Värdering
Dags att flytta till något nytt?

Boka bostadsvärdering av din bostad med Sveriges mest rekommenderade mäklare!

Det har vi blivit genom kunskap, trygghet och en enorm kännedom om vårt lokalområde – Roslagen. Vi vet vilket engagemang och vilken kvalité som krävs för att Du ska lyckas med Din nästa bostadsaffär.

Vi värderar bostäder, lägenheter, villor och fritidshus.

Rekommendationer

Nöjda kunder

”Jag är otroligt nöjd med försäljningen. Allt gick över förväntan och Mattias var otroligt lugn och duktig genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera både Mattias och Åhmans Mäkleri.”

Om Oss

Åhman Mäkleri är ett personligt och helt fristående mäklarföretag. Vi hjälper till att sälja din lägenhet, villa, fritidshus, gård och tomt . Vi har även kunskap och stor erfarenhet av att förmedla nyproduktionsprojekt och kommersiella fastigheter. Vänd dig till oss om du är ute efter att sälja eller köpa en ny bostad i Norrtälje och Roslagen.

Vi har blivit valda till Årets mest rekommenderade Mäklarbyrå fyra år i rad eftersom vi alltid gör det lilla extra.

Att sälja sin bostad

Att sälja sin bostad är ett stort steg i livet. Därför är valet av mäklare viktigt. Ja till och med avgörande för din bostadsaffär. Som Norrtäljes mest rekommenderade mäklare 2018 till 2021 levererar vi hög kvalitet och stort engagemang. Alltid med målet att göra dig som säljare så nöjd att du vill rekommendera oss vidare.

Mäklarens roll vid en försäljning

Mäklarens roll vid försäljning är att fungera som en länk mellan säljare och köpare för att säkerställa en smidig och framgångsrik fastighetsaffär. Mäklaren ska vara en opartisk länk mellan säljaren och köparen.

Vi ansvarar för värdering av fastigheten, marknadsföring, visningar, förhandlingar samt att upprätta och hantera nödvändig dokumentation. Vi erbjuder även rådgivning och stöd genom hela försäljningsprocessen, från första kontakt till avslutad affär, vilket hjälper till att maximera fastighetens värde och minimera stress för säljaren.

Förberedelser inför försäljning

För att förbereda sig inför försäljning av bostaden är det smart att följa följande steg:

1. Samla dokumentation

 • Lagfart eller köpebrev: Bevis på äganderätt.
 • Lånehandlingar: Information om eventuella lån på bostaden.
 • Energideklaration: Gäller främst villor och radhus.
 • Bygglov och ritningar: Om tillgängliga.
 • Föreningsinformation: Vid bostadsrätt, kontakta föreningen för årsredovisning och stadgar.

2. Gör en översyn av bostaden

 • Underhåll och reparationer: Se till att bostaden är i gott skick. Små reparationer kan höja värdet.
 • Städning och renovering: En ren och fräsch bostad gör ett bättre intryck. Överväg att måla om eller göra små renoveringar.

3. Välj rätt mäklare

 • Jämför priser: Titta på försäljningspriser för liknande bostäder i området.
 • Mäklare: Kolla omdömen och jämför mäklare för att hitta en som passar dina behov.

Val av mäklare

Som tidigare nämnt kan valet av mäklare vara avgörande för hur framgångsrik din bostadsförsäljning blir. Många menar att tur spelar en stor roll vid försäljning av en bostad, men som säljare kan du påverka denna ”tur” genom att välja rätt mäklare från början. Det kan vara frestande att välja mäklare baserat på arvode eller värdering, men vårt råd är att noggrant överväga ditt val. Idag kan du samla mycket information innan du träffar mäklaren. Vem har flest och bäst rekommendationer? Vem förmedlar flest bostäder av den typ du har? Och vem har störst närvaro i ditt område? Välj en mäklare du har förtroende för och som kan guida dig genom hela processen.

På Åhman Mäkleri har vi, tack vare vårt fokus på hög kvalitet och engagemang, samt erfarenhet från olika typer av marknader, en gedigen förhandlingsvana. Vi vet att vi kan bidra till att din bostadsaffär blir framgångsrik. Den nuvarande marknaden ställer höga krav på mäklarens skicklighet, och våra mäklare är bland de mest omtyckta och rekommenderade i kommunen.

Träffa mäklaren

När du har valt ut en eller flera mäklare är det dags att träffas, oftast i din egen bostad, men mötet kan även ske på mäklarens kontor. Under mötet värderar vi bostaden, förklarar försäljningsprocessen och utformar det bästa upplägget för din försäljning tillsammans med dig.

Homestyling

Förberedelser är avgörande för en lyckad försäljning. Därför är det viktigt att noga överväga vad som kan göras med din bostad. Vi erbjuder enkla tips inför både fotografering och visning för att presentera bostaden på bästa sätt. Det är ofta de små detaljerna som gör den stora skillnaden vid försäljningen.

Proffsfotograf

Presentation av bostaden är oerhört viktig och första intrycket kan vara direkt avgörande. På Åhman Mäkleri strävar vi efter att hålla högsta kvalitet, därför samarbetar vi endast med de bästa bostadsfotograferna i Norrtälje. Vi har tillsammans med dem utvecklat ett fotomanér som förmedlar en naturlig värme i bilderna, till skillnad från de ofta ljusa och avskalade bilderna som är vanliga i branschen. För oss är det viktigt att bilderna är representativa för bostaden.

För den som vill ha något extra finns tillvalspaket som exempelvis film av bostaden, drönarbilder eller skymningsbilder.

Fri värdering Boka värdering med Norrtäljes mest rekommenderade mäklare

Boka en fri bostadsvärdering i Norrtälje och Roslagen med en av våra mäklare

Som ett av Sveriges mest rekommenderade mäklarkontor vet vi vilken kvalitet och engagemang som krävs för att göra dig som kund så nöjd att du kan tänka dig att rekommendera oss vidare. Välkommen att kontakta oss, vi ser fram emot att hjälpa dig genom en lyckad bostadsaffär!

Våra mäklare

VILL DU SÄLJA DIN BOSTAD?

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri

  Tack

  för att du kontaktar oss.
  Vi hör av oss till dig snarast möjligt
  för ett förutsättningslöst möte.

  Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri