Mäklare - Åhmanmakleri.se

EMELI SAND

Emeli har varit en av Norrtälje kommuns absolut främsta mäklare det senaste decenniet. Hennes primära roll är att vara ett säljstöd där hon framförallt arbetar i ett team med Mattias men också finns som support för övriga kollegor, vilket passar oss utmärkt i vår fortsatta strävan efter att leverera den absolut bästa tjänsten i stan.

Efter att ha varit i branschen sedan 2006 besitter Emeli en otrolig kompetens och en förmåga att hela tiden överträffa kunders förväntningar. Med hennes kunskap och högt ställda krav på kvalitet är hon med och vässar vår tjänst för att vi ska vara det givna alternativet för dig som vill ha en tjänst med hög kvalitet och service utöver det vanliga.

Emeli är med och bidrar från början till slut i det administrativa arbetet i en försäljning. Med sin goda erfarenhet och sitt höga engagemang finns hon även med som stöd och kan bolla med de andra mäklarna på kontoret. Då hon är registrerad mäklare har hon också möjligheter att rycka in och hjälpa till i en försäljningsprocess, om en mäklare på kontoret skulle bli sjuk eller liknande.

Emeli är väl insatt och du som kund är alltid välkommen att höra av dig till henne med dina frågor. Hon utmärker sig genom att vara social, positiv och serviceinriktad

MINA SENASTE REFERENSOBJEKT

Roslagsbrovägen 59A

Kvilunda
4 rum och kök | 129 kvm

Roslagsbrovägen 57A

Kvilunda
4 rum och kök | 129 kvm

Roslagsbrovägen 57B

4 rum och kök | 129 kvm

Smedtorpsvägen 11 B

Björnö
5 rum och kök | 120 kvm

Tjädervägen 4

Fågelsången
7 rum och kök | 160 kvm

Tack

för att du kontaktar oss.
Vi hör av oss till dig snarast möjligt
för ett förutsättningslöst möte.

Hälsningar från oss på Åhman Mäkleri