trafikeras utav SL-bussar till/från Norrtälje, Spillersboda och Yxlan.
 • Övrigt: I närområdet finns Frötuna skola (F-6) samt flera förskolor.

Norrhyttevägen 7 A

Harka

TACK

Tack för din intresseanmälan!

Vi kommer att kontakta dig men fram till dess kommer du att bli inbjuden via sms till en digital objektsbeskrivning och separat inloggning. Via den kan du bland annat även anmäla dig till visning, få tillgång till ytterligare dokument och följa hela processen på ett smidigt sätt.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

TACK

Tack för din intresseanmälan!

Vi kommer att kontakta dig men fram till dess kommer du att bli inbjuden via sms till en digital objektsbeskrivning och separat inloggning. Via den kan du bland annat även anmäla dig till visning, få tillgång till ytterligare dokument och följa hela processen på ett smidigt sätt.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

INTRESSEANMÄLAN

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri